Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

За межами адекватності? ))

  • 30.08.21, 09:32

Інтернет рясніє красивими фотографіями виробів різних форм і видів. Чим я гірше? Теж так можу!” – кажуть люди з не самими прямими руками і з усім завзяттям занурюються в творчість, але щось іде не так. Зрештою виходять не дуже естетичні, місцями дивні, зате завжди веселі “шедеври”.

Блогер всерйоз продає такі гаманці

Бурштинові нігті...

[ Читати далі ]

Розмір виходить за рамки...)))

  • 28.08.21, 09:46

У кожної речі є розмір, до якого ми звикли, і коли він виходить за рамки нашого звичного сприйняття, ми дуже дивуємося, не розуміючи, як таке можливо. Сьогодні ми хочемо поділитися з вами фотографіями дійсно великих речей, які є, скоріше, винятком із правил, ніж загальноприйнятою нормою.

Спеціальні ножиці для пакувального паперу

Величезні шини, поруч з якими колеса вантажівки – просто малесенькі...

[ Читати далі ]

Дивовижні факти...))

Все-таки факти – дуже цікава річ, яка має свої проблеми. Просто фотографіям не вистачає інформації, а голій інформації завжди не вистачає наочних прикладів. Ми передбачили всі ці проблеми, зібравши 17 фактів в фотографіях, в яких врахували найцікавіші моменти. Далі вас чекають цікаві факти, які не тільки приємно знати, але ще і можна випендрюватися перед своїми друзями, адже ви знаєте те, чого не знають вони.

Юпітер захищає Землю мільярди років. Гравітація Юпітера утримує більшість комет і астероїдів подалі від Землі. Без нього Земля, швидше за все, була б непридатна для життя людей

Юпітер притягує їх своєю гравітацією і вони буквально слідують за ним по його траекторії.

[ Читати далі ]

Дивовижна країна і її звичаї..))

Японія завжди славилася тим, що йде на крок попереду решти світу в плані технологій. Несприятливе географічне положення і незвичайні природні умови Країни висхідного сонця зробили японців неймовірно винахідливою і ефективною нацією.

Але часом їх креативність і технологічні вишукування заходять занадто далеко, завдяки чому на світ з’являються речі, які люди з Заходу знаходять дивними і шокуючими. Якщо ви плануєте відвідати цю дивовижну країну, обов’язково пошукайте нижче описані 25 божевільних чудасій, які можна знайти тільки в Японії!

1. Штучні ікла.

Японки буквально божеволіють від загострених зубів, які в Японії називаються «ябеа». Місцеві жінки готові витрачати сотні доларів на косметичні процедури, щоб прикріпити ці міні-ікла на свої зуби.

2. Туалетні тапочки.

[ Читати далі ]

Прості винаходи...

Бочка-ролик

Близько 1 млрд людей, що живуть в Африці, не мають швидкого доступу до запасів питної води. Найчастіше найближчі джерела водопостачання знаходяться на відстані декількох кілометрів від сіл і поселень. Тому жінкам і дітям доводиться нести на собі 20-літрові каністри з водою і відра. Це не тільки провокує появу хвороб опорно-рухового апарату, а й забирає багато сил і часу.

  [ Читати далі ]

Якщо мама вважає...))

  • 23.08.21, 14:23
    
[cut text="Читати далі"
]                                                [/cut]

В сучасному мистецтві настав час дивувати... )))

Навіть якщо ви віддаєте перевагу класичному живопису та скульптурі, не поспішайте списувати з рахунків сучасне мистецтво. Можливо, серед нинішніх майстрів знайдуться ті, що вразять вас до глибини душі. Ну або хоча б розвеселять. У статті зібрано 25 художніх творів з усього світу, які знайдуть відгук у кожного, хто цінує красу і оригінальність.

Незвичайні порцелянові скульптури від гонконгського художника Джонсона Цанга (Johnson Tsang)

Неймовірно деталізований корабель-привид, виконаний тату-артистом і скульптором Джейсоном Стіева (Jason Stieva)

[ Читати далі ]

Родичі, мабуть, були прибульцями...

  • 19.08.21, 10:34

Наш людський організм — вражаюча річ, яка не припиняє нас дивувати. В одних людей може бути подовжена зіниця ока, а в інших вона нагадує мармурову кульку. Іноді здається, що ДНК жартує з нами, тому ми й відрізняємося від інших людей. Аж самому дивно — а звідки це в мене?

Люди в мережі поділилися особливостями свого тіла, а тут все зібрано в одну статтю.

1. Мій пупок випирає з-під футболок
2. Я народився з дуже еластичною шкірою та дуже гнучкими суглобами...[ Читати далі ]