Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Яка краса....

 

Сьогодні в околицях Даллол ведеться видобуток солі, тому назвати спекотні місця зовсім пустельними можна. Вчені стверджують, що пейзажі, які можна побачити в околицях Даллол, мають разючу подібність з пейзажами супутника Юпітера Іо, що робить ці місця ще більш загадковими.

 
 

Огромная пылевая буря.

 

  Огромная пылевая буря. Западная Австралия, 2013 г.


 

оце так краса.

Бассейн на 57-й этаж Marina Bay Sands Resort в Сингапуре


Феєчки...)))

Феєчки - підхоплення для штор. Як Вам?

[ Читать дальше ]

Ніби на іншій планеті...)))



Гігантське задзеркалля - солончак Уюні в Болівії.
Опинившись в такому місці, цілком можна відчути себе на іншій планеті.
[ Читать дальше ]

У них є Міністерство Щастя...



Бутан - єдина у світі держава, чиєю офіційною релігією, «духовною спадщиною» проголошений тантричний буддизм. Тому своєю головною метою уряд оголошує прагнення до щастя кожного свого громадянина; це закріплено у статті 9 Конституції. 24.08.2008 створена державна «Комісія за загальним народному щастя» (Gross National Happiness Commission) на чолі з прем'єром. 22 Питання «щасливі Ви?» Задається під час переписів населення. У ході останнього перепису 2005 45.2% населення відповіло на це питання «дуже щасливий», 51.6% «щасливі», і тільки 3.3% «не дуже щасливі».

Крижані печери

Крижані печери Ейсрайзенвельт. У світі існує безліч крижаних печер, але печери Ейсрайзенвельт - найбільші серед них. Їх загальна протяжність становить 40 км

[ Читать дальше ]

Якщо спати ніколи, але дуже хочеться - спи 15 хвилин.



Якщо спати ніколи, але дуже хочеться - спи 15 хвилин.

Зробіть чашку міцної кави, поставте будильник так, щоб він задзвонив через 15 хвилин і засинайте. Відразу після засипання мозок працює у фазі швидкого сну і скидає інформацію з короткочасної пам'яті на довгострокову пам'ять. Через 15 хвилин ви прокинетеся і мозок встигне частково розвантажитися - цього вистачить ще на півдня-день. А кава якраз встигне дійти до шлунка і почати всмоктуватися в кров - так що прокинетеся ви досить бадьорим.

Чому 15 хвилин? Це середня довжина фази швидкого сну - якщо проспати на 5-10 хвилин більше - то організм перейде у фазу повільного сну (який служить для відпочинку тіла) і прокинутися буде набагато важче.