Про співтовариство

Рибалка,способи риболовлі,рецепти привад та насадок, рибні місця,кулінарні рецепти,байки та анегдоти,одним словом все що повязанно з риболовлею!
Вид:
короткий
повний

КЛЮЄ!

Вот это рыбки.

Вот это рыбки. (Взято из интеренета) [Приєднана картинка] [cut Читать дальше...] [Приєднана картинка] ...

Читати далі...

Рыба, которая ест крокодилов

Рыба, которая ест крокодилов Опаснее пираньи [Приєднана картинка] Позируя с уловом, 52-летний британец Джереми Уэйд держится подальше от его зубов. Он поймал большую тигровую рыбу – опаснейшую из пресноводных.&nbsp...

Читати далі...

Тернавиця!

  • 01.01.11, 20:18
Сьогодні в напів коматозному стані ,були на льоді! Лід товстий ,по декуди сягае 20-25см.Дув сильний південно-західний вітер! Кльову майже не було! З 8-00 до 12 год., впіймав 4 окунці 50-70грам,і одну плотву розміром з долоню! При вскритті якої був вилучений солітер довжиною 70см! Загалом ,на все озеро було 10 пінгвінів ,в яких результати були ще гірші! Висновок: Коли вся країна похмеляеться,потрібно робити те саме,а не вештатись по озерах в пошуках Новорічної риби!!! Бо крім головної болі це...

Читати далі...

Манка як приманка!

  • 05.11.10, 21:44
Багато рибалок використовують манку як прикорму або наживку, але не всі з них користуються манкою правильно. Все залежить від того, яку рибу ви хочете зловити. Якщо ви вирішили ловити чебака, то краще всього в манку додати часник, а якщо ляща або підлящика – підійдуть анісові краплі або подрібнені зернятка анісу. У разі ж лову в'язі або сазана краще всього використовувати ванільний цукор або пудру. Приготування прикорми і наживки полягає в наступному: Для прикорми берете літрову каструлю...

Читати далі...

Сбіруліно!

  • 04.11.10, 23:07
http://video.yandex.ru/users/vkempo/view/2549

Вот это любовь!!! ))))))

Вот это любовь!!! [Приєднана картинка]

Тонкий лід

  • 22.10.10, 07:52
ТОНКИЙ ЛІД Деякі небезпеки наче дозрівають до сезону, у них свій термін. Лід частіше підводить нас восени і навесні. Якщо ви провалилися на льоду річки або озера, необхідно широко розкинути руки по краям льодового пролому та утриматися від занурення з головою. Дійте рішуче і не лякайтеся, тисячі людей провалювалися до вас і врятувалися. Намагайтеся не обламувати крайку льоду, без різких рухів потрібно вибиратися на лід, наповзаючи грудьми і по черзі витягаючи на поверхню ноги. Головна...

Читати далі...

За язем

  • 15.10.10, 08:22
[Приєднана картинка][Приєднана картинка]  Ловлю этой рыбы обычно начинают весной в небольших речках, в которые язь зашёл на икромёт, а теперь скатывается обратно. Ход его длится обычно недолго — иногда всего одну - две недели, затем в речках, особенно мелких, остаются только небольшие подъязки и лишь единичные крупные экземпляры — основная же масса язя стремится в реки покрупнее и другие водоёмы. В речках же, в которых часто встречаются глубокие плесы, много ям, стаи этой рыбы могут...

Читати далі...

Производители рыболовных снастей,снаряжения, прикормок и наживок

  • 08.10.10, 10:38
Рыболовные снасти.Компания "Elite Alliance". Trabucco http://www.trabucco.it/en/ Colmic http://www.colmic.com/uk/main_lg_uk.htm Mikado http://www.mikado.pl Stonfo http://www.stonfo.com/Menu2_eng Sensas http://www.sensas.com/siteuk/accueil_uk/accueil_uk.htm Maver http://www.maver.co.uk/ Mustad http://www.mustad.no/ Venturieri http://www.venturierigalleggianti.it/ Tubertirni http://www.tubertini.it/ Shimano http://fish.shimano-eu.com/ Daiwa http://www.daiwa.com/ Софт...

Читати далі...

Как коптить рыбу!

[Приєднана картинка]Тот, кто понимает, кто знает толк в рыбе, тот обязательно ее закоптит. Копченая рыба ценится очень высоко. При копчении вместе с дымом чадящих гнилушек, щепок, стружек в тушку рыбы проникают вещества, которые предохраняют ее от порчи. Существуют два вида копчения: горячее копчение рыбы и холодное Суть заключается в следующем. При горячем копчении рыба солится мало и коптится в очень жарком дыму, но непродолжительное время - 2-3 часа, иногда и менее часа, т. е. до тех пор...

Читати далі...