хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Так відмітили День Народження Юлії Тимошенко біля СІЗО

Юлія Тимошенко є єдиним справжнім опозиційним політиком, а партія
"Батьківщина" - єдиною справжньою опозиційною партією. Про це сьогоді зі сцени, вітаючи Ю.Тимошенко, сказала екс-заступник голови партії "Сильна Україна" Олександра Кужель "Юлія Тимошенко є єдиною справжньою опозиціонеркою, а інші, ви вже мене вибачте, не примазуйтесь", - сказала О.Кужель.
Окрім Кужель, яку зустріли оваціями, а та не стримала сліз і декілька разів вклонилася людям зі сцени, виступали всі, хто мав би виступити Турчинов, Томенко, Коваль (НРУ), Гримчак, І. Кириленко, М. Бурмака (окрім того, що ще й співала), Яценюк, Катеринчук, Доній. Особисто мене здивував Слава Кириленко як своєю присутністю, так і змістовною промовою-поздоровленням. Не було Гриценка, а від "Свободи" на задвірках хтось невидимий тримав прапор.
Людей було багато. З мого досвіду, більше 5 тис. Але склад людей весь час змінювався-одні йшли, а інші приходили. Всі були з квітами. Квіти збирали в великі букети і передавали до сцени та до воріт СІЗО.
Не дивлячись на велику кількість естрадних виконавців, розпочав всю програму Понамарьов, Гімном України, який співали всі, настрій був пригнічений у всіх. Кожний виступ політиків та кожна пісня закінчувались завжди однаково - "Юлі  волю!".     
























20

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

127.11.11, 23:01

Выступление Кужель было самым сильным и искренним. За Славка Кириленко не знаю, не могу поручиться.

    227.11.11, 23:02

    Люди молодцы. А Кужель не доверяю.

      327.11.11, 23:15

      Деякій оптимізм з'являється. Була заявка на 300 людей, а прийшло декілька тисяч. Самі прийшли. не за гроши.
      А Кужель я також не довіряю. Це пристосуванка.

        427.11.11, 23:22Відповідь на 3 від бандерівець

        Деякій оптимізм з'являється. Була заявка на 300 людей, а прийшло декілька тисяч. Самі прийшли. не за гроши.
        А Кужель я також не довіряю. Це пристосуванка.
        Загалом було більше 10, а може й всі 20, тільки не одночасно. Там просто нема місця.

          Гість: lyo Dnepr

          527.11.11, 23:43Відповідь на 3 від бандерівець

          А зря. Я в ней уверен. Она еще ни разу не давала повода усомниться в ее искренности и порядочности. Последнее в наше время большая редкость. В Украине сейчас культ литвиных, портновых и прочих морозов.

            627.11.11, 23:45

            Законом про вибори зробили, зробили тест на вшивість, і як би мені не подобався Гриценко, проте його позиція деструктивна, навіть Тягнибок побачивши фіаско власних перспектив, почав запрошувати до об'єднання, щоб не втратити мажоритарку.

              727.11.11, 23:49Відповідь на 2 від ab absurdo

              Люди молодцы. А Кужель не доверяю.А как по мне, то ее поддерка сейчас очень нужна, ведь та часть тигипкового электората,которой не нравиться ПР, реально пойдёт за ней, и пускай она будет приспособленка, главное,что это реальная помощь.

                827.11.11, 23:55Відповідь на 5 від Гість: lyo Dnepr

                А зря. Я в ней уверен. Она еще ни разу не давала повода усомниться в ее искренности и порядочности. Последнее в наше время большая редкость. В Украине сейчас культ литвиных, портновых и прочих морозов.А те, що вона пішла до Бібіпка? Якщо всі бачать, який це урод, то вона, що не знала цього? Знала звісно. Ні, довіряти їй не можна.

                  927.11.11, 23:56Відповідь на 7 від Нормальний

                  Люди молодцы. А Кужель не доверяю.А как по мне, то ее поддерка сейчас очень нужна, ведь та часть тигипкового электората,которой не нравиться ПР, реально пойдёт за ней, и пускай она будет приспособленка, главное,что это реальная помощь.Ну, оце, ніба що так. І не спускати з неї очей.

                    1028.11.11, 00:06

                    Добре.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна