Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Наказав Святий Василь...)))

  • 13.01.21, 16:10
                      


[ Читати далі ]

Дівчино, ви сама ? )))

  • 12.01.21, 16:56
 


[cut text="Читати далі"
]                             [/cut]

Скарби Снеттишема...

  • 12.01.21, 09:58
  


АНЦИЄНТНІ СКАРБИ  ...(Збережено переклад автора)

[ Читати далі ]

Озеро Кусшаро...

  • 11.01.21, 20:24



Озеро Кусшаро...
Кусшаро, найбільше озеро кратера в Японії, розташоване в національному парку Акан. Особливу увагу туристів воно приваблює в зимовий період. Все тому, що там зимують близько 300 лебедів-кликунів. В озері є геотермальні джерела, які запобігають утворенню льоду на піщаних берегах, незважаючи на те що частина поверхні води замерзає.

Ванна для ніг в вагоні поїзда ...

  • 11.01.21, 11:49



Ванна для ніг в вагоні поїзда Toreiyu Tsubasa...
Японський поїзд Toreiyu Tsubasa відрізняється від звичних нам поїздів. У його вагонах встановлені не тільки звичайні сидіння, але і спеціальні ванни: під час поїздки пасажири можуть помити свої ноги.
Послуга надається за додаткову плату. Особливо актуальна така пропозиція буде для тих, хто перебуває в дорозі тривалий час і подорожує в не зовсім зручну взутті.

Божі ліки, це варто знати...

  • 09.01.21, 22:59



А ви чули про лікування за теорією сигнатур? Помідори — для серця, авокадо — для матки. Давно люди були твердо переконані, що природа дала людині все необхідне для лікування. Вчення про сигнатури переконує: для органів корисні овочі та фрукти, які на них схожі. Теорія сигнатур з’явилася ще в давнину. Відповідно до неї, продукти, які зовні нагадують органи людського тіла, допомагають у зміцненні їх здоров’я та лікуванні захворювань. Такі сигнатури базуються на кольорі, текстурі, формі овочів, фруктів і трав, а також особливості середовища, в яких вони ростуть.

Ось список таких продуктів:  [ Читати далі ]

Унiкaльнi картини львівського художника

Малює без пензлика: yнiкaльнi картини львівського художника
 
Площа Катедральна 

Львівський художник Ігор Кухарський ствoрює свoї кaртини нe пeнзликoм, a мaстихiнoм aбo шпaтeлeм.

[ Читати далі ]