Про співтовариство

Розміщуємо цікаві пости про наше життя і не тільки про нього, про все, що з ним зв*язане.
Анімаційні картинки,ігри, відео, гумор,та інше. Наше життя непередбачуване, цікаве, з несподіванками.
Все, що є у нашому житті - нам цікаве, тому, ласкаво просимо...))))

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

ЖИТТЯ ТРИВАЄ

Собаки через 10 тисяч років...

Експерти з Basepaws, американської компанії, яка спеціалізується на генетичному тестуванні свійських тварин, вирішили пофантазувати, якими можуть стати сучасні породи собак через 10 000 років.


Глобальне потепління

Якщо темпи глобального потепління не сповільняться, зміни клімату вплинуть на те, скільки їжі люди зможуть віддавати своїм тваринам. Через мізерність ресурсів собаки в середньому стануть менше: їхні тіла повинні споживати менше їжі, витрачати менше енергії і швидше остигати. Шкіра багатьох собак потемніє – для захисту від ультрафіолету.




[ Читати далі ]

Які ж талановиті українці....


  

Дружина військовослужбовця 63-ї бригади Галина Ковальська власноруч виготовила 150 кульок і встановила рекорд світу
Жінка працювала над прикрасами більше року, поки чекала чоловіка з війни. Каже, "рятувалася кульками від депресії, коли чоловік пішов на війну". Тепер всі 150 прикрашають головну міську ялинку 🎄 у Жовкві, на Львівщині. Рекорд засвідчили представники Книги рекордів України у п'ятницю, 1 грудня.
Кожна кулька має свою назву. У колекції кульки присвячені воїнам, тим, хто чекає захисників додому, а також є особлива кулька – білі янголи на чорному тлі – її Галина Ковальська присвятила дітям, які загинули під час війни і які не дочекались цьогоріч Різдва.
📸 Жовківська міська рада
[ Читати далі ]

по-справжньому можуть заплутати

  • 02.12.23, 16:41
По-справжньому ці знімки можуть заплутати будь-кого...

Сьогодні ми все частіше робимо фото, а отже, з’являється все більше шансів отримати цікаві кадри, а часом і дивні на перший погляд. Перегляньте свої знімки, можливо, серед них теж є щось примітне, а ви досі не помітили. Інші люди вже встигли поділитися своїми в Інтернеті, що, напевно, повеселило усіх, а багатьох напевно спочатку ввело в оману.

Знімок зроблений в цікавий момент поєднання схилу та одяежі

 

Офіс, з вікна якого одне задоволення милуватися сходом сонця...[ Читати далі ]


Природа постаралася!

  • 01.12.23, 19:44

Чому більшості з нас подобається мандрувати? Відповідь зрозуміла: дізнаватися про цей прекрасний світ, знайомитися з культурою, мистецтвом і природою різних країн — це чудово! Багато хто потім ділиться в мережі тим, що особливо їх здивувало і захопило. Ця добірка – саме про це.

Майже ювелірний виріб, а не лобстер! Природа постаралася!


 У каліфорнійському місті Санта-Роза височить 19-метровий обеліск, споруджений із велосипедів за проектом Марка Гріва...[cut text="Читати далі"

]  

 Корабель, що зазнав катастрофи, став маленьким островом з пишною рослинністю


 Відвідувачам ресторану в Італії подобається тут бувати. Тут не тільки дуже смачні страви, але і є можливість побачити, як їх готують завдяки великому підвісному дзеркалу біля стійки


 На ринкових прилавках у місті Марракеш (Марокко) красуються яскраві конуси, споруджені зі спецій


 Коли потрапляєш у Долину Духів болівійського міста Ла-Пас, стає трохи ніяково



За такими автомобілями як Toyota Concept-i — майбутнє. У нього вбудований штучний інтелект

 

У Ріо-де-Жанейро можна побачити пам’ятник макаці із зоопарку на ім’я Тіао. Вона прославилася тим, що виграла 1988 року політичні вибори. Справа в тому, що жителі міста були дуже незадоволені роботою місцевої влади та віддали голоси цій мавпці

 

Мов кадр з фільму «Матриця»: так виглядає японська школа кіберспорту

 

 Вигляд Столової гори Фактори Б’ють серед пустелі в американському штаті Юта — ніби з іншої планети!



Обережно: це не сухий лист, як може здатися на перший погляд. Так виглядають маленькі вампірчики – метелики роду Calyptra. Своїм хоботком метелик проколює шкірку фруктів або шкіру людей та тварин

 

Вид хмар Асператус, які можна бачити в небі Нової Зеландії, зловісний і лякаючий


 Цьому величезному природному аммоліту неймовірної краси – 71 мільйон років!


 Храм Ченнакешава в Індії, побудований у 2-му столітті, славиться вражаючою архітектурою. Усередині нього є 48 унікальних колон, серед яких стовп 

Нарасімхи, який колись обертався

 

Очманіти.

[/cut]

Вітаємо всіх Андріїв, Андріан...)))

  • 30.11.23, 11:55
     

У День Андрія Первозванного хочу побажати, щоб у кожному з нас був такий самий сильний дух і міцна віра, як була колись у душі апостола, щоб Бог висвітлював життєвий шлях і дарував світлу надію, щоб щедрість душі та милосердя завжди призводило до благодаті та щастя.
Вітаю , дорогі АНДРІЇ та АНДРІАНИ!Будьте щасливі! 
[ Читати далі ]