хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Олег Тягнибок: "Вимоги наші – однозначні"

"Наша позиція є незмінною і вимоги наші – однозначні: цей українофобський закон не повинен існувати в правовому полі української держави!" Про це, виступаючи 4 липня 2012 року на мітингу біля Українського Дому, заявив лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок.

Лідер націоналістів, зокрема, заявив:

"Тиск українців-патріотів, які не погоджуються з політикою українофобії, що процвітає в тому числі в українському парламенті, призвів до того, що Янукович сюди не приїхав і не провів прес-конференцію. Міліція намагалася організувати доріжку-коридорчик для свого президента. Але, незважаючи на незаконні дії "Беркута", який намагався тіснити українців, що тут стоять абсолютно законно, Янукович все одно сюди не приїхав, бо побоявся. І це є ще одним свідченням нашої сили.

Як учора ввечері, так і сьогодні ми з вами відбили наступ "беркутівців", попри те, що вони озброєні по вуха та всупереч усім інструкціям, законам і Конституції України, використовували сльозогінний газ, копали ногами мирних мітингувальників, били людей кийками по обличчях і головах. Але ми не лише зупинили, а й відтіснили їх, показавши тим самим владі, що на їхню силу й сваволю буде наша сила волі й духу!

Що тепер? Звісно, це є дуже приємна звістка, що спікер Литвин подав у відставку й оголосив, що не підпише закон про російську мову. Але зрозуміло, що вірити цим негідникам не можна – до того часу, поки ми не побачимо офіційної заяви, жодних рішень ухвалювати не будемо.

Ми на разі залишаємося тут. Увечері, орієнтовно о вісімнадцятій годині, ми оголосимо про попередні наші рішення щодо продовження акції протесту.

Наша позиція є незмінною і вимоги наші – однозначні: цей українофобський закон не повинен існувати в правовому полі української держави!

На даний момент інформація з регіонів наступна. Незважаючи на те, що міліція зупиняє автобуси з українцями, які воліють долучитися до мітингу біля Українського Дому, дехто вже є тут. Люди намагаються дістатися Києва і на власних автівках.

У Львові заблоковано облдержадміністрацію. У Тернополі відбувається позачергова сесія обласної ради, де депутати ставлять питання про те, аби заблокувати роботу обласної держадміністрації і позбавити її приміщення, а також деяких відповідних прав, виходячи з Закону України "Про місцеве самоврядування".

Рух протесту як продовження акцій, які відбуваються тут, у Києві біля Українського Дому, шириться теренами України. Дай Боже, щоби вчорашня ніч і сьогоднішній ранок стали початком розвою революційної ситуації в Україні, яка обов'язково призведе до повалення того бандитського режиму, який фактично зробив українофобію державною політикою в Україні.

Ми – українці. Ми – найсильніші. Ми – міцні. Ми – на своїй, Богом даній, землі. Ми переможемо!

Слава Україні!"

Довідка. Акції протесту відбулися в Одесі (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/031120/), Харкові (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/031121/), безстрокову акцію протесту розпочато в Ужгороді (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/031119/), у Хмельницькому відбувся марш (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/031118/), в Івано-Франківську створено мобілізаційний комітет (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/031114/), також пікетування відбулися у Луцьку, Рівному, з самого ранку депутати місцевих рад від ВО "Свобода" та активісти прибувають до Українського Дому (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/031098/).
Прес-служба ВО "Свобода"
26

Коментарі

14.07.12, 22:41

    24.07.12, 22:44

      34.07.12, 22:48

      все ж війни не хочеться

        44.07.12, 22:50

          54.07.12, 22:52

          Хороша промова, а от людей під Укр. домом малувато, на жаль...

            64.07.12, 22:56

            У Львові теж
            http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?u_lvovi_proveli_miting_proti_zakonu_pro_movi&objectId=1259122

              74.07.12, 23:06Відповідь на 5 від Танк_

              Хороша промова, а от людей під Укр. домом малувато, на жаль...Бо довгенько мовчав...Крім того, багато хто розуміє, що з цього боку - гарна промова, а з того - ряди озброєного "Беркуту" і водомети... І не Кучма партократ при владі, а "зона", яка не зупиниться сама... Організацію може зламати організація... Якої нема...

                84.07.12, 23:09

                  94.07.12, 23:16Відповідь на 7 від претендент

                  Хороша промова, а от людей під Укр. домом малувато, на жаль...Бо довгенько мовчав...Крім того, багато хто розуміє, що з цього боку - гарна промова, а з того - ряди озброєного "Беркуту" і водомети... І не Кучма партократ при владі, а "зона", яка не зупиниться сама... Організацію може зламати організація... Якої нема...У тім то і річ...

                    105.07.12, 00:07

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна