Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

У якому будинку ви повинні жити, згідно зі своїм знаком Зодіаку

  • 04.01.24, 20:50

Наш будинок – наша фортеця. Кожен з нас мріє про власний затишний будиночок. І кожен бачить його по-своєму. Але яким повинен бути він – будинок мрії? Пропоную вашій увазі досить незвичний, але дуже цікавий гороскоп. Він розповість, яке місце найбільше підходить вам за характером і астрологічними особливостями.

Виявляється, місце, де людина буде відчувати себе затишно і комфортно, можна визначити по Знаку Зодіаку. Багато хто відчуває себе в безпеці, перебуваючи за кам’яною стіною і ровом, а іншим достатньо дерев’яних різьблених дверей. Знайти своє гніздечко, яке стане відображенням вашого характеру, допоможе цей гороскоп.

Овен


Авантюризм, вируючий в крові впереміш з кипучою енергією, посилює бажання Овнів жити в місці, повному можливостей. Однак обов’язково умова, що у великому місті у них буде особиста власність – оброблений за останньою модою будинок повинен тамувати потреба Овнів в зручностях. Представники цього Знака Зодіаку, незважаючи на свою палкість, – досить домашні люди, які люблять тепло, затишок і комфорт. 

[ Читати далі ]

Звички, що виснажують....

  • 02.01.24, 17:54


7 емоційно виснажуючих звичок, які підривають ваше здоров’я

Можливо, ви теж стикалися з таким станом, коли не хочеться абсолютно нічого і на душі порожнеча – жодних емоцій, переживань та сподівань на світле майбутнє. І навіть якщо в цей час до вас звернеться близька людина, то ви, швидше за все, проігноруєте її прохання або пообіцяєте щось вигадати, аби вона від вас тільки відстала.

Чому так відбувається і які саме звички призводять до емоційного виснаження, негативно впливаючи і на ваш фізичний стан, поговоримо далі.


1. Безлад у домі та голові...
[ Читати далі ]

Фантастичні творіння природи та людських рук

  • 30.12.23, 18:01
Спробуйте вгадати, що це за барвиста цегла неймовірних відтінків? Адже це брусок дерева!



У підвалі розрісся гриб у вигляді гіллястого дерева...[ Читати далі ]

Фортуна не просто посміхнулася, а обійняла за плечі

  • 28.12.23, 08:59

Буває, живеш собі спокійно, ні про що не підозрюєш і раптом трапляється… ні, не неприємність, а навпаки, майже диво. Раптове везіння, збіг, випадковість – як це не назви. У такі моменти ми і знаходимо посеред тротуару коштовність, купуємо щасливий лотерейний квиток або просто виявляємо у замовленні безкоштовну подвійну порцію улюбленого соусу. То чому б не зробити фото і не розповісти про таку удачу всьому інтернету?

“Теща сказала, що приїжджала в гості, поки ми з дружиною працювали, і заховала під ліжко трохи банок з огірками, помідорами, компотом”


«А потім я вирішив витягнути килим і дістати компот заразом. Ось дістав. Чудова вона жінка».

«Ніколи не вірив у подібні історії. Але нещодавно купив стару книгу, і коли відкрив її, з корінця випала така дрібниця. Це намисто з 12-каратного золота».

[ Читати далі ]

Помилки будівельників і дизайнерів...

  • 26.12.23, 23:24

Ні для кого не секрет, що за багатьма будівельниками та дизайнерами потрібний нагляд, інакше вони таке творять, що їхні твори можна демонструвати в добірці маразмів. Але й у разі невсипущого контролю можна допустити промах, який у майбутньому може призвести до несподіваних та неприємних наслідків. Наприклад, скляна баня на ліхтарному стовпі може спрацювати як збільшувальне скло і підпалити що-небудь.

Ми хочемо показати 18 прикладів будівельних та дизайнерських маразмів, від яких зовсім не смішно, тому що через них справді можна постраждати.

Пандус для візочників-екстремалів



А це пандус, який раптово перетворюється в сходи...[ Читати далі ]


Різдвяні історії ...

  

Різдвяні історії на картинах талановитої художниці відомої на весь світ . яка живе в селі Черняхівка -Людмили Тафійчук. Несемо щастя в душі.

[ Читати далі ]

Дивні речі...)))

  • 23.12.23, 12:39

Жентльмени вірять на слово, точніше, змушують решту думати, що вони так роблять, чим і користуються. Тому люди розважливі вимагають матеріальних підкріплень та фактів, а ще краще – фотографій. А то брехати і написати в цих ваших інтернетах кожен другий може, і кожен третій намагається. Але ми не такі, у нас із доказами все гаразд! А вони знадобляться, бо якби не фото, то ніхто б у більшість цих речей не повірив.

“У наборі попалася вилка, яку не проштампували на заводі”

Рожевий голуб ходить вулицею в Лондоні...

[ Читати далі ]

Варто відірвати погляд....

  • 20.12.23, 09:55
Ніби нічого особливого, але все одного варто відірвати погляд, адже намагаєшся зрозуміти всю чарівність та величність. # 1. Хто б був не проти такої теплої шубки?



# 2. А цей собака ніби з казки про велетнів...[ Читати далі ]

Ось так штучний інтелект бачить Львів

  

Ось так штучний інтелект бачить Львів у стилі LEGO.

[ Читати далі ]