Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Ось так штучний інтелект бачить Львів

  

Ось так штучний інтелект бачить Львів у стилі LEGO.

[ Читати далі ]

Гірські цікавинки...

  • 15.12.23, 20:02

Виявляється, навіть звичайний похід у гори може подарувати безліч незабутніх вражень. На такий приємний сюрприз можуть розраховувати не лише досвідчені туристи, а й новачки, які лише починають свій індивідуальний шлях дослідника. І справа тут не тільки в мальовничих краєвидах, що відкриваються з підкорених вершин, та дивовижних істотах, які можуть зустрітися на шляху.

Іноді холодні скелі приховують цілу купу приголомшливих скарбів. Нерідко вони ретельно ховають їх між камінням і густими деревами, немов боячись, що чиїсь сторонні очі побачать їх. Це можуть бути неймовірні артефакти, явища та прикраси. Пропонуємо вам глянути на круті знахідки, які пощастило виявити деяким підкорювачам гір.

Викопний морський їжак, знайдений у горах

  

Покинутий будинок у горах. Напевно, його вже давно вподобали примари...[ Читати далі ]

Веселе кладовище...

     


ВЕСЕЛЕ КЛАДОВИЩЕ В РУМУНІЇ: ЄДИНЕ В СВІТІ, КУДИ ПРИХОДЯТЬ НЕ ПЛАКАТИ, А СМІЯТИСЯ.

[ Читати далі ]

Хитрощі в кіно...


Кіно — це дивовижний світ, який дозволяє нам зануритися в нього з головою і забути про свої проблеми. Але для того щоб створити цей ідеальний світ, кіношники прикладають максимум зусиль і йдуть на багато хитрощів.

Ми уважно придивилися до улюблених фільмів і помітили кілька трюків, які поспішаємо викрити.


Мокрий асфальт


У нічних сценах герої кіно керують автівкою, яка, як правило, їде мокрим асфальтом. На це є дві причини. По-перше, виглядає це естетично. По-друге, під час нічної зйомки мокрий асфальт виглядає контрастно й прекрасно віддзеркалює світло.

Натовп...[ Читати далі ]

Таємничі Байгунські труби..

  • 11.12.23, 14:56
 


Таємничі Байгунські труби...
[ Читати далі ]

У світі повно цікавих явищ...

  • 09.12.23, 18:15

У світі повно цікавих явищ, які, незважаючи на те, що вони дійсно незвичайні, можуть залишитися таємницею для більшості. У цьому пості ви зможете побачити найцікавіші і захоплюючі зображення незвичайних речей і місць.

Гібрид ослика і зебри

Стародавні портрети 2000-літніх римлян, знайдені в некрополі в Єгипті...

[ Читати далі ]

Одразу відчуваєш, що зараз розпочнуться пригоди.

  • 08.12.23, 13:30

В аеропорту одразу відчуваєш, що зараз розпочнуться пригоди. А ще там часто можна натрапити на вкрай нетривіальні речі. Навіть їжа в літаках іноді буває крутою. Не лише сендвічі в упаковках. А в бонусі на ваш чекає доказ того, що іноді в аеропорту не варто довіряти навіть власним очам.

«На цих кріслах у тайських аеропортах можуть сидіти лише ченці та послушники»

 

«Ох цей рис у меню японського аеропорту»...[ Читати далі ]

Потужні фото, які вразять вас

Світ – божевільна штука, особливо останнім часом. З усіма хвилюючими новинами про ненависть людей один до одного мимоволі втрачаєш віру в добро.

Однак не варто втрачати надію, адже добро живе в кожному з нас, кожен може зробити світ хоч трохи кращим. І ці 12 знімків доводять це.

Пожежні рятують жінку, чия машина мало не впала з мосту

 

Жінка робить штучне дихання своєму 5-місячному племіннику...[ Читати далі ]

Якщо ви це ще не бачили...)))

  • 05.12.23, 14:22

Можливо, ви думаєте, що вас уже нічим не здивувати, що ви вже бачили все. А якщо ви помиляєтеся? Подивіться на ці фотографії – хтось із вас, напевно, знайде щось нове. І ці знімки, само собою, не межа.

Подовжений череп, виявлений в Узбекистані, приблизно 600-800 роками н. е.
 

 Блакитний гриб у звичайному лісі...[ Читати далі ]