Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Картини-ілюзії

анадский художник Роберт Гонсалес вплетает потрясающие галюценогенные иллюзии в свои картины. Его произведения хочется рассматривать, даже всматриваться в них — ведь чем дольше разглядываешь, тем больше удивительных деталей раскрывается перед глазами.

  .
[ Читати далі ]

Автобусний лоукостер Європи Flixbus почав їздити до Львова



еликий автобусний лоукостер Європи Flixbus додав до своєї мережі Львів. Уже стартував продаж квитків з європейських міст до Львова та зі Львова в Європу.

Перевезення зі Львова буде виконувати партнер Flixbus – компанія LEO Express. 

[ Читати далі ]


Чужий?

  • 17.07.16, 11:21


Тихоходки або водяний ведмідь - одні з найбільш витривалих істот на нашій планеті. Вони виживають до десяти років без води, здатні вижити при -271 ° C в рідкому гелії і при + 100 ° C в окропі, витримують в 1000 разів більшу дозу радіації, ніж людина, і навіть побували у відкритому космосі!

Добре жити у печері ?..))



Будинок в покинутій печері...
інвестував в свій новий будинок близько $ 230 000 і перетворив його у відокремлене романтичне гніздечко під назвою «Rockhouse Retreat». 65 квадратних метрів сучасного інтер'єру, що дарує умиротворення і затишок. Навряд чи ви б очікували в печері Wi-Fi, кавоварку, повністю обладнану кухню за останнім словом техніки або тропічний душ і підлоги з підігрівом. Тим не менш, тут все це є.[ Читати далі ]

Дивина...

  • 16.07.16, 22:43


У Китаї є річка з водоспадом, який не замерзає взимку при мінус 30 градусах за Цельсієм. Зате в середині літа, потік, з нез'ясовних причин, починає застигати.

Оптимістична печера

  • 16.07.16, 18:46
Оптимістична печера

Peshhery-Ternopolya-peshhera-Verteba

Виявляється, найдовша у світі гіпсова печера знаходиться на Тернопільщині. Це горизонтальний лабіринт довжиною більше 240 км. Дзеркала підземних озер та дивовижні за формою і кольорами кристали. А ще «снігові кучугури» – скупчення на дні ходів прозорих голчастих кристаликів гіпсу, які назвали “печерним снігом”. Здається, час тут зупинився. Адже температура повітря в Оптимістичній печері не змінюється ніколи – вона не залежить від зміни пір року на поверхні.

Джерело

«Крила Ангела»

  • 16.07.16, 17:31



Це фото відоме як «Крила Ангела», хоча кожен побачить своє