Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

А жить то хочеться

  • 29.03.20, 19:35
На фоні прогресуючого короновірусу ,коли й так люди вже налякані, наша влада починає говорить , що не стане ризикувати життям людей ,і не допустить дефолту. Вона робила усе можливе ,щоб поправити справи в економіці, і піднімала тарифи ,і зарплати міністрам, і ціни на перевезення наших громадян із -за кордону ,і збільшила до неймовірних висот експорт захисних масок,та тягар минулих гріхів , тай просто боргів -тягне до дефолту.А дефолт це ризик для життя, бо буде невиплата пенсій та зарплат для малозабезпечених.Хоча ,як на мене можна менше виплатити забеспеченим,і стабілізувати ситуацію,навіть не доводячи до дефолту. Та в можновладців інша думка - їм би землю продать, бажано чужу,наприклад вашу.Скажіть, а ви вже отримали кожен по 2 гектари? Ось після продажу , то вже напевно отримаєте-гарантую, що щей з відсотками. Хоча є звісно ті, хто має у своєму розпорядженні якийсь там пай , і хотів би обміняти його за хорошою ціною на те, чого в нього не має ,але хочеться.Війна , світова економічна криза , та ще ця епідемія -це напевно ті чинники ,які посприяють хорошій ціні. Хорошій, але для кого?
Коли до батьків підійшли б діти ,і сказали, мамо й тату ,а давайте продамо хату, а за гроші будемо подорожувати та жити в готелях, то батьки напевно відповіли б , що от , як виростите збудуєте хату тоді й продавайте. То напевно так потрібно,і з нашими обранцями --не вони цю землю здобували ,не їм нею і розпоряджаться.
3

Останні статті

Коментарі

анонім

129.03.20, 19:56

    229.03.20, 19:58

    Тогда зачем в в 1996 году распаивали землю?
    Пусть опять вернут в госфонд и сформируют коллективные хозяйства , дадут людям -работу и стране ввп

      329.03.20, 21:09Відповідь на 2 від Zubikov

      Тогда зачем в в 1996 году распаивали землю?
      Пусть опять вернут в госфонд и сформируют коллективные хозяйства , дадут людям -работу и стране ввп
      Дуже швидко колективні хозяйства (колгоспи) переходили в тінь, де не було ні заробітка, ні ввп для держави, в мене в трудовій два переходи з колгоспу в радгосп. та з тіні це не вивело їх, бо в тінь їх заводили не знизу, а зверху. Вивертаючи Господні мозги на ізнанку, "Хочеш вижить, то крадь". В кого? В самого себе і ближнього, а це природне знищення свого роду і себе, бо за поголівя скотини відповідальність стояла на порядки вище, ніж здоров'я працівника. Та й при розпаюванні збереглися 1-2 колективні хозяйства на всю область, це хоть трошки думаючі і переживаючі за своїх ближніх, а останні були просто підібрані по тупизні сторожами.

        430.03.20, 00:13

        Ви згадайте ще кілька тижнів тому на продовольчих ринках-це ж жива конкуренція , і по асортименту ,і по якості ,і по ціні вибирайте, що душа бажає,а не подобатися, то є ще магазини, а зараз залишили лише магазини тобто дрібним товаровиробникам буде важко реалізувати свою продукцію безпосередньо це ще одна причина пониження вартості землі на даний момент ,крім того перехід щей цієї і так невеликої площі до рук агрохолдингів-монополістів призведе до продовольчої залежності не лише міста ,а ще й села - буде нам тут Мадагаскар з його земельною реформою.А тому ніякого ринку землі Всі відповідальні за це хай знають ,що прийдеться відповідати за свої дії