Профіль

mukola1976

mukola1976

Україна, Рівне

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Депутатам

  • 08.09.19, 22:52
Вельми шановні народні депутати,коли ви будете голосувати, то там перед вами буде три кнопки - за ,проти ,і утримався. Нажимать можна всі ,а не тільки за .І можливо своїм утриманням ви утримаєте народ від всяких там пригод , і себе ,як частину народу

Відстаємо

  • 04.09.19, 17:49
Що таке8% від 300 євро ? 24 євро А що таке 2% від 1300 євро? 26 євро . В першому випадку середня зарплата в Україні і мрії про економічний ріст .В другому мінімальна в Німечинні іїхнє зростання .Отаке...

Торкані чи недоторкані ?

  • 03.09.19, 16:29
Шановні депутати так ви ж не ту частину статті про недоторканість відмінили . Краще б ви відмінили цю - "Народні депутати України не несуть юридичної відповідальності за результати голосування або висловлювання у парламенті та його органах, за винятком відповідальності за образу чи наклеп." , і несли б відповідальність за те ,що ви там понаприймаєте, не читаючи , не думаючи ,й не питаючи своїх виборців.

Заживемо!

  • 03.09.19, 00:11
Ті , кляті буржуї, не брали нас в ЄЕС, бо в нас було ОБЕХАЕСЕС. Наш уряд цю перешкоду ліквідував -тепер заживемо ,економіка почне зростати, як же нас не взяти

А ви природу полюбіть

  • 17.05.19, 18:37
 Дощі ідуть - бур*ян росте,

 і тут питання не просте,

і гербіциди не беруть,

 і сапка годна лиш на те,

 щоб грязь місить-

 бур*ян росте


 А ви природу полюбіть, 

 а все інше ,то пусте

 нехай собі бур* ян росте

розкажіть про це корові і свині-

 вони ж бо знають толк у бур*яні !

 

Мішок мишей ,й слова людей

  • 06.05.19, 20:10
Під час,  сінокосу часто можна знайти кубла  мишей , які вони будують підвішуючи до трави , щоб затишно було мишенятам в дощ.  Можливо саме тому наші пращури і назвали таку річ , як мішок - мішком. В нас , до речі старші люди  і вимовляють через  и - мишок.  А ще це кубельце , як бачите має форму близьку до кулі ,і що  цікаво на поліссі  на мішок кажуть -куль . Ось такі мені думки навіяло це так би мовити -мишаче око- .Можливо , миші не тільки є нашими конкурентами " за місце під сонцем" ай підказали нам ,як виготовлять  мішки ,а можливо і ще щось.

Путь

  • 01.04.19, 23:00
  Жую шоколадку , дивлюся кіно
  хліба й видовищ -відомо давно
  виборці ,виборці , виборці  йдуть
  собі обирають -напрям , і путь
  
   Ніхто . те  не знає ,  що  в майбутті 
  ніхто не уникне - свого путі 
   бажають напевно собі всі добра
   давно не гадати , а думать пора
  
   Та думки ті різні , бо різні всі ми 
   ох , як в цій дорозі остаться  людьми 
   дорогу нелегку , ти вибрав народ
   я віру , колись тай розтопиться  льод
   зневіри й незгод
     
     Микола Федорась     с. Кустин

Щасливі люди

  • 30.03.19, 21:53
    Пас я якось з дідом корови . Тай запитав у нього коли додому вже їх гнать. Він відповів , що о 9 вечора  . Аякже ми взнаєм, що  дев*ята, якщо у нас нема годинника.  Він сказав , що тоді автобус буде їхать, А якщо автобус поламається  -допитувався я.А дід каже бачиш ту вербу ,як сонце з нею порівняється ,той пора гнать .
  Колись люди з сонцем вставали і з сонцем лягали ,і час нікуди не переводили, працюючи цілий день, а зараз працюють  вісім годин ,і ще щось мутять, хочуть зекономити один на одному. Чи багато з вас  в завтра, коли переведуть годинник ляже спати  о дев *ятій  вечора ? Кого ми хочемо обмануть -природу, чи себе? 
       Микола Федорась            с. Кустин







 рррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр

Творіть рейтинги самі

  • 24.03.19, 21:21
  Весна 2014- посадили ми в друга картоплю, сіли обідать. Зайшла мова про вибори.Друг сказав ,що є непогані на його думку кандидати, але свій голос він за них не віддасть ,бо вони не пройдуть. А проголосує  за того  в кого найбільший рейтинг . А  який у кого   рейтинг він по телевізорі почув.
   Весна 2019  - знову рейтинги , і в кожного кандидата  свої .   І багато хто їх слухає ,ті рейтинги, і хоче підлизаться  . Хочу нагадать , що  у нас  таємне голосування,  і той кого оберуть не знатиме що ти за нього проголосував ,   і медалі тобі не дасть.Тож обирайте  поки є з кого. А якщо і не пройде ваш кандидат у другий тур  , то хоч совість буде чиста ,що ти  був чесним сам із собою . Якщо ми брешемо самі собі , то в нас не має духу контролювати  тих кого обрали. А контролювати треба . Не будеш контролювати ти, контролюватимуть злочинці. Тому кого б не обрали ,його незаконні рішення не потрібно виконувать, а їх заперечувать і відмінять . Лише так .
        Микола Федорась        с. Кустин

Українська відповідь північному потоку 2

  • 19.03.19, 21:05
  За якійсь рік цілком може стати до роботи  північний потік 2 . І Москва  зможе  качати майже весь свій газ без нас. Що це дасть Москві ? Це дасть можливість продавать свій газ Європі , і одночасно воювати з нами. Європа без газу не пропаде  ,а війна хтозна як піде. І тому Росія зацікавлена  в північних потоках , як джерелах регулярних надходжень  грошей ,бо через війну газ через нашу територію може  і не пройти до Європи . 
  Щож робити нам простим українцям , які прагнуть миру ? Відповідь одна . хочеш миру- готуйся до війни. Причому Росія може і не чекати до завершення будівництва, враховуючи що опалювальний сезон закінчується . Тобто нам надіятися на те , що в нас  ще є рік часу я думаю не варто .Варто завжди бути готовим.
  Тепер щодо економіки . Ясно ,що збудувавши газогін , вклавши  туди гроші  Росія і її партнери  напевно схочуть  його використовувать , щоб відбить свої гроші ,і заробить . Тобто зменшення обсягів прокачки газу  через нашу газотранспортну систему ,мабуть. не уникнути . А це мільяди доларів  заробітку  , і їх потрібно чимось компенсувати.   Пропоную трубу заповнити українським газом, а самим перейти на щось альтернативне- вітер  , сонце ,дрова ,торф ,вугілля.  да будь -що.            звісно легко сказать ,а зробить це набагато важче . Та потрібно робить ,а не сидіть.
А чистий прибуток від продажу газу  потрібно віддавать напряму народу ,як власнику корисних копалин - тобто кожному громадянину .І віддавать тими грошима за які продали  тобто  євро ,доларами .  Тоді гривня буде стабільніша. 
           Микола Федорась    с. Кустин  шшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш