Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Дизайнерське взуття



Дизайнерська взуття від Джекі Уорд і Адріани Локвуд 11 квітня 1987, Адріан і Джекі відкрили магазин в торговому центрі в Нью Фарм (Брісбен, Австралія). Тепер це всім відомий бренд Pendragon Shoes.

[ Читати далі ]

Один з найвідоміших фотографів ...



Нгуєн Ву Фуоко - один з найвідоміших і улюблених фотографів В'єтнаму. Він є володарем численних нагород у галузі фотографії як на батьківщині, так і по всьому світу. Він дуже активно і багато працює, при цьому зберігаючи свій неповторний стиль. Жанр його фотографій варіюється від документалістики до арт-фото, включаючи всі можливі напрямки між ними.

[ Читати далі ]

Що ж це таке?

  • 16.12.15, 17:48



Фото сделано на озере в американском штате Юта. Образование имеет круглую форму с небольшими проталинами, направленными к центру. Под слоем льда были обнаружены плавающие сгустки, вероятно, органического происхождения. Авторы   описали их как «склизкие».

Мнения пользователей соцсетей об этом феномене разделились. Некоторые считают круг следствием природных явлений. Другие предположили, что образование может быть внеземного происхождения....


Як це розуміти???

  • 16.12.15, 17:32
47-летний канадец бросил жену и семерых детей, объявил себя 6-летней девочкой и ушел жить дочкой в приемную семью.

“Я не отрицаю, что я был женат и имею детей. Но время движется вперед, и я решил стать ребенком”, — рассказал канадец."

 

.omg bazarЯк це розуміти? В голові не вкладається...burumburum