Студентські фізкульт змагання. Ностальгія а-ля Крік

  • 11.02.09, 19:55

Стоїть прекрасно погода.  

Навіть натяку на сонце за свинцевими хмарами немає, а ти преш вгору попри польське консульство до Стрийського парку. Слякоть під ногами, за комір тече солона ессенція капель дощу і поту, приваблюючи кіз, які стадом хлепчуть пиво на лавочках парку, закусуючи копоттю від далеко не гаванських сигар. Який ідіот придумав ставити фізкультуру першою парою у вівторок? Той самий, що і четвертою у четверг.  

Орда студіків з тлумаками, від яких йде незабутній аромат кедів і шкарпеток, несеться поруч. Люди за статевих признаком порізно не лише какають, але й фізкультурою у вишах займаються. Коротше, попав я в групу незлісного хабарника і колишнього легкоатлета. 

Різниця у злісності хабарництва визначається тим, що препод бере в якості хабаря. Коли валюту і лише через трактора - то ти попав, а от мій фізрук брав і пляшками. До слова, ідеально для таких цілей підходить коньяк Napoleon V.S.O.P.  за $4.75. Дешевшого пойла з таким окозамилювальним ефектом та картонною подарунковою коробкою я ще не зустрічав. А вже підзбиравши запас пального після сесії до четвертої пари тверезим витримати йому було дуже важко. І здається мені, що зелені чортенята таки часто до нього навідувалися.

В той день, що істерично-смішною віхою викарбувався в моїй пам'яті, він таки нахлявся до відчуття непереможності та всесильності. Ми ж, зграйкою лоботрясів побачивши його таким,  ледве стримали приступ реготу. Достатньо йому би було показати пальця - і ми б лежали на матах з кольками в животі. 

Але його збочена уява вигадала для нас катування не таке скороплинне. Це нужденне створіння якимось чудом примудрилося виграти в нас змагання по метанню сірників в довжину.

Як страшно жити в віртуалі...

У нас нет имен, вместо них - ники. У нас нет возраста и пола. Голоса тоже нет. Как нет и эмоций, их заменил десяток банальных смайликов. Взамен лица - аватар. Мы не читаем книги, а просмотриваем текстовые файлы. Не цитируем наизусть любимых поэтов, а вставляем результат поиска по ключевой фразе, которую смогли запомнить. Походы на концерты заменил искусственный звук с урезанными частотами не воспринимаемыми нами. Вместо фотографий - матрица 32-х битных точек. Вместо встреч - сходки. Вместо поцелуев - "чмоки". Вместо любви в сердце - записи, где-то в хистори...

давненько цього бояна не було ...

Моя улюблена канапка ))) а-ля Philosopher

  • 10.02.09, 11:55

Поділюся рецептом:

-  батон "Сихівський";

-  масло солодковершкове;

-  сир (творог) домашній;

-  телятинка запечена;

-  орігки квашені.


З.І. Вибачайте, що ближче до обіду, але я так снідаю.

логіка здохла

  • 09.02.09, 18:07

коли назва замітки звучить: "Сквиртинг... Девушки, а у вас он есть?"

а в замітці нема голосувалки


З.І. і чого  мене в ігнор пихати


Фарисей... і ваш покірний слуга-неофарисей у пошуках ...

Щоб нікого не ображати, говоритиму про себе.
Напевно помічали за мною ставлення зверхнє. Доволі часто... Я навіть не дивувався, коли випадково натрапляв на таку оцінку себе поміж вашими коментарями. Мене б це не сильно турбувало, коли б йшлося про мій фан-клуб (о, знову почав вивищуватися) і його оцінки щодо мене, але я б не хотів справляти таке враження на всіх. Це доволі природне бажання бути попереду чи зверху . Найголовніше в такій позиції -- це бути впевненим у своїй же правоті. Як цитував раніше: "Если вам плюют в спину, значит - вы ВПЕРЕДИ!" Ніби і нічого аморального в тому не буде, на перший погляд, коли нагадати вам, що ви позаду.

Але ще є другий типаж поведінки. І, мої читачі, не дасте збрехати, що він солодший за мед. Він такий приторно правильний, чемний і гречний, що аж противно. І можна би було маскуватися за ним, але суть його та сама. Лукаве фарисейство...

А що ж шукаю я?  Образ митаря в собі. І не думайте, що знайду. Як тільки він десь проб'ється через моє его, як воно з радістю приготовиться до нового змагання: чий митар покірніший?
Мораль така, якщо комусь багато букв

  

...ламаючи геймерське начало...

в собі, я все ж намічу плюси і мінуси гри у порівнянні із життям (за мотивами Heroes): 


У грі в активі є у нас як завше не одне життя, тобто воно одне, але героїв може бути більше, ніж один, якщо ж одне - то хоч із санітарною палаткою. Везе, коли у книзі магії є вивченим закляття "Воскрешение", тоді пройти цю гру-життя доволі легко.

А що у нас? Єдине воно в нас, єдиний шанс з правами на помилки, але без права натиснути "Restart scenario".

Є поставлена ціль: захопити світ, зібрати ресурси чи перемогти ворогів. Всі засоби для досягнення мети доступні. Можна навіть піти  на угоду з дияволом і проти своєї совісті, зайнявшись чітерством. І 30 тис. архангелів зметуть всіх противників не гірше закляття "Армагеддон" 

Та ніби все у нас так само. Спокуси є, і є високі цілі. А шлях ми обираємо самі. 

Радує вибір складності від легкої до неможливої.  Хоча на неможливій теж цілком можливо виграти. 

Нагадує дуже крилаті слова:  що у людини неможливо, у Бога все можливо. І труднощі для того ж є, щоб їх долати. Люблю мульт зі словами: "Із будь-якої ситуації можна знайти вихід"

Не те що у грі. Тут якщо провтикав щось автор карти - години гри підуть коту під хвіст.

А в нас нічого не приходить і не минає даремно. Наша життєва карта складена з гарантованою можливістю виграти. У програші, як і у втраті часу, винити можна лиш себе. Щоправда не кожен гравець у житті свідомий того, що останні стануть першими )))

Повернутися назад без використання сейвів неможливо.  

Та у нас навіть і сейвів тут немає.  І вчора теж не було.

Гра переносить вас у фентезійний світ із купою монстрів та казкових істот під вашим командуванням. І все відбувається на різних пейзажах під відповідний звуковий супровід.

Але кому потрібен шум вірту без його пестощів у ваших кучерях, кому потрібен  сніг, який сповільнює пересування, але з якого неможливо зліпити сніжку і запустити її в свого супротивника.

Найбільше розчарування приходить тоді, коли сценарій закінчується, а максимум чого досягли, то запис на дошці слави.

Опублікуйте його он-лайн, і потішитеся цим трішки більше. 

Та можна ще багато чого сказати, але гра затягує.

Тільки не проміняйте на неї свого життя, і проживіть його так, щоб св. Петро на брамі раю сказав вам: "Повтори." 

Карапузу вже півроку...

  • 04.02.09, 23:33

Коротше, хто слідкував за блогом, той згадає, що в мене є похресник. Зрештою сьогодні прийшов час навідатися до нього в гості.  Малий виріс, вже сам тримається на руках, набрав за півроку чотири кілограмчика живої ваги. Голосок прорізався разом із зубками, тому верещить неймовірно. Щоки на плечах лежать,  а міміка смішнюща... Слинить все і всіх, хто попадається до пиисочка.

Хай здоровий росте. Будьмо !!! 

Смачного! ))) Повітря під смерековим соусом

  • 01.02.09, 23:30

Повітрям надихатися. Цілком приємне заняття, коли будете якось за ноутом в горах, то  спробуйте.

  

Зверніть особливу увагу на правильне його поглинання. Отже, чисте повітря смакує охолодженим до температури -2 ... -4 за Цельсієм. Повітря вдало поєднується з ароматом смерекового лісу та свіжокристалізованою водяною парою, якою посипають все довкола страви у вигляді сніжинок. До свіжого повітря в якості гарніру найкраще взяти порцію адреналіну. Споживають адреналін столовими приборами у вигляді лиж (китайці можуть користуватися палками у вигляді "бордів").  

 
Не секрет, що важливим є  і процес поїдання страви.  Тут ви цілком можете проявити свою фантазію, але в мене найефектніше це виходить так. 
Столові прибори, які тримаєте на ногах, повинні бути паралельні один одному. Обираєте місце на тарілці, де палички смерекової приправи особливо густо розкидані, а  горбики зі сніжинок особливо виражені. Коли швидкість, з якою повітря проноситься повз ваші уста стає доволі високою, ви можете відчути весь кайф польоту. Правда приземлятися "лижами" на корінці смереки не рекомендується, бо як мінімум ризикуєте в роті відчути присмак забою передпліччя і ребер (вчора відчув). Ні в якому разі не пробуйте розкусити смереку зубами - несмачно.
   
Коли вже відчули приємну ситість, то можна спожите повітря запити коньяком, пивком або червоним  вином до смаку. Я більше ніж впевнений, що ці ковтки напоїв стануть лише аперитивом до нової порції гарніру, але я не про нього. Просто застергаю, не псуйте собі смаку чистого повітря тютюновими спеціями.
З.І. Їсти повітря смакує щодня, але в неділю це може бути проблематично, коли харчуєтесь в закладах громадського харчування. Великі черги за гарніром, його порції менші, та й саме повітря може бути несвіже. Краще спостерігати за цим процесом здаля.  

50%, 8 голосів

19%, 3 голоси

31%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Цікава штука то життя... Гра...

  • 28.01.09, 21:26

Забавки в наші руки потрапляють раніше, ніж з'являється відповідальність за їх поломку. Раніше за пам'ять, та напевно пізніше за почуття. І плачемо ми тоді, коли іграшка ламається. Та можемо й згубити ту забавку, вона ж наша. Отак ми і виростаємо, зростає з нами вартість наших іграшок. Але... 

Життя пливе собі, повільно так, за грою, а ми із забавкАми є акторами, само собою.

Минуть літа, забавки зникнуть, а життя... залишиться ігрою.  Натомість забавок живі герої. 

Кохання стало в нас улюбленою грою. Шкода лише, коханці теж ламаються порою.

І знову плач, сльозяться очі за тобою. Та ми безвідповідальні за чиєсь життя, воно ж бо залишається моєю / стане новою чиєюсь / грою. 

 

Про друзів... і просто блогерів

  • 27.01.09, 23:34

Нижче подаю список тих із них, які для мене важливі в плані розвитку особистості. Дякую, що ви є. Хто себе не знайшов там, то з двох причин: або ми на важливі теми не спілкуємося, або я вас мало знаю.

_A-S_  _Just_Alive_ _Буська_ a_29071983 AlexaNice Annaline Еnj Fenja feride krik Гранит LadySense LOVIK Mamay_ master-kit NATALI_YA Neboljubus Nozferatu PATRIOT@ S eRzH See soul  sonichka Sweet Dream TigressOnly И р к а Йа Лисичко Рыжик NewYear СладкаяГоречь Слеза_Счастья Снусмумрик Хамилла чорна змійка 

Далі цікавіша категорія блогерів, то не друзі, не вороги, але чомусь я без них теж не можу обійтися, одним словом я вас теж хочу зафіксувати в пам'яті:

Ми-шутка Фенікс Крі Злая_тётця Катька Чехова Хозяин-С Gladiatrix05 Argo НеХочуХа Fata_Morgana Маля и Маль  Sкиф Емуранчик Ферзь Лулу_с_Марса Nicks-san BazheNOVA Котяра 37  Verges (той колишній)  MarcipAnn Anatariel PROVOCATEUR tanjuwa Мушиль ЮДИФЬ Mortessa iris s Килиманджара

to be continued ...  (радує, що сайт їх теж не забув, навіть видалені аккаунти)