хочу сюди!
 

Ксения

40 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

ольвьенашевсе

  • 11.12.21, 13:29
Смотрю кулинарные посты. Нашла один на тему «оливье ».
Думала поучаствовать, внедрить вариант замены картофеля секретным инградиентом,но не буду, в комментах уже ад, бомбежка, лнр -днр, Сирия,Байден,х@йло,зеленухи и платные кулечки.
Нунах, тихо нарежу, никому не скажу, сама съем.
Но без картошки.
7

Коментарі

111.12.21, 14:08

и правильно

    211.12.21, 14:35

    Нє, ну заінтригувала і не кажеш. Життя йде, а свята наближаються. Кажи секретний інгредієнт. О, ти ж уже нарізала для себе, смачно?

      311.12.21, 15:11

      Спочатку кладеш яблука в олів'є, потім кислу капусту у вінігрет, а закінчується все кукурузкою в борщі

        411.12.21, 15:44Відповідь на 2 від nasinynka

        Нє, ну заінтригувала і не кажеш. Життя йде, а свята наближаються. Кажи секретний інгредієнт. О, ти ж уже нарізала для себе, смачно?вангую, що це або авокадо, або солодкуватий різновид редьки

          511.12.21, 15:45Відповідь на 2 від nasinynka

          ще варіант - сирий жовтий солодкуватий гарбуз.

          більш нема варіацій

            611.12.21, 16:24Відповідь на 3 від muxa-xa-xa

            Спочатку кладеш яблука в олів'є, потім кислу капусту у вінігрет, а закінчується все кукурузкою в борщіВот именно!!! Заменять нужно правильно. Если заменить картошку на куриные пупочки и грудку, а яйца на шампиньоны, (про горошек даже не вспоминайте, его в оливье быть не может), то получится замечательный как-бы оливье.

              711.12.21, 16:57Відповідь на 6 від Петровичч

              Спочатку кладеш яблука в олів'є, потім кислу капусту у вінігрет, а закінчується все кукурузкою в борщіВот именно!!! Заменять нужно правильно. Если заменить картошку на куриные пупочки и грудку, а яйца на шампиньоны, (про горошек даже не вспоминайте, его в оливье быть не может), то получится замечательный как-бы оливье. Горошек и яйцы - душа и первопричина оливье

                811.12.21, 16:58Відповідь на 3 від muxa-xa-xa

                Спочатку кладеш яблука в олів'є, потім кислу капусту у вінігрет, а закінчується все кукурузкою в борщіну не морковь же втуда класть в смысле в оливье. а винегрет без капусты мне не так вкусно как с .

                  911.12.21, 20:28Відповідь на 3 від muxa-xa-xa

                  Спочатку кладеш яблука в олів'є, потім кислу капусту у вінігрет, а закінчується все кукурузкою в борщіА ось такого рецепту борща таки не бачила
                  Цікаво навіть, що за гаспаччо вийде

                    1011.12.21, 20:39

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна