Ось і літо прийшло.
Щойно був початок червня, а тепер з різними катаклізмами й літнє сонцестояння минуло.
Себто Земля повернулася в бік зими, день став коротшати, ніч довшати.
Подостигали на городах у садках овочі-фрукти, вже й огірки з"явилися на грядках.
Тому рекомендую дуже й дуже простий рецепт квашених огірків.
(На фото зображено літрові слоїки, то на літровий слоїк солі кладеться 20 г (столова ложка))
Отже, береш огірки, миєш, чистиш, складаєш у 3 літровий
слоїк , береш зелень, кріп, листя хрону,
часник, можна декілька горошин перцю, кидаєш 60 г ( 3 столові ложки) солі і
заливаєш звичайною водою (можна джерельною). Закриваєш слоїки звичайною
поліетиленовою кришкою і переверташ. (Бажано підстелити під банки церату (тобто
клейонку), бо вони можуть трохи протікати). І через 2-3 тижні огірки готові.
Вони хрусткі і класні!