Про співтовариство

Розміщуємо цікаві пости про наше життя і не тільки про нього, про все, що з ним зв*язане.
Анімаційні картинки,ігри, відео, гумор,та інше. Наше життя непередбачуване, цікаве, з несподіванками.
Все, що є у нашому житті - нам цікаве, тому, ласкаво просимо...))))

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

ЖИТТЯ ТРИВАЄ

Дизайн робить їх, мабуть, навіть надто оригінальними

Почуття смаку – це поняття неоднозначне та дуже індивідуальне. Хтось може щиро захопитися річчю, а інший у цей час назве її безглуздим несмаком. Звичні предмети з цієї добірки відрізняються настільки незвичайним дизайном, що знаходяться десь між поняттями «треш» та «геніальність». Вважаєте безглуздим гаманець у вигляді злої жаби, чохол у вигляді каменю чи зубасте дзеркало? А хтось щиро ладен віддати за це величезні гроші.


Гітара-олень

 

Зубасте дзеркало...[ Читати далі ]

Який дивний наш світ...

  • 06.08.23, 12:47

Ми не перестаємо дивуватися, скільки всього незвичайного і дивовижного приховує у собі наш світ! Навіть якщо ви вже багато чого бачили на в своєму житті, у цій добірці знайдуться фотографії, які справлять враження і на вас.

Аерогель — матеріал, який на 99,9% складається з повітря


Каплиця, яка облаштована в тисячолітньому дубі. Така пам’ятка знаходиться у французькому департаменті Приморська Сена

[ Читати далі ]

Найпозитивніші істоти на землі...)))))

За численними дослідженнями більше 90% людей, у яких є собаки, вважають їх не просто вихованцями, а справжніми членами сім’ї. Вони організовують дні народження для своїх вихованців, дарують їм подарунки, балують їх наче дітей. Та й з іншого боку, як можна не любити цих чудових та кумедних істот? Адже вони такі віддані, наповнюють життя фарбами, позитивом, дарують море емоцій.




[ Читати далі ]

Вони не становлять небезпеки ...

  • 04.08.23, 13:47

Природа наповнила наш світ різноманітними створіннями, які виглядають надзвичайно жахливо. Деякі з них мають величезні розміри або дивні особливості зовнішності, а інші мають гострі ікла та пазурі. Ці дивні істоти можуть викликати у людей страх та тривогу. Однак, немає необхідності відчувати ці емоції, оскільки ці тварини абсолютно нешкідливі для людини, якщо їх не чіпати та не завдавати їм шкоди заради власної розваги.

Зовнішній вигляд може бути оманливим. Не варто боятися тварин, які насправді не становлять небезпеки. Ми пропонуємо вам подивитися на фотографії цих тварин і комах з лякаючим зовнішнім виглядом, які допоможуть вам подолати ваші страхи та усвідомити, що кожна істота має свою власну красу.

Молочна змія


Молочні змії не відносяться до отруйних, відомі своїм м’яким характером, що робить їх прекрасними домашніми вихованцями. Ці плазуни можуть жити в неволі до 20 років, а деякі особини, хоч і вкрай рідко, досягають навіть 30 років тривалості життя.  

[ Читати далі ]

Народ, чоловіки якого ховають обличчя..

 Про туарегів — народ, чоловіки якого ховають обличчя, а у разі розлучення залишають собі лише верблюда...

Якщо при згадці виразу «народ пустелі» у вашій фантазії відразу виникають люди в синіх шатах, то ви уявляєте північноафриканських туарегів. Особливості їхнього життєвого устрою настільки не вписуються у звичні нам рамки, що ми просто не могли залишити без уваги цей загадковий народ.




  • Туареги – велика етнічна група берберів, яка не має власної території. Вони мешкають на території кількох країн Північної Африки, включаючи Малі та Алжир, а також у пустелі Сахара.
  • Вони вважаються дуже відважними людьми, оскільки не бояться природних катаклізмів. На їх честь навіть назвали позашляховик — Volkswagen Touareg.
  • А ось пов’язка на голові у чоловіків-туарегів надихнула на створення логотипу ралі-рейду «Дакар». 

[ Читати далі ]

Швидкі весілля ...



Як грілись римляни?

Технологія римського опалення була простою: котел нагрівав воду, відводячи пар і газ у порожнини під підлогою і між стінами з шамотної цегли.

Цікава деталь: шамотну цеглу обпалюють в обертових печах за температури 1500°C. Шкода, що в Стародавньому Римі дрова видавали всього 900°C, а вугілля до 1200°C. До 1500°C печі вийшло розігнати тільки до 15ст.

Тепла підлога минулого...

[ Читати далі ]

Здатні здивувати...

  • 01.08.23, 13:22
Чоловік не просто так дивно стоїть. У цьому місці ви можете стояти на північноамериканській та європейській тектонічних плитах одночасно. В Ісландії періодично трапляються землетруси, і цей розлом став результатом одного з них

 

Кристали піроморфіту, виявлені в провінції Гуансі, Китай...[ Читати далі ]

Життя сповнене незвичайних моментів....

  • 31.07.23, 12:40

Життя сповнене незвичайних моментів, які змушують нас дивуватися знову і знову. Іноді деякі події взагалі здаються практично неможливими, але все-таки стають частиною реального світу. Ми зробили добірку з 18 дивовижних фотографій. На них відображені ситуації, про які ми й подумати не могли, а вони сталися насправді.

«Рентгенографія руки, змоченої в йоді. Йод поглинає рентгенівське проміння і підсвічує шкіру навколо кісток, чому вона здається прозорою»


 «Ось що буває, коли ртуть потрапляє на золоте кільце. Бабуся зберігала золоте колечко в коробочці з ртутним термометром, коробка впала, і ртуть потрапила

 на кільце»..
[ Читати далі ]

Ув'язнених у в'язницях годували омарами ...



Небесна яма .

Небесна яма - найглибша карстова воронка на планеті. Вона розташована в Китаї, в районі Чунцін, і являє собою величезну чашоподібну западину посеред зеленого масиву: Небесна яма йде вниз на 660 метрів і розтягнулася 530 метрів завширшки.

Дослідники вважають, що вона утворилася приблизно 128 тисяч років тому. Особливо ефектний вигляд воронка має в сезон дощів, коли з її стін спадають водоспади. Небесна яма стала популярною не тільки серед туристів (для яких тут створено всі умови, включно з оглядовими майданчиками і сходами у 2800 сходинок), а й серед мисливців за екстримом.

Цікаво було б туди спуститись...

[ Читати далі ]