хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Якщо завтра в Крим?

  • 06.02.20, 22:18
Чи готова Україна до повернення Криму? Держава не готова до цього відповів на це питання представник президента в Криму . Над цим питанням потрібно ще працювати:
"-А если завтра надо возвращаться в Крым, Украина готова?

- Вот если агрессор, Российская Федерация, завтра уйдет из Крыма, Украинское государство не готово. Оно должно быть готово, но то, что сейчас мы видим, – нам еще работать и работать."
Щож тут сказати - працюйте ,а ми поможемо. Питання не просте , бо в багатьох є побоювання, і не безпідставні, що там будуть не лише патріоти, і багато хто вважає , що потрібен спеціальний закон про колоборантов, . То чи готова держава вже сьогодні до повернення Криму І Донбасу ?
Відповідь -так, готова . В нас є люди котрі знають , що робити, вміють , і при нагоді зроблять. А для тих хто не знає трішки розкажу , що має робити влада при поверненні , чи Криму ,чи Донбасу .
В цих регіонах вводиться військовий стан а в країні проводиться мобілізація і лише тоді війська займають ту територію розміновують , утилізують озброєння ,бойову техніку , поліція відповідає за правопорядок-українська поліція . Коли територія та кордон під контролем , а ситуація в цих регіонах стабілізується відміняється військовий стан, і проводяться вибори .Тобто наявного законодавства достатньо для реінтеграції цих регіонів аби лишень Росія звідти пішла, а час прийде -піде. Микола Федорась с. Кустин
1

Останні статті

Коментарі