Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Макароны со шпинатом, беконом и яйцом

Этот рецепт позаимствован с сайта http://soupbelly.com и немного адаптирован под наши украинские условия))))








57%, 4 голоси

43%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
1

Коментарі

128.06.09, 19:43

есть хочу........

    228.06.09, 20:13

    Додай замість шпинату дрібно порізаного болгарського перцю і буде смачніше...

      328.06.09, 20:33Відповідь на 1 від Freude

      И нечего? Бедная(((((

        428.06.09, 20:36Відповідь на 3 від umami

        И нечего? Бедная(((((нечего....и пока перспектив нету((((
        работа, мля...((((

          528.06.09, 20:37Відповідь на 2 від ПИВОМАН

          Якщо додавати болгарський перець, то його потрібно піддавати термічній обробці, тобто підсмажити і то вже буде зовсім інший рецепт.
          Ви не любите шпинат?

            628.06.09, 20:40Відповідь на 4 від Freude

            работа, мля...(((( что за ночной дозор?)))))

              728.06.09, 20:47Відповідь на 6 від umami

              работа, мля...(((( что за ночной дозор?)))))та есть такое...еще 15 минут((((

                828.06.09, 20:53Відповідь на 5 від umami

                Не люблю.... а перець трохи можна і обсмажити, можна бланширувати...

                  928.06.09, 21:02Відповідь на 7 від Freude

                  15 минут как раз прошли))) Значит приятного аппетита))))

                    1028.06.09, 21:04Відповідь на 8 від ПИВОМАН

                    А він дуже корисний)) Дивилися мультик про моряка Папая?)))))
                    Я раніше теж не розуміла шпинату, доки ми за мамою не навчилися його готувати. Але я не наполягаю - просто цей рецепт не для вас)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна