хочу сюди!
 

ajnbybz :)

60 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 58-68 років

Паршиве відчуття сорому.







12

Коментарі

114.08.24, 22:05

    214.08.24, 22:31

    Ми повинні солдат на руках носити, а деякі городяни стараються на них нажитися деручи гроші за квартиру. А не думають що коли б не їх звитяга та самопожертва то тої квартири чи будинку у них би ВЖЕ і не було ! І чи самі були б живі??? То ж допомагайте армії України , хто грошима, а хто своїм товариським відношенням! А після перемоги дайте їм можливість викорінити хабарників та зрадників з України, обравши солдат та офіцерів до Рад усіх рівнів !

      314.08.24, 23:12Відповідь на 1 від WalKing

        414.08.24, 23:14Відповідь на 2 від Nikolka

        Ми повинні солдат на руках носити, а деякі городяни стараються на них нажитися деручи гроші за квартиру. А не думають що коли б не їх звитяга та самопожертва то тої квартири чи будинку у них би ВЖЕ і не було ! І чи самі були б живі??? То ж допомагайте армії України , хто грошима, а хто своїм товариським відношенням! А після перемоги дайте їм можливість викорінити хабарників та зрадників з України, обравши солдат та офіцерів до Рад усіх рівнів !Так, ваша правда. Донати та волонтерство - велика сила...
        Ми повинні солдат на руках носити

          515.08.24, 06:20

          А рада працює.Говорять військовим вони багато платять.Військовим слава і пошана

            615.08.24, 08:05

            То ей сором, что она стала виной всех этих событий, поддавшись на обманчивые дымы покрышек. Кстати, у нас, кто не был на майдане, почему то и машин не имеет. На заводах на неё не сильно то и заработаешь.

              715.08.24, 09:12Відповідь на 6 від The Martian

              То ей сором, что она стала виной всех этих событий, поддавшись на обманчивые дымы покрышек. Кстати, у нас, кто не был на майдане, почему то и машин не имеет. На заводах на неё не сильно то и заработаешь.А ти рахуєш,що на майдані були тільки ті,що мають машини круті????????? Ти з якої рашки вилізло????

                815.08.24, 09:44Відповідь на 2 від Nikolka

                Ми повинні солдат на руках носити, а деякі городяни стараються на них нажитися деручи гроші за квартиру. А не думають що коли б не їх звитяга та самопожертва то тої квартири чи будинку у них би ВЖЕ і не було ! І чи самі були б живі??? То ж допомагайте армії України , хто грошима, а хто своїм товариським відношенням! А після перемоги дайте їм можливість викорінити хабарників та зрадників з України, обравши солдат та офіцерів до Рад усіх рівнів !Будуть хабарники з погонами

                  915.08.24, 10:15Відповідь на 7 від ml50

                  То ей сором, что она стала виной всех этих событий, поддавшись на обманчивые дымы покрышек. Кстати, у нас, кто не был на майдане, почему то и машин не имеет. На заводах на неё не сильно то и заработаешь.А ти рахуєш,що на майдані були тільки ті,що мають машини круті????????? Ти з якої рашки вилізло????Тебя уже в следователи произвели.))) Так давно уже признались что майдан это дело рук "активного меньшинства" и "без галичан он бы разошёлся". Среди моих знакомых, родственников и соседей нет ни одного , кто бы там торчал. График работы и отпусков не позволял.)))

                    1015.08.24, 13:02Відповідь на 5 від nebosklon

                    А рада працює.Говорять військовим вони багато платять.Військовим слава і пошанаВійськовим слава і пошана

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна