А я вболівав за Ісландію.

  • 17.05.09, 01:19
Помітив ще одну тенденцію Євробачень. Смазливим хлопцям виграти набагато простіше. Проти переможця нічого проти не маю, але коли б чоловіча частина активніше проголосувала, конкуренція була би серйозніша. 

Євробачення відкриває нові істини.

  • 15.05.09, 00:13

1. Борщ тепер ісконно російське слово.

2. Дід Мороз і Санта Клаус - це одне і теж.

3. Сплагіать поведінку Д. Білана в одязі і поведінці на сцені - і вихід в фінал тобі забезпечений. (я про Грецію, хто не поняв)

Винайдено новий спосіб зупинки маршрутки.

  • 13.05.09, 19:03

В назву не влізло, тому пишу одразу. Методика стосується тих випадків, коли ви знаходитесь В маршрутці і хочете вийти негайно, не чекаючи наступної зупинки ТАМКА.  Для усунення питань не по темі, повідомляю також, що методика розроблена не мною, але спілкувався з людьми, на котрих вона була експериментально опрацьована.

Дієвість: 100 %

Максимальний пробіг маршрутки після застосування методики: 100 м

Тепер перейдемо до самої методики і її вартості.

Разові витрати для реалізації методики становлять 30-40 грн. Кількість виконаних зупинок залежить від наполегливості вашої і відстані до водія, але не менше ніж 20-30 раз.

Тепер сама методика. Все елементарно просто. Просите зупинити. Якщо прохання не подіяло - дістаєте газовий балончик і сміло розпилюєте в напрямку водія. Ефект не змусить себе довго чекати.


За наслідки не ручаюсь. Розповідь базована на реальних подіях.

Асько відзначилося фамільярністю... З.І. про бульбочку

  • 12.05.09, 20:16

кому лєнь зумувати, процитую: "На даний момент існують проблеми відправки SMS через цього провайдера. Будь ласка, спробуй пізніше."

Я ще не зовсім старий, щоб мені "викати", але, думаю, компу мені "тикати" ще ранувато. 


Посадив бульби трохи. Фіг вам скажу де, щоб ви жукам локацію грядки не здали. 


в мене ще заодно питання назріло статистичне: "до своїх батьків Ви звертаєтеся на "Ти" чи на "Ви"?


41%, 7 голосів

24%, 4 голоси

35%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Symbolum Apostolorum | Апостольський символ віри

Якщо не всі знають нікейський Символ віри, то точно його не раз чули.

Але він не був першим в історії Церкви. Для ознайомлення подаю текст першого Символа віри, названого апостольським, що своїм корінням до апостольських часів сходить.   


1  Credo in Deum Patrem omnipotentem, Creatorem caeli et terrae.

2 Et in Iesum Christum, Filium eius unicum, Dominum nostrum,

3 qui conceptus est de Spiritu Sancto, natus ex Maria Virgine,

4 passus sub Pontio Pilato, crucifixus, mortuus, et sepultus,

5 descendit ad inferos, tertia die resurrexit a mortuis,

6 ascendit ad caelos, sedet ad dexteram Dei Patris omnipotentis,

7 inde venturus est iudicare vivos et mortuos. 8 Credo in Spiritum Sanctum,

9 sanctam Ecclesiam catholicam, sanctorum communionem,

10 remissionem peccatorum,

11 carnis resurrectionem,

12 et vitam aeternam. Amen.


Вірую в Бога Отця Всемогутнього, Творця неба і землі. І в Ісуса Христа, Сина Його Єдинородного, нашого Господа, зачатого від Святого Духа, народженого від Діви Марії; Котрий страждав за Понтія Пилата, був розп'ятий, помер і був похований, зійшов у пекло, третього дня воскрес із мертвих, вознісся на Небеса, і сидить праворуч Бога, Отця всемогутнього, звідки Він прийде судити живих і мертвих. Вірую в Духа Святого; святу Вселенську Церкву; в спільноту святих; прощення гріхів; воскресіння тіла та життя вічне. Амінь.


для ознайомлення також подаю  посилання на Афанасіївський Символ віри   

Тварюка в домі

  • 06.05.09, 20:44

help help Ця жахливо небезпечна, прожорлива і норовистаhelp help

help helpбестія щойно потрапила додому. help help

Ховайси !!! (с)

 

 


З.І. для тих, в кого розігралися фантазії, повідомлю, що це все ж кіт, а не киця 

Передпоцілунковий синдром

Заглядаєш в її очі і жахаєшся. Ні, не завжди. Частіше тебе до неї манить і притягує, часом це скидається на божевільний, незрозумілий, непідвладний контролю потяг. Вона вміє чарувати, і для цього їй не потрібно ляльок Вуду, достатньо лиш втопитися у глибині її очей.

Їй  би треба було мене боятися, особливо у ті моменти, коли в пориві пристрасті я з легкістю опиняюся у глухомоку кутку. Вона дивиться так, що мені страшно, але страшно за себе. Я не хочу падати, не хочу падати з такої висоти, а саме в очах її  і видко те, що падати ми будемо разом. Я стою, дивлюся вниз і розумію, що просто так вирватись вже неможливо. Її руки міцно зчепилися за моєю спиною, вони звісно не настільки міцні, щоб їх не можна було поламати, але чи встигну я вирватися до того, як буде пізно рятуватися втечею. Саме тоді моя рука підступно починає підкрадатися до її шиї, долаючи бажання стиснути міцніше, я піднімаю її голову за нижню щелепу трохи вище, і починаю сам вдивлятися у її очі. Я, до речі, роблю так само зі своїм собакою, коли він чимось завинив.

Проходить декілька секунд. Мій собака вже б давно здався на мою милість, але не вона. Це просто доводить мене до сказу - так завинити, так зрадити мої мрії і так безсоромно вимагати поцілунку довшого, ніж я готовий дати. Хм... в цьому є свій плюс))) Вона сміливіша за мого Лорда.  


Бредовий якийсь аналіз виходить тоді, коли лихоманка смажить мізки зсередини. Але...

Є парочка приємних моментів у застудженому стані, от для прикладу один такий. Бульйончику в такому стані  випиваєш в такій кількості, що ним віддає не лише, коли пісяєш, але й харкотиння можна сплутати з фаршем із курячої грудинки )))

Народженим у вісімдесяті ))) ностальджі)) чи грали в таке??

  • 30.04.09, 19:30

Під впливом цієї замітки написане.

Суть гри полягала в наступному:

Береш парту, стіл, будь-яку гладку, бажано лаковану поверхню, береш монетку, спритним щєлбаном запускаєш її крутитися на столі. Наступний гравець має своїм щєлбаном додати їй обертання. Кому монетка падає зі стола чи перестає обертатися, той кладе кулак кісточками до парти, а суперник зі всьої дурі запускає в кісточки монетку, використовуючи свій великий палець. Під час нанесення удару, той, що наносить удар не повинен відривати вказівний і безіменний палець від стола, ну а хто удар приймає, той не сміє піднімати кулака. Коли кісточки перетворюється в кроваве місиво - гра припиняється. Виграє той, в кого кісточки цілі.


якщо грали, то як ця гра називалася у вас? 

Ціна морозива )))

  • 29.04.09, 18:14

Настала нарешті духота в маршрутках -- час, коли в них відбуваються найцікавіші курйози. На днях розказали мені історію з розряду "ржуажсцятихочузаніжкустільчикавчепившись".


Заходить кобіта зі своїм чадом років п'яти до маршрутки. Не перевелися ще джентельмени і для кобіти з синочком знайшлося два сидячі місця. Напевно мужчинам просто краще було зверху спостерігати за пружними персами та пухленькими губками молодої жіночки. Але ми не про то.

Напевно нічого дивного в тому нема, що всі свої писки пасажири стулили, яко паряться в обідню пору мозги й без лишніх слів. Серед гробової тиші, між зупинками "тутка" і "тамка" синочка долає непереборне бажання.

-- Мам, мам, купи морозива.

-- Тобі не можна. Розпарився тут, горло болітиме - це ще з тоном материнської ласки сказано було.

-- Мама, купи морозиво.

-- Ну де я тобі в маршрутці візьму морозива?! - вже нервуючись відповіла мама.

-- Купи морозиво, останній раз прошу. - Треба було бачити налиті кров'ю очиська цього вередливого монстра. Але наївна мама надіялася, що її імперативне "не куплю тобі взагалі морозива, раз ти такий нечемний" охолодить його запал. 

(-- ТИХА !!! примітка Задорнова)

-- НУ РАЗ НЕ КУПИШ, ТО Я ТАТОВІ ВСЬО СКАЖУ, ЯК ТИ ДЯДІ АНДРІЮ ПІСЮ ЦЬОМАЛА .

Про Ж...

Лише 9% жінок світу вважають себе справді привабливими. 43% жінок вважають, що “виглядають природно”, 24% вважають себе дамою “середньої зовнішності”, 8% - жіночними, 7% - симпатичними, і лише тільки 2% відкрито заявляють, що сексуальні. Близько 100 мільйонів жінок у світі не вистачає для підтримання балансу статі. Багато з них гинуть в Азії. В Індії вже оголошена кампанія на захист життя дівчат.  17 000 жертв вимушених шлюбів живуть у Швейцарії.  Тільки до 2077 року за даними IPU може бути досягнуто рівність статей.  2 кг губної помади з’їдає за своє життя жінка, регулярно підмальовуючи губи.  Від 9 до 10% дорослих жінок страждають від переїдання та психологічної неможливості контролювати споживання їжі.  Кожні 15 секунд одна дівчина в світі позбавляється цноти різними способами.  2/3 з 300 мільйонів дітей, позбавлених можливості мати освіту, є дівчатами.  4 мільйони жінок і дівчат щорічно є об’єктом продажу чоловікові, звіднику, на невільничому ринку.  На 20% у мінус відрізняється рівень заробітної плати у жінок і у чоловіків, що займають однакову посаду з однаковими службовими обов’язками.  Кожну хвилину на планеті вмирає жінка внаслідок невдалої вагітності або пологів.  Виявляється, жінки в середньому краще, ніж чоловіки, розпізнають обличчя.  Згідно з дослідженнями вчених з Лондона, дівчата, чиї безіменні пальці коротші вказівних, мають більше шансів досягти успіхів у спорті, особливо в легкій атлетиці та тенісі.  Жінки моргають приблизно в 2 рази частіше, ніж чоловіки.    Позіхаючи, жінка прикриває рот долонею, а не кулаком.  Жінки не чухають потилицю. По-перше, - вони не люблять демонструвати свою розгубленість, по-друге, - це псує зачіску.  Жінка часто намотує пасмочки волосся, навіть короткого на палець або лоскоче пензликом з волосся собі щоку. Чоловіки так чинять рідко.  Замахуючись, щоб щось кинути, жінка відводить руку не вбік, а назад. Саме тому панянок ніколи не посилають підривати танки.  Вітаючись за руку, жінка майже не потискує її. Про жіноче рукостискання поет Волошин казав, що “воно схоже на підкидування мертвого немовляти”.  У жінок переважає грудний тип дихання. У чоловіків в процесі дихання активно задіяні м’язи черевного преса. Це пов’язано з додатковим тягарем на грудях.  Жінки не люблять, коли у них вільні руки. Тому вони завжди носять із собою сумочку - щоб теребити її за ремінець, притримувати за край і нескінченно в ній копатися. За відсутністю сумочки підійде все, що завгодно - віяло, рукавички, книжка, квітка.  Одягаючись, жінка спершу зодягне сорочку, потім - штани. Чоловіки зазвичай діють навпаки.  Жінка ніколи не знімає футболку, схопивши її на спині.  Оглядаючись на оклик, жінка зазвичай повертає тільки голову. Чоловік розгортає і корпус, оскільки у нього набагато менш гнучкіша шия.  Жінки бояться павуків, черв'яків і мишей. Їм також не подобаються гусениці, навіть надто гарні.    Переважна більшість жінок вважають, що вмиватися водою з милом шкідливо (Чим саме вони умиваються - подивися у ванній кімнаті).  На пропозицію показати руки, чоловіки чесно протягують відкриті долоні. Жінки протягують руки долонями вниз, мабуть, для того, щоб продемонструвати бездоганний манікюр і розмір діамантів.  Слова, які жінка вимовляє, вдаривши по пальцю молотком, можна без цензури випустити в ефірі "Вечірньої казки для малят". Те, що говорить в таких випадках чоловік, транслювати не можна.  Підніматися або спускатися з гори жінки стараються боком. Чоловіки просто ширше розставляють ноги.  Розглядати свої п'яти жінки вважають за краще обертаючись за спину. Чоловіки ж просто повертають підняту стопу.  До своїх статевих органів у жінок достатньо байдуже, відчужене відношення, вони майже незнайомі один з одним. Жінки не розмовляють з ними не дають їм жартівливих прізвиськ, не ображаються на них.  Сідаючи, жінки стискають коліна або просто тримають їх паралельно. Тому в громадському транспорті краще мати панянку за сусіда.  Прагнення до компромісу, властиве жіночій статі, позначається в тому, як вони розповідають сороміцькі анекдоти. Вони можуть зважитися публічно розповісти навіть найбільш сальний анекдот. Але ключове слово пробурмотять так невиразно, що ніхто нічого не розбере. Ще частіше вони намагаються передати непристойну родзинку мімікою, жестикуляцією і відчайдушним виразом обличчя.  Пояс на халаті жінки зав'язують вище за пупок, а чоловіки - нижче.  Вуха жінки закривають пальцями, а чоловіки - долонями.  Коли ти просиш жінку передати тобі запальничку, вона передає тобі запальничку, а не перевіряє твою стрибучість і реакцію.    Якщо чоловік, з погляду жінок, дуже мало пішов в процесі розвитку від мавпи, то ми, з свого боку можемо також відзначити деякі атавізми, що дісталися нашим пані в спадок від чотирируких предків. Наприклад, - годинами шукати в шерсті свого самця комах. За відсутністю дрібних членистоногих, жінки задовольняються вугрями і прищиками.  Рукавички жінка одягає до виходу на вулицю.  Піднімаючи важкий предмет, жінка намагатиметься перемістити його на бік. Чоловік несе вантаж перед собою.  Дрібноту і крупні купюри жінки вважають за краще носити в одному і тому ж місці. У них рідко дзвенять кишені.  При ударі кулаком жінка виставляє вперед великий палець.  Коли жінки сидять, у них є звичка підвертати під себе ногу і упиратися п'ятою в промежину. Чоловіки такого собі не дозволяють.  Щоб віджати вручну мокру білизну, жінка береться за неї долонями вгору, чоловік - долонями вниз.  У жінок, які часто займаються сексом, значно вищий рівень естрогену в крові, ніж в тих, що стримуються. А високий рівень естрогену сприяє природній регенерації клітин шкіри і розгладженню зморшок.  Займаючись коханням, жінка думає про те, чи гарно вона виглядає.  І ще: після сексу жінці хочеться не спати, а розмовляти і цілуватися.  Два роки американський соціолог Івона Россдейл порівнювала розміри грудей і дані тестів на інтелект у 1200 своїх співвітчизниць. І дійшла висновку, що розмір все-таки має значення. «Мені прикро це визнавати, - заявила пані Россдейл, яка сама не відрізняється пишним бюстом, - але ми справді виявили, що у повногрудих жінок коефіцієнт інтелекту вищий приблизно на 10 пунктів». При цьому дослідниця переконана, що інтелект жінок з великими грудьми часто залишається прихованим від оточуючих. Але винні в цьому чоловіки. Вони лише витріщаються на пишні форми, замість того щоб слухати розумні жіночі міркування 

Споживання невеликої кількості алкоголю сприяє розвитку логічного мислення у жінок. Такі результати дослідження, проведеного в США.


Напишіть, що з того неправда, бо багато чого на сестрі перевірив, все сходиться?