Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Добре про недобре

Кому відомо з моїх минулих дописів, що моїм улюбленцем є Данило Гетьманцев, як уособлення нищення української економіки, а точніше того, що від неї ще залишилося на теперішній час, - тому стане зрозуміло, чому я включив і майже одразу виключив наше єдино правдиве телебачення марафоняче: там фігурував саме мій ублюдівець. Тих кілька хвилин від Гетьманцева мені вистачило, щоб відчути рвотні рефлекси, бо він дико обурений з того, що нардепи провалили закон щодо конфіскації з місцевих бюджетів податку з військових, а головним аргументом у Гетманцева були бруківка і фонтани. Цитую: "Як можна класти бруківку, щоб по ній пройшовся російський чобіт..."- каже той, що перед війною два роки готував дороги для російської бронетехніки. Але як кажуть: хто старе згадає - тому око геть, а хто забуде - тому обидва. Не варто з падлюкою сперечатись, а обговоримо реальність.
Кожен місцевий бюджет формується не абись, а з обчислення витрат і прибутків, під які визначається місцеве оподаткування. Ясна річ, що в усьому трапляються переміни, бо то є життя. Був податок з військових: 60% до місцевого бюджету, а 40% відсотків - до Києва у спільну скарбничку - держбюджету. Все було нормально, аж сталася війна, отже військових стало в рази більше і податки стали значно більшими, що дико обурило головного формувальника державного бюджету у ВРУ такого собі голову комітету по здирництву грошей Данила Г. Всім відомо, що грабувати значно легше, чим гроші чесно заробляти, хоча і грабунок також праця, але безчесна. Нашим владцям до ганьби не звикати: якщо хабар як образа, то ображайте нас чим більше. Але повернемося до наших баранів.
Вибачте за таке припущення, але нормальні люди вирішують проблему не створюючи інших проблем, тобто, для прикладу, якщо в когось болить голова, то найпростіше зняти біль відрубавши голову. Тотожно і в цьому випадку: якщо десь хтось щось в місцевих громадах зробив неправильно - покарати всіх! Забрати-конфіскувати взагалі якийсь "жирний" податок у всіх ОТГ! Розумно? З точки зору Данила Г. - дуже розумно! А ось інші не такі генітальні подумають, що варто зробити корекцію податків, наприклад з військових: 40% у місцевий і 60% - державі. На жаль, не кожна буква "г" є початком для чогось геніального.
Уявіть, що десь провалилась дорога, ота з бруківки, і тоді місцева влада не ремонтує, а перекриває навічно дорогу та вказує об'їзди, бо почни бруківку на місце класти - і вже Данило Г. ще якийсь податок забере. Ще сумніше вістка буде, що бюджет формується з усіх податків, а вже тоді йде розподіл витрат на школи та лікарні, комунальну сферу і соціальну, на ремонти включно зі злощасною бруківкою. Я веду до того, що тільки незначна частка з податку для військових перепадає на ремонт бруківки, отже постає тема забрати всі податки у ОТГ, аби взагалі вони не могли зловживати коштами на бруківку та фонтани. І затанцює тоді Данило Г. з вигуками:"Ай, що за Данило! Що за ОПУ син!"
Розумієте, я чомусь маю впевненість, що якщо якась людина тривалий час при посаді - значить вона саме там саме така, яка комусь тут є потрібна. Є навіть сучасне визначення для такого явища - "корисні ідіоти" І навпаки: доля першого прем'єра нової влади, або голови ВРУ досить красномовні - швидко пішли десь. Як і на чолі фракції СН затримався отож. Звичайно, що є і протилежні випадки і це стосується водіїв та охоронців кортежів ОПУ - тут найрозумніші та найвправніші однозначно. А ви кажете: - Де велосипед? Відповідаю: він в музеї! А лохотрон і далі в дії. В Дії також! Отож! На цьому все. Хоча ні: для небагатьох пояснюю, що якщо військовий податок заберуть, то місцеві ОТГ мають повне право відмовитись надавати всі пільги та інші послуги власникам посвідчень УБД і всім військовослужбовцям, тому що тоді це буде проблемою безпосередньо центральної влади, тобто Уряду України в Києві, Столиці України з її гарними дорогами та бруківкою, на яку не ступив російський чобіт в супереч бажанням різної наволочі при різних посадах. Ось тепер у мене все.

Богдан Гордасевич
м. Львів
19 жовтня 2023 р.
1

Коментарі

119.10.23, 20:27

Думаю, Д. Г. — не корисний ідіот, а шкідливий розумник. Для нас шкідливий. А для когось на болотах корисний. Що цікаво — в нас є цілий Камбін із міністрами, а податкову політику формує якийсь там голова профільного комітету ВР. Тобто влада офіційна й фактична відрізняються суттєво. Навіть якщо Д. Г. знімуть із посади голови комітету й переведуть 5-м позаштатним помічником голови ОП, наприклад, він так само зможе провадити далі свою політику.

    219.10.23, 20:28

    Ви забули згадати, що Д. Г. був помічником у депутата Сівковича, який створив агентурну мережу в українській владі.

      331.10.23, 18:12Відповідь на 1 від Nech sa paci

      Думаю, Д. Г. — не корисний ідіот, а шкідливий розумник. Для нас шкідливий. А для когось на болотах корисний. Що цікаво — в нас є цілий Камбін із міністрами, а податкову політику формує якийсь там голова профільного комітету ВР. Тобто влада офіційна й фактична відрізняються суттєво. Навіть якщо Д. Г. знімуть із посади голови комітету й переведуть 5-м позаштатним помічником голови ОП, наприклад, він так само зможе провадити далі свою політику.
      Цілком погоджуюсь, про що і писав: потрібна комусь людина, але не Україні.

        431.10.23, 18:15Відповідь на 2 від Nech sa paci

        Ви забули згадати, що Д. Г. був помічником у депутата Сівковича, який створив агентурну мережу в українській владі.
        Так отож. А ще Д.Г. представник грального бізнесу, де обертаються шалені позабюджетні кошти та відмиваються усі злочинні грошові оборудки.

          51.11.23, 18:44Відповідь на 4 від Богдан Бо