Про співтовариство

Розміщуємо цікаві пости про наше життя і не тільки про нього, про все, що з ним зв*язане.
Анімаційні картинки,ігри, відео, гумор,та інше. Наше життя непередбачуване, цікаве, з несподіванками.
Все, що є у нашому житті - нам цікаве, тому, ласкаво просимо...))))

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

ЖИТТЯ ТРИВАЄ

Рідзво у творах художниці...

  

Художниця Вікторія Проців.
Різдво.
[ Читати далі ]

Викликають одночасно шок і цікавість

  • 21.12.23, 16:55

Китайська культура одна з найдавніших, вона виникла тисячі років тому. Ще цікавіше те, що багато старовинних традицій проникли і в сучасне життя. Ми вирішили розповісти про найбільш самобутні звичаї, які не можуть не вражати.

«Броня» для нігтів

 

З точки зору давньокитайської естетики чим довші і тонші пальці, тим жінка красивіша, а ніготь візуально подовжує палець. За часів останньої династії Цін довгі нігті були символом статусу, показуючи, що цій людині буквально не потрібно ворушити і пальцем, щоб виконати якусь роботу. До речі, довжина нігтя могла бути 15 сантиметрів і більше.

Берегти таку красу допомагав спеціальний аксесуар: у перекладі з китайського хучжі ( ) означає «захист пальців». Хучжі робили з дорогоцінних металів та прикрашали каміннями. Цікаво, що у наші дні виробники з Азії пропонують модницям кільця на нігті.


[ Читати далі ]


Мене не здивуєш...)))

  • 20.12.23, 09:47

Як тільки користувачі інтернету бачать щось незвичайне, вони вихоплюють смартфон, як ковбої пістолет, і вуаля – ми теж можемо помилуватися хмарою-яйцем, вогнестійкою єхидною, накладкою для селфі та нескінченною ковбасою. Вони здаються вигадками, але існують насправді.

Ми також любимо нові враження, і ось вам нова підбірка різних речей і явищ, які змусили нас буквально роззявити рота. Сподіваємось, що і вас вони здивують.

1. Австралійські єхидни плювати хотіли на лісові пожежі: вони зариваються в грунт і впадають в анабіоз. І нехай колючки поплавилися — відростуть!




2. «Побачив на дорозі ще не представлену модель автомобіля 2020 року, повністю сховану під чохлом»...[ Читати далі ]

Незвичайні речі...

  • 19.12.23, 16:10

Навіть якщо вам здається, що ви бачили багато і вас складно здивувати, ми все таки спробуємо. Адже, в світі стільки речей, створених природою і людиною, які виглядають безумно незвично і круто! Захоплюючі дух скульптури, ящірки, які більше схожі на драконів, цікаві породи коней, приклади нетипової архітектури – все це ви знайдете тут. Ми зібрали для вас добірку фотографій, дивлячись на які можна опустити щелепу.

Танк, розписаний під гжель

Скульптура Ісуса на покинутому кладовищі в Польщі повільно поглинається деревом...

[ Читати далі ]

Яка ж краса...)))

  • 19.12.23, 11:07
  

Різдвяні пташки...Artificial intelligence

[ Читати далі ]

Розширення кордонів....

  • 18.12.23, 01:52

Люди охоче приєднуються до не дуже розумних проектів, на кшталт «Години Землі» або економії води під час прийняття душу, просто вірячи в те, що їм кажуть. Вони не намагаються розібратися, тому що лінь, і тому що знань не вистачає. І що заважає їх отримувати? Здається, тільки відсутність цікавих джерел, і зараз ми трохи виправимо це.

Ось так Місяць виглядає в ультрафіолетовому спектрі – кожна пляма означає загадкове геологічне утворення

Пожежа обпалила половину дерева, але друга жива...

[ Читати далі ]

Ох ці шустрики...))))

Гуляючи парком, мало ще кому вдавалося уникнути знайомства з хитреньким звірком, який раз у раз випрошує у всіх їжу. І, звичайно ж, йдеться про наших улюблених білочок. Ці шустрики – ті ще жебраки з пухнастими хвостиками, які дуже люблять поласувати горішками та іншими смаколиками. А людина, на їхню думку, може стати чудовим спонсором цього продовольства.

Але, як виявилося, випрошувати перекушування — не єдиний талант білок. Крім цього вони мають бездоганну фотогенічність, якою позаздрила б будь-яка модель. Погляньте самі, які манери та грацію цих тварин вдалося відобразити!



На поперечний шпагат, кажете, сісти важко?  [ Читати далі ]

Через незвичайну зовнішність віддали до притулку

  • 15.12.23, 19:52
Через незвичайну зовнішність цуценя віддали до притулку, а він став зіркою інтернету

В інтернеті не рідко зустрічаються фотографії тварин із незвичайною зовнішністю. Найбільше уваги привертають подібні фото, на яких зображені собаки та коти. Такі знімки викликають розчулення, але позитивні моменти в ексклюзивній зовнішності тварини бачать не всі. Наша історія якраз про таку ситуацію.

Цуценята померанського шпіца народили в одного із заводчиків. Один малюк з посліду відрізнявся від своїх побратимів і розмірами і набагато густішою шерстю. Чоловік вирішив, що продати таку тварину він не зможе, тому майже одразу відправив її притулок.

[ Читати далі ]