Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

41-й День народження

Оскільки попередній, 40-й День народження, що відбувся минулого року, не святкував, вирішив проілюструвати хоча б 41-у Днюху. Нехай і з запізненням. Нехай так-сяк (бо вийшло не так, як планував). Але треба, адже як не як — солідний вік. Та й дегустації хотілося розбавити іншою темою. Правда, про їжу теж буде, бо нині це чи не єдине задоволення...

Отож, досягнення такого вікового рубежу відбулось зовсім не святково... Хоча й попередні Дні народження були не так, щоб "Вау!". Однак цього разу не було ні подарунків (подарували гроші, але від батьківських відмовився), мама не привітала, святкового столу не було, собі теж нічого не подарував (попри те, що була крутезна ідея). А пізніше доремонтовував зуби та роботи багато накидали — так що теж було не до гулянки. Втім, щоб якось себе розважити, дещо все ж організував. Наприклад, побалував себе тортиком і алкоголем.

1. Оскільки святкування, як такого, не було, покажу "житіє моє" та чим себе розважав під час і після Дня народження. Заодно розбавлю роздумами про входження до клубу 40+.

До речі, прикольно, що пост про 41-й День народження виявився 441 фотозвітом. А саундтрек чудово підходить під настрій — "очікуючі на найкращі дні".

2. Потуги влаштувати святкове меню обмежились маринованим імбирем. Але це теж делікатес!

3. І все ж, купив для себе торт.


4. Магазинні торти, звісно, купляли. Але "Київський" торт давно не їв.


5. Нажаль, торт не "рошенівський". Хоча це може і на краще — бо замість арахісу зробили з лісових горіхів. Звичайно, твердуваті. Але пломби і коронки з "мостами" витримали.


6. Солодко і смачно. Люблю бісквітний торт з шаром білкового бісквіту. Єдине, що не зовсім сподобалось — масляний крем.

7. Для підняття настрою вирішив вікрити вино. Але штопор — гуано.


8. Батько спромігся відкрити, продавивши корок у пляшку:)

9. Винце гидотне. Кислятина з алкогольним смаком. Викликає печію. Але настрій й справді підіймає.
І, так, пив з нової чашки, бо стару напередодні випадково розбив.

10. Однією з причин для непорозумінь між батьками і мною є те, що я сова — пізно засинаю і пізно прокидаюсь. Це звичка, випрацьована на одній роботі. А зараз безсоння лише посилюється — від стресу і нічних повітряних тривог. Тому засинати о 2-й стає нормою.

11. Як казав Віталій Кличко: "Щоб з'явилась гаряча вода її потрібно... підігріти". Гріти бойлером дорого:(

12. З роками все більше дратує щетина. Попри те, що я з нею борюсь, рослинність на обличчі пре сильніше і сильніше. Поголитись начисто, без стерні, нереально. Ефективність механічної епіляції теж скоротилась. Через це навіть замислювався про лазерну епіляцію. Але не впевнений, що з моєю шкірою та фінансами це доступний варіант.

13. Після сварок, як завжди, на самопрогодовуванні. Тому затарився продуктами.

14. Локшина швидкого приготування з піцею виглядала непоганою комбінацією.

15. Але з цього тандему виправдала себе лише локшина. А ось піцца була ледве не з лушпайками цибулі та ковбасою в целофані. Так що покладатись на кулінарію не варто.

16. Були й власні запаси: вермішельки з дегустацій та сухпай, який чекає черги на зйомку.

17. Ще наприкінці минулого року виникло сильне бажання створювати ремікси. Але ціни охолодили інтерес. Витрачати 21К гривень на нове хобі, без впевненості в успішності, ще й у військовий час, на мою думку, не варто. Навіть попри те, що хочеться. Інша річ, якби цим хоббі заробляв гроші...

18. На ноуті пошарився по магазину застосунків від Майкрософту. Сподівався знайти хоча б гру. Але це теж дорогувато. Тому переметнувся на пошук шпалер на робочий стіл.

19. Ось так виглядають набори з темами і шпалерами. "Так можна ж скачати з інтернету!" Можна. Але було влом.

20. Набір з темами. Відкриваєш картинку, що сподобалась. Просто натискаєш на значок "фотка" — і шпалери встановлюються на робочий стіл в обхід стандартних налаштувань (через бібліотеку не показуються).

21. Подивився ігри, але вони не порадували цінником.

22. Залізничний симулятор теж здався дорогим. Так що вирішив встановити з магазину хоча б шпалери.

23. За один день ноут розряджається на 11%. Можливо, треба вибрати інший режим використання батареї? Хоча в економному режимі монітор стає темнішим.

24. Пранням часто займаюсь сам. Але прати доводиться вручну! Бо, бачте, у пральній машині одяг швидше зношується та витрачається багато води та електрики. Хм... а всі інші користуються пральними машинками. Навіщо так страждати і змушувати страждати інших?!

25. Коли всі справи зроблені, можна й прогулятись. Бо затвірництво негативно впливає на психіку. Та й як не вийти, якщо на вулиці прокидається природа?

26. Під багатоповерхівками розквітають першоцвіти.

27. Не знаю, як називаються ці квіти, що схожі на проліски.

28. До речі, проліски теж ростуть на міських клумбах! І я їх (не конкретно ці, а інші проліски раніше вже позував у блозі — тут в 2022-му і тут в 2020-му).

29. Проліски зацвітають одними з перших, та й виглядають красиво. Між іншим, занесені до Червоної книги!

30. Під час прогулянки знайшов проліски ще в одному місці. Напевно, в лісі їх важче знайти, ніж у місті.

31. Давненько не робив селфач. Ось він, я! Перед дзеркалом помітно, що вік дається взнаки: зморшок стає більше.

32. В парку ніхт цікавого. Ставок вже заростає кущами.

33. Цей парк знайомий з дитинства. Нічого цікавого у ньому нема. Хіба що, висаджені деревця і кущики.

34. Восени 2022-го був суботник з висадки дерев і кущів. А я засцяв піти, бо напередодні були обстріли, та й погода зіпсувалась.

35. А ще фоткати парк на смартфон не комільфо. Знімки виходять важкими, світлими і перешарпленими.

36. Та й взагалі цей парк викликає у мене ностальгічні спогади. Пригадую, коли зі школи ходили на малювання і на фізкультуру. Хоча, у Дні народження все одно згадуєш минуле. Аж не віриться, що з часом змінюєшся.

Як за відчуттями? Скажімо, так... Відчуваю себе трохи не так, як у 35 років. Помічаю, що роки йдуть. Хоча кризи середнього віку, яка приходить у 40, так і не було. Ну, тим краще. Правда, сумно, що залишаються незакриті гештальти та задумки, на які не вистачає рішучості або шкода витрачати шалені кошти. Проблем зі здоров'ям стає більше, а звертатись до лікарів у воєнний час стрьомно. Роки зістарюють. Однак шоу продовжується — і це добре!

7

Останні статті

Коментарі

124.03.24, 06:06

С днюхой!!!

    224.03.24, 12:00

    Да вы красавчик! Зря вы отказались от фотосессии. С такой аристократической внешностью,это было-бы круто. С Днем рождения и побольше уверенности

      324.03.24, 12:33

      Щетина — то фігня. В мене на спині росте все більше...

      ЗУБИ — це дуже важливо, що Ви зробили.

      Пральна машинка — я би проігнорував і продовжував використовувати. Там тієї електроенергії — мо, гривня-дві за сеанс прання, навіть на маршрутку не вистачить. Ну й вода не факт, що більше використовується.

        424.03.24, 16:05Відповідь на 1 від Манго

        Дякую!

          524.03.24, 16:08Відповідь на 2 від Янипричём

          Виявилось, що є багато "але".

            624.03.24, 16:11Відповідь на 3 від Nech sa paci

            ЗУБИ — це дуже важливо, що Ви зробили.Як тільки зробив, з'являються нові претенденти на ремонт.

            Пральна машинка — я би проігнорував і продовжував використовувати. Там тієї електроенергії — мо, гривня-дві за сеанс прання, навіть на маршрутку не вистачить. Ну й вода не факт, що більше використовується.Підраховували. Мабуть після того і перестали використовувати.

              725.03.24, 09:02

              Вітаююю

                830.03.24, 21:03

                А де дегустація?

                  91.04.24, 11:15Відповідь на 8 від Nech sa paci

                  А де дегустація?Дегустація чого?
                  Якщо сухпаю, то вже виклав.

                    101.04.24, 11:21Відповідь на 9 від Makcімаліст

                    У стрічці була, але не відкривалася.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна