хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Для влади роздаю поради - Urbi et Orbi

Можна почати з далеку, а можна і не починати. Один час я займався книговидавничим бізнесом і напридумував чимало проектів, але класичне але: хочеш розмішити Бога - розкажи Йому про свої плани. Господа я веселив досить багато і нижче частинка з того. Все це я запланував реалізувати сам і тривалий час вичікував на потрібну кон'юктуру, але так і не дочекався. 
Тоді я вирішив, щоб не пропадало даремно, запропонувавати-подарувати ці проекти людям і політсилам, як мені були більш-менш симпатичні, але в процесі переконався, що рагулізм львівських книговидавців не є локальним явищем, а це  досить поширено в усіх частинах нашого незбагненного українського суспільства. 
Зміст такого рагулізма полягав у тому, що першим і зачасту - останнім було запитання: -А що я з цього буду мати? Дізнавшись, що нічого, окрім морального задоволення у підтримці доброї справи, в цих проектах немає, подальша розмова втрачала всякий сенст для обох сторін перемовин, що фіксувало просте і конкретне - НІ ("Не дам!" - "Не дасть!") З того всього мене опосів сумнів: а чи насправді це щось вартісне для суспільства? Врешті-решт я прийшов до одної-єдиної простої відповіді для себе у вирішенні цієї задачі: - А нехай суспільство і вирішує, що йому потрібно.  Від сьогодні вирішив працювати з людьми і владою в стилі Urbi et Orbi, або інакше кажучи за технологією відкритих листів. Навіщо? А захотілося.

ЗАЯВА

голові Львівської ОДА Олегу Синютці від 27 вересня 2018 р.


Шановний пане Голово ЛОДА, звертаюсь до вас з проханням взятись за патронат над одним чи кількома з нижче запропонованих поліграфічних проектів. На моє переконання це є такі проекти, які не варто робити приватно на власний розсуд, а які мають бути скоординовані з владними інституціями. Якщо Вас це зацікавить, то прошу надати мені можливість на особистий прийом у зручний для вас час для детальної інформації. Єдине, що зазначу наперед: це має бути реалізовано не за бюджетні, а доброчинні кошти.

1. Альбомне видання з світлинами та біографіями загиблих на Євромайдані та в АТО-ООС зі Львівщини.

2. Альбомне видання з світлинами та біографіями видатних діячів Львівщині за 19-21 століття, як митців, так і науковців, політиків, промисловців.

3. Альбомне видання всіх пам'ятників, погрудь та інших знаків вшанування Тараса Шевченка на Львівщині з довідками про їх встановлення.

4. Альбомне видання лауреатів Національної премії ім. Тараса Шевченка зі Львівщини з біографіями і коли та за що отримано нагороду.

5. Збірник вибраних промов Президента України Петра Порошенка за 2014-2018 роки.

6. Збірник стратегічних державних та місцевих програм і документів, як Військова доктрина України, Програма 2020, програм дій Уряду України та Програма розвитку Львівщини, яка є на сайті ЛОДА тощо.

7. Настінний календар на 2019 рік з адміністративною картою Львівщина та всієї України з гербом України та портретом Президента України і гербом Львівщини і портретом голови ЛОДА та різними додатками адміністративного змісту.

З повагою   Богдан Гордасевич

2

Коментарі

129.09.18, 16:36

5. Збірник вибраних промов Президента України Петра Порошенка за 2014-2018 роки.
Ось це якраз має найбільші шанси бути реалізовано перед виборами.

Щодо загиблих у АТО є один а мо й декілька меморіальних сайтів. Я би краще сайти робив — вони доступні з будь-якого смартфона.

    229.09.18, 18:07

    Єдине, що зазначу наперед: це має бути реалізовано не за бюджетні, а доброчинні кошти.
    З цим буде проблема,не вкрадеш,а вони привикли це робити з бюджету.

      33.10.18, 08:19Відповідь на 2 від Korsar-K

      Так. Це головна проблема, тому і гальма є.

        43.10.18, 08:20Відповідь на 1 від Nech sa paci

        Та щось не дуже, бо це мої пропозиції від 2016 року і ніякої реакції.

          53.10.18, 08:23Відповідь на 1 від Nech sa paci

          Щодо АТО - ви як завжди неуважні. Це локальні альбоми мають бути. А потім одне-одному не заважає.

            63.10.18, 19:32Відповідь на 5 від Богдан Бо

            Локальні — за областями? Це можна реалізувати елементарно.

              74.10.18, 19:51Відповідь на 6 від Nech sa paci

              Локальні — за областями? Це можна реалізувати елементарно.
              Ваш оптимізм надихає. Якби влада була зацікавлена - це вже і без мене сталося.
              Під владою я розумію середню ланку держуправління, що для вас зрозуміло добре, хто і що то є. Совок домінує і тому усе прогресивне блокує.

                84.10.18, 20:34Відповідь на 7 від Богдан Бо

                Можна зробити одн увелику базу, але з можливістю відсортувати дані за пунктом "область народження".