Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Жахливі таємниці...

  • 07.09.20, 08:41

Кажуть, що азіатські країни знаходяться «на іншій планеті» – настільки їх традиції та звичаї відрізняються від звичних нам. І справа тут зовсім не в тайському масажі, дівчатах-суші і театрі «Кабукі». Все йде набагато серйозніше. Як відомо, Азіатський регіон є фактично самим густонаселеним місцем планети. При цьому багато країн Азії є досить консервативними і не дуже люблять допускати іноземців в свої «святая святих».

Що приховується за цим? Страх, що чужоземні «варвари» опорочать місцеві святині? А можливо, шукати варто зовсім в іншому місці? У темному і страшному місці, яке у кожної країни своє. Давайте ж поговоримо про десятку найвідоміших з них.

Камбоджа: Невинність на продаж

У країні, де три чверті населення проживає в страшних злиднях, торгівля незайманими давно вже стала своєрідною традицією. Це не робиться відкрито, для цього не існує спеціальних «ринкових площ» або публічних будинків. Все відбувається набагато простіше, а от від цього у два рази страшніше. Матері, батьки або родичі самостійно шукають клієнта на свою дочку. І, само собою, що знаходять, тому що бажаючих придбати даний «товар» більш ніж достатньо.

Багаті камбоджійці, заможні люди Китаю, Таїланду та Сінгапуру, і в тому числі іноземні туристи – часто попит перевищує пропозицію. Тим більше, що коштує така «дрібниця» відносно недорого: від 800 до 4000 доларів.

 
[ Читати далі ]

Побудують неймовірне місто..

 

Новий міський комплекс, який, як очікується, буде завершений протягом 25 років, є результатом відтворення та переосмислення державних кордонів між Андхра-Прадеш та Теланганою.

[ Читати далі ]

Новий весільний тренд ...

  • 04.09.20, 14:40
   


Новий весільний тренд – розкішні сукні з кольоровим низом...
[ Читати далі ]

У Європі з’являються нові бари для сну...

  • 04.09.20, 07:38

У Європі з’являються нові бари для сну...
[ Читати далі ]

Звуки космосу....

 

Нас оточує безліч різних звуків, кожен з яких унікальний. Якісь із них досить виразні, а для того, щоб почути деякі, потрібно докласти зусиль. Тим не менш, ми ніколи раніше не чули звуків, які лунають з космосу.

Завдяки тому, що спеціальна апаратура змогла записати звуки, що видаються різними планетами, фахівцям з NASA вдалося перевести їх в спектр, чутний людині. Вийшло дуже незвично і захоплююче!



Зазирнувши всередину, ти втратиш дар мови!

  • 03.09.20, 07:50

Просто неймовірно, яких висот зміг досягти технологічний прогрес. Ми вже досить спокійно ставимося до різних ноу-хау і черговим диво-винаходам. Але в світі все одно є речі, які змушують нас захоплено ойкнути!

Дивно, але практично в самому центрі Німеччини, в Бранденбурзі, існують тропічні острови. Так-так, прекрасна лагуна з прозорою водою і білосніжним піском, на березі якої ростуть пальми і щебечуть екзотичні птахи! Але найдивніше, де саме це чудо знаходиться.

А розташувалися тропічні острови в звичайному ангарі. Єдине, чим раніше була примітна будова, так це своїми колосальними розмірами. Адже це був елінг для дирижаблів. Його довжина сягала 360 метрів, а ширина – 210 метрів.

Сам ангар належав раніше фірмі Cargolifter AG. В середині 90-х років її власники хотіли відродити виробництво дирижаблів для транспортування негабаритних вантажів. Однак ідея себе не виправдала, і фірма збанкрутувала.

[ Читати далі ]

“Татуйовані колготки” – новий тренд у світі моди...

  • 02.09.20, 10:13
  


“Татуйовані колготки” – новий тренд у світі моди...

Ручний розпис створює ілюзію, ніби ваші ноги покриті красивими візерунками. Живописні зображення квітів та рослин, милі кішки, пташки, – вибирай, що хочеш.

[ Читати далі ]