Їжа завжди займала особливе місце у житті людини. Щоб отримувати від
неї більше задоволення, ми навчилися втілювати різні кулінарні
експерименти. Особливу цінність отримали страви, виготовлені з
рідкісних, малодоступних продуктів. Як правило, багато хто з них просто
не по кишені середньостатистичним жителям будь-якої країни, тому вони
змушені відмовлятися від них на користь доступнішої їжі.
Існують продукти, цінність яких вимірюється у складності видобутку.
Постачальникам іноді доводиться пристойно попітніти, перш ніж доставити
цінні ласощі в магазин чи ресторан. Тому познайомитися з їхнім смаком
можуть лише особливо щасливі гурмани. А деякі продукти просто не
отримали достатньої реклами, щоб опинитися на обідніх столах.
Кавунова редька
Кавунова редька – штучно створений гібрид, що має солодкий смак і
пікантну гіркоту. Редька виведена в Європі, проте не отримала належної
затребуваності. Зацікавилися яскравим овочом, подібним до розрізу на
справжній кавун, американські фермери. Вони із задоволенням
популяризували коренеплід у себе та стали активно вирощувати його у
багатьох штатах.
[ Читати далі ]