Привіт від Ектора! )))
- 03.05.18, 13:25
Цей рецепт вийшов не скажу вдало, особливо на вигляд ))) але смаки гарні.
Може ми не дуже звичні до таких поєднань смаків, а може зроблений був не досконало. Та і презентація похромала
Отже, на наш смак, скуштувавши цей шедевр кулінарного мистецтва ми прийшли до висновку, що його краще їсти окремо начинку від оболонки.
Як завжди картинка з книжечки
Паштет із печінки кролика
з мандаринами та смаженим хлібом
Інгредієнти для начинки:
1 цибулина
1/2 морквини
30 грам соняшникової олії
300 грам печінки кролика
сіль, перець, спеції за смаком
200 грам вершкового масла
Цибулю з морквою обсмажити до м"якості і викласти в сотейник.
Додати печінку, сіль і спеції. Накрити фольгою і запекти в духовці 30 хвилин при t 150С
Трохи охолодити, збити блендером і додати вершкове масло. (В рецепті написано: протерти через сито, але я не протирала)
Наповнити паштетом мариновану шкірку мандарини і залишити в холодильнику для застигання.
Мариновані мандарини
100 грам цукру
1 паличка кориці
1 зірочка бад"яну
дрібка солі
6 мандаринів
Зварити сироп з 200 грам води, цукру, приправ і солі.
Неочищені мандарини тричі обдати окропом, занурити в сироп і варити 3 години в духовці при t 110 С.
Мандарини дістати з сиропу, обсушити, розрізати навпіл і вийняти серединку. Очищену шкірку замаринувати в сиропі 2-3 години.
Мандариновий конфітюр
1 грам агар-агару
1 ст.л.глюкози
Із сердцевин мандаринів вичавити сік, додати попередньо розчинений агар і глюкозу. Довести до кипіння і проварити 2-3 хвилини. Вилити суміш на деко і дати застигнути в желе. Готове желе збити блендером.
Хліб з висівками поламати на шматки і обсмажити на грилі.
Що хочу сказати від себе: Сироп значно виварюється, то думаю його потрібно більше, ніж в рецепті.
Мариновані шкурки смачні і необикновенні, можна робити як окремий десерт
А начинку можна їсти як звичайний паштет. Мазюкати на хлібчик.
Смачного!
Може ми не дуже звичні до таких поєднань смаків, а може зроблений був не досконало. Та і презентація похромала
Отже, на наш смак, скуштувавши цей шедевр кулінарного мистецтва ми прийшли до висновку, що його краще їсти окремо начинку від оболонки.
Як завжди картинка з книжечки
Паштет із печінки кролика
з мандаринами та смаженим хлібом
Інгредієнти для начинки:
1 цибулина
1/2 морквини
30 грам соняшникової олії
300 грам печінки кролика
сіль, перець, спеції за смаком
200 грам вершкового масла
Цибулю з морквою обсмажити до м"якості і викласти в сотейник.
Додати печінку, сіль і спеції. Накрити фольгою і запекти в духовці 30 хвилин при t 150С
Трохи охолодити, збити блендером і додати вершкове масло. (В рецепті написано: протерти через сито, але я не протирала)
Наповнити паштетом мариновану шкірку мандарини і залишити в холодильнику для застигання.
Мариновані мандарини
100 грам цукру
1 паличка кориці
1 зірочка бад"яну
дрібка солі
6 мандаринів
Зварити сироп з 200 грам води, цукру, приправ і солі.
Неочищені мандарини тричі обдати окропом, занурити в сироп і варити 3 години в духовці при t 110 С.
Мандарини дістати з сиропу, обсушити, розрізати навпіл і вийняти серединку. Очищену шкірку замаринувати в сиропі 2-3 години.
Мандариновий конфітюр
1 грам агар-агару
1 ст.л.глюкози
Із сердцевин мандаринів вичавити сік, додати попередньо розчинений агар і глюкозу. Довести до кипіння і проварити 2-3 хвилини. Вилити суміш на деко і дати застигнути в желе. Готове желе збити блендером.
Хліб з висівками поламати на шматки і обсмажити на грилі.
Що хочу сказати від себе: Сироп значно виварюється, то думаю його потрібно більше, ніж в рецепті.
Мариновані шкурки смачні і необикновенні, можна робити як окремий десерт
А начинку можна їсти як звичайний паштет. Мазюкати на хлібчик.
Смачного!
8
Коментарі
Хозяин- С
13.05.18, 13:43
уже не лезет, абеда кончилась ужо
Вискарион
23.05.18, 14:03Відповідь на 1 від Хозяин- С
а мне ещо парочку..
Тарас Музичук
33.05.18, 14:45
Складнувато, але
Каре
43.05.18, 15:06Відповідь на 3 від Тарас Музичук
на справді головна заморочка і мандаринах, а начинка готується швидко і без проблем. Взагалі це печінковий паштет, в який можна любу печінку покласти Тобто можна наробити паштету і їсти
Каре
53.05.18, 15:07Відповідь на 1 від Хозяин- С
приходь завтра перед обідом почитай
Каре
63.05.18, 15:08Відповідь на 2 від Вискарион
Стрийко Зеник
73.05.18, 19:26
А я думав,що від Ектора Лаво...
Маммамія
83.05.18, 19:35
ого! браво я так точно не смогу...3 часа варить, потом почти стока же мариновать...и я никогда не встречала в маркете печенку кролика
trinks
93.05.18, 21:28
бедный кролик
Каре
104.05.18, 08:12Відповідь на 8 від Маммамія
думаю можна замінити печінкою куриці. Я так робила просто паштет