Ох і багато вермішелей і локшин швидкого приготування я перепробував за крайні 3 роки! Це вже буде аж 12-а дегустація! За таке шлунок і підшлункова не подякують... Однак, як тільки на ринку з'являються новинки, виникає непереборне бажання продегустувати їх. Так вийшло і цьогоріч: два тижні тому вперше скуштував вермішелі "Chibi" від нового виробника — ПП "Віліс", а сьогодні буду їсти і робити огляд на ще одні вермішелі цієї ж фірми — "Garnenka".
Асортимент представлений чотирма різновидами (що небагато, але так менше фоткати і фільмувати, та й все одно це достатня кількість для огляду). Смаки класичні, як і дизайн. Щодо поширеності, в мережах супермаркетів не бачив у продажу. Хоча не виключаю, що ці вермішелі можна зустріти у західних областях, в місцевих магазинах. Втім, вони доступні в інтернет-магазинах і маркетплейсах. Причому не лише оптом, а й у роздріб. Тому при бажанні їх цілком реально придбати.
1. У цій дегустації — вітчизняні вермішелі швидкого приготування "Garnenka" чотирьох видів: зі смаком курки, зі смаком гострої курки, зі смаком грибів, зі смаком сиру та зелені. Вага пачок стандартна — 60 г. Вартість становить від 8 до 11 грн. (я, звісно, купив там, де дорожче).
За очікуваннями, це має бути звичайна вермішель. З імітованими смаками та ароматами (оскільки зазначено, що "зі смаком"). Проте, з соняшниковою олією. Тож цікаво, наскільки вермішель з назвою "Гарненька" буде гарненькою?
То не вермішель довго готується, то ти заварюєш неправильно. Бачив, як на пакеті намальовано? Залити окропом і ЗАКРИТИ. Спробуй наступного разу заварити в якійсь мисочці, чи чашці під кришкою.
То не вермішель довго готується, то ти заварюєш неправильно. Бачив, як на пакеті намальовано? Залити окропом і ЗАКРИТИ. Спробуй наступного разу заварити в якійсь мисочці, чи чашці під кришкою.Кришкою закриваю. Але не одразу.
1022.03.24, 21:16Відповідь на 9 від Гість: Rosemary
я дитині пояснюю,що блогер - це не робота. Це більше, як хобі.
Як Ви вважаєте? Так чи ні?Це залежить від монетизації. Якщо людина заробляє гроші — значить це робота (при цьому вона може залишатись хоббі, але вимагає регулярності та зацікаволення глядачів або читачів). Якщо без фінансової вигоди — то хоббі.
Коментарі
Nech sa paci
12.03.24, 21:25
Шо то г..., шо то г... Але може виручити, коли часу нема.
Makcімаліст
23.03.24, 11:56Відповідь на 1 від Nech sa paci
Як казав Павло Зібров, іноді й ліверку хочеться з'їсти.
Nech sa paci
33.03.24, 15:44Відповідь на 2 від Makcімаліст
Буває. Але інколи.
nasinynka
44.03.24, 20:40
То не вермішель довго готується, то ти заварюєш неправильно. Бачив, як на пакеті намальовано? Залити окропом і ЗАКРИТИ. Спробуй наступного разу заварити в якійсь мисочці, чи чашці під кришкою.
Makcімаліст
55.03.24, 10:09Відповідь на 4 від nasinynka
Кришкою закриваю. Але не одразу.
Mavpa Buf
69.03.24, 20:31
фото гарно зроблені. ви фотограф?
Makcімаліст
710.03.24, 12:45Відповідь на 6 від Mavpa Buf
Ні. Я блогер.
Гість: Rosemary
818.03.24, 17:07
Прикольний ролик про вермішель.на початку відео
https://youtu.be/jZNoE9NFxyM?feature=shared
Гість: Rosemary
918.03.24, 17:08Відповідь на 7 від Makcімаліст
я дитині пояснюю,що блогер - це не робота. Це більше, як хобі.
Як Ви вважаєте? Так чи ні?
Makcімаліст
1022.03.24, 21:16Відповідь на 9 від Гість: Rosemary
Це залежить від монетизації. Якщо людина заробляє гроші — значить це робота (при цьому вона може залишатись хоббі, але вимагає регулярності та зацікаволення глядачів або читачів). Якщо без фінансової вигоди — то хоббі.