хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Зі святом!

Мабуть цього року всі (батьки, діти, вчителі), як ніколи чекали закінчення навчального року. Вайбер у батьківських групах пілікає безперестанку, всі батьки без зупину по черзі шлють вітання із закінченням цього дистанційного чудо-навчання. 
Так, за кілька днів канікули, літо... та погода нас не втомлюється дивувати. Та й коронавірус і карантин вніс свої корективи в життя і передбачити, яким будуть ці КАНІКУЛИ, ВІДПУСТКИ, та й це літо взагалі... практично неможливо.
Та все ж, якщо у вас є діти, внуки, які навчаються, ви учень чи учитель.... ЗІ СВЯТОМ ВАС!
3

Коментарі

129.05.20, 15:20

Спасибо! Ура! У нас каникулы! А мне понравилось такое образование, но в следующем году не хотелось бы

    229.05.20, 15:33

      329.05.20, 16:08

      мои бабки все повылезали на свет божий, контактны , щебечут чисто их омолодили - КАНИКУЛЫ !!!!!!!!!!! особенно у которой двое внуков .

        429.05.20, 18:54Відповідь на 1 від Єсina

        Спасибо! Ура! У нас каникулы! А мне понравилось такое образование, но в следующем году не хотелось быО-о-о, ви мабуть перші від кого я чую, що сподобалась така освіта. Хоча є плюси. Карантин, досить звична річ, хоч не такий тривалий. І кожного року діти сидять вдома (коли епідемія грипу), та в цей період навчання немає. Як результат, упускають частину програми, знання якої потрібно для здачі зно чи вивчення предмету у подальшому. Мабуть тепер дистанційна освіта буде обов'язковою під час будь-якого карантину.

          529.05.20, 18:55Відповідь на 3 від DANAH

          мои бабки все повылезали на свет божий, контактны , щебечут чисто их омолодили - КАНИКУЛЫ !!!!!!!!!!! особенно у которой двое внуков .