Привітання і маленький спір.... спорчик.

  • 08.01.09, 13:25

На Різдво було шалено популярним таке вітальне послання:

" В час наближення Різдва, Нова радість надійшла.

В рік Бандери і бика, москалям намнем бока,

А за кризис на землі, ми намнем і жидівні.

Тоді справдиться надія, що до нас прийде месія."


Також до Старого Нового року буде ходити просторами смс-сфери таке вітання:

"Вітаєм зі святом! Смачної куті, нехай Вам посіють як у львівському апеляційному суді."


Вчора загадували мені загадку:

"Стоять голими сотня жінок. Серед них є Єва. Як її впізнати." Щоб ви не мучились - кажу правильну відповідь: "у Єви немає пупка".

До загадки і голосувалка (приймаємо за аксіому до задачі, що Єва була створена Богом з ребра Адама).


Крик, якщо ти це читатимеш, то знай - портал реально висне, коли ти робиш розсилку своїх заміток.



47%, 8 голосів

53%, 9 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Від нежиті рятуємося... з понтами

  • 07.01.09, 23:48

Прикольний спосіб позбутися від нежиті я згадав. Досить дієвий, зараз якраз випробовую повторно. Так от, щоб не затримувати Вашу цікавість приступаю до самої методики.

Пошукайте в аптечці домашній таблетки БІСЕПТОЛ 480 мг. Якщо нема, то купіть, але то гірший варіант. Тепер найцікавіша частина. Можете взяти лезо з бритви і подрібнити таблетку на скельці в порошок. Ясно можна скористатися і кавомолкою чи двома ложками на крайняк, але виглядати це буде менш ефектно. Тепер залишилося взяти соломинку, якщо лікуватися вирішили одразу. Але я рекомендую скрутити дві трубочки з паперу, один кінець закрити, засипати по півтаблетки у кожну самокрутку, і нести це до глядачів. Коли все для понтів готово, то відкриваєте закриті кінці паперових трубочок і вміст через ніздрі засмоктуєте до носової порожнини. 

Будьте здорові! При слабонервових батьках не виконувати!

 

Настроєва передсвяткова...

  • 06.01.09, 18:39

Завтра Різдво. Чудове свято. Кутю вже приготував. Бажаю і вам насолодитися довершеним смаком пшеничної кашки, відбірного маку, солодких родзинок і горішків. А ще ж на Святу Вечерю подамо і вареники з гречки і квашеної капусточки. А сама капусточка чого варта з грибним соусом. А голубці. Смакота одним словом, і вибачайте, якщо читатимите це, ще не повечерявши.  У ці святкові дні полюбляють здійнюватися чудеса.


Так от і питання визріло?



64%, 9 голосів

36%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Битва за життєвий простір або прикраси інтер'єру

  • 04.01.09, 21:40

Думається мені, що у більшості людей, які досягли повноліття, принаймі кімната своя, особиста, таки є. Правда краще, коли своя ціла квартира, але то, як в пісеньці "но с другой стороны" - уборки більше в рази три. 

Багато кого мучить питання внутрішнього облаштування свого помешкання, примудряються в свою кімнату понапихати всякого мотлоху, порозставляти його за фен-шуєм. Комусь подобається цим займатися, мені паралельно.

Але є у моїй кімнаті один елемент інтер'єру, якого у вас нема. Може щось схоже і є, але точно таким красивим ви не похвалитесь. Він унікальний, тому що за ті вісім років, проведені зі мною, він витримав багато так би мовити фізичних впливів з моєї сторони. Та й місця він вимагає чимало, три-чотири метра квадратних точно займає. Він темно-зеленого кольору, більшість поверхні ніжна і оксамитова на дотик, хоча і масляниста також. Тоді, коли сонечко заглядає в мою кімнату, його колір дещо нагадує сукно столу для снукеру.  Правда приходиться досить часто витирати з нього пилюку. І скажу вам, це стає все важче і важче робити. Спитаєте чому?  Цей елемент декору має унікальну властивість рости. А зараз на моєму фікусі вже 197 листків.

 

 

 

 

Фото нижче.

 [ photo ]
 

Ви ще не замучились вислуховувати звіти за 2008 р?

  • 31.12.08, 20:11

То послухайте ще мій. Наступний рік я розпочну фактично з того ж місця, що й минулий. Правда цей зустріну замість такого бокальчика  з ось таким . Що змінилося ще, спитаєте? Я за цей рік таки знaйшов жінку, яка навчила любити. А решта все пусте. 

ЗІ: з новим роком, френдстрічко 

А от спробуйте таких пирогів, малята...

  • 25.12.08, 22:56
Признаюся чесно, я відношуся до такої категорії людей, яку моя подружка зве "срана інтеліґенція" - ні права свої не покачаю, ні лайкою не доводжу свою правоту. Хм... якщо так розкинути мізками, то про другу категорію людей я вже написав вчора. І добре би було, якби було щось середнє. Але третього ж не дано. Та мені друге в голові не вкладається, чому за нестриманість і просто нахальну поведінку других  я повинен почуватися дискомфортно. Мало того, я ще за них і вибачення може просити буду. Ех, приємно було посидіти в затишних пивницях "Академії"  (хто його зна, до якого типу людей відносяться офіціантки, чи бува не плюнуть мені у чай, коли туди зайду ???)

Стосовно бидла... (с)перто і редаговано

  • 24.12.08, 21:13

навіяно коментами замітки Украинский язык в кинотеатрах, в интернете, в общении...


БИДЛО, вони же - РАГУЛІ. 

Хто вони такі і як з ними боротися?  Основні характеристики:  Рагуль - самовпевнена, пихата істота, (підвид homo sapiens) яка свято вірить, що на таких як він тримається світ. Безапеляційний, рідко сумнівається в чомусь. З кожного приводу (спорт, політика, мистецтво, література, історія і т.д.) має свою думку, котру насправді вичитав в "Команді", почув від тата/мами в дитинстві або від Васі-корєша з сусіднього під"їзду. Її вважає єдино правильною, альтернативні думки сприймає туго і зневажливо. Утім, легко піддається навіюванню з боку авторитетніших рагулів, особливо, якщо сугестія супроводжується ударами по голові. Улюблені спогади - 1-й рік в армії, коли його чмурили "дєди".  Дуже консервативний у звичках, мріє вигладати "як всі". Взагалі, схильний до мімікрії. Кольорову гаму і гардероб підбирає під колір і гардероб компанії. Любить кєпки як жириновський і лужков. Може слухати будь-яку музику, але, зазвичай, це Любе або Ляпіс Трубєцкой (у просунутих рагулів) або попс і рюскій "шансон" (для рагулів звичайних).  Соціальний тотем: горілка, ковбаса, сало  Заповітна мрія: "шістісотий мєрс"  Улюблена тварина: пітбуль  Методи боротьби:  1) відстріл (ефективно, але існує загроза демографічної катастрофи)  2) перевиховання в тоталітарних умовах (малоефективно, паліативна міра) 

3) дати пристойну зарплатню і почекати 40 років (дані відсутні)


хто знає, що означає слово рагуль, тому пропоную прочитати цікаве есе про Львів


про те, як терміни "рагуль" і інші кочують до мови російської можна коротко почитати тут (читати з гумором)


вкрай не рекомендую переходити по цьому посиланню, якщо маєте щонайменші побоювання щодо належності до спільноти істот, згаданих вище (нельвів'ян теж мало зацікавить) 


Замітка для душі.

  • 24.12.08, 19:47

А говорити до неї пропоную музикою.


ЗІ: нагадаю, що завтра католицький світ святкує Різдво. Вітаю зі святом усіх людей доброї волі.



46%, 6 голосів

31%, 4 голоси

23%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Нові задачі, адаптовані. Приз залишається незмінним.

  • 22.12.08, 16:59

Єдине, що треба зробити, це до кінця доби дати правильні відповіді на дві задачі*,за це ви отримуєте замітку години** у прийнятний для Вас час.***

Сталася рідкісна пригода. На балансі  на нашому порталі у S eRzHа не залишилось коштів. Помітивши це, наш  S eRzH поспішив поповнити рахунок, але в поспіху перепутав гривні і копійки, набираючи суму перераховуваних коштів замість кількості гривень прописав кількість копійок, а замість кількості копійок написав кількість гривень. Він спочатку цього не помітив. Але після того, як його ставка, розміром 0.05 грн. виграла на аукціоні заміток години, S eRzH помітив,що на його балансі зараз грошей вдвічі більше, ніж він хотів покласти на рахунок. А тепер задача: розкрийте банківську таємницю рахункуS eRzHа, вказавши скільки грошей він збирався покласти на рахунок. Традиційно для захисту від чітерства задача на перевірку ваших нехилих розумових здібностей:  Міс Баженова з сісою вирішили піти розслабитися. Крістіна взяла каву з коньяком, а Кам просто каву. Але коли принесли замовлення, то аромат дубових бочок так полонив Кам, що вони вирішили переливаннями частин напоїв вирівнювати концентрацію коньяку в кавах. За скільки переливань (чашки заповнені на дві третини, інших посудин немає) їм це вдасться і чи взагалі вдасться?


* нехай простить мені Мартін Гарднер, що тирю його задачі.

** щоб замітка години була профінансована на аукціоні, її слід опублікувати в одному зі співтоварист, які я модерую (Сенс життя, Спільнота мазохістів, Тексти пісень, Терези )

*** максимальна ставка, яка підпадає під розіграш, становить 4,6 грн, якщо максимальа ставка буде перебита, вона буде виставлена на наступну годину, або іншу, вказану переможцем.


хто з математикою не дружить, той слухає Скрябіна