Мій рецепт квашених помідорів
- 29.06.11, 17:08
- Философия жизни
Беру 10-літровий слоїк (або 3-літровий).
Викладаю низ листками хрону, вишні, смородини, селери
(селера для помідорів – то найкращі прянощі!),
додаю часник, інколи настругую хрін.Декілька горошин перцю . Кладу шарами помідори і перекладаю їх листям, але не надто великими шарами. І так до верху.
А зверху знову кладу шар зелені. Кидаю сіль (Десь на літр води 1 ч.ложка)
і заливаю холодною водою. Закриваю капроновою кришкою,
яку попередньо занурюю у окріп.
Тижні через три помідори вже можна їсти!



(На фото зображено літрові слоїки, то на літровий слоїк солі кладеться 20 г (столова ложка))



