хочу сюда!
 

Оля

43 года, скорпион, познакомится с парнем в возрасте 35-50 лет

Шлях кави від квітки до горнятка....


16

Комментарии

119.12.18, 08:21

Десять місяців, до чашки- майже два роки

    219.12.18, 08:27

      319.12.18, 08:34Ответ на 1 от NoTaRь

      Десять місяців, до чашки- майже два рокиого

        419.12.18, 08:34Ответ на 2 от Каре

          519.12.18, 08:37Ответ на 3 от Голубка

          Десять місяців, до чашки- майже два рокиогоУгу. Це дуже трудомістка культура

            619.12.18, 08:39

              719.12.18, 08:57Ответ на 5 от NoTaRь

              Десять місяців, до чашки- майже два рокиогоУгу. Це дуже трудомістка культураЗрозуміла, дякую. Думала,що все якось швидше і простіше...

                819.12.18, 09:47

                заварюйте і наливайте...

                  919.12.18, 10:00

                  Спершу треба ділянку в тіні лісу, кава нормально росте в тіні. Робиться просіка, рівняється трактором. Саджанці зацвітають на п'ятий рік. Плоди дозрівають на десятий місяць, неоднорідно. Робітники мають на поясі відра, куди палкою збивають ягоди, через кілька днів треба ще дозбирувати. Далі їх замочують у воді яку міняють кілька разів. В кінці промивають від розкисшої оболонки шлангом і залишають сушити . Дуже важливо не зіпсувати урожай під час цієї процедури. Так за рік і з'являється зелена сира кава. Доходить уже в мішку

                    1019.12.18, 10:08

                      Страницы:
                      1
                      2
                      3
                      предыдущая
                      следующая