Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Вермішелі швидкого приготування "Chibi"

Повертаюсь до формату фотозвітів, до оглядів їжі. Бо як би мені не хотілось, крім огляду дегустацій не можу нічого запропонувати. Тому, на разі, рубрика "смаколики" залишається основною. Благо, є ще що куштувати. Хоча здавалось, що після минулорічного марафону (5 дегустацій) нових вермішельок/локшин годі очікувати. Однак виявилось, що вони таки з'явились. Причому вітчизняні. Від нового виробника. Що цікаво, про нові вермішелі швидкого приготування дізнався випадково, купуючи сухпайки. На щастя, у продавця були аж дві нові марки. Ще й у повному асортименті. Тому вирішив купити і продегустувати.

1. На дегустації новинки — 4 різновиди вермішелей швидкого приготування "Chibi": зі смаком курки, з грибами, зі смаком яловичини та зі смаком креветок (що саме по собі рідкість). Причому, новий не тільки бренд, а й виробник. А дизайн пачки який! Няшний, мультяшний. Втім, вони, переважно, без натуральних складових (м'ясо, креветки), на ароматизаторах. Проте з соняшниковою, а не пальмовою олією!

Вага цих вермішельок стандартна — 60 г. Коштують по 13 грн. кожна. Це не найдешевша ціна, але й не найдорожча (правда, під час публікації поста знайшов дешевше: можна було придбати і за 9 грн.). Ну але скільки б вона не коштувала, вермішель виявилась смачною. Та й на що можна скаржитись, якщо доставка обійшлась безкоштовно? Так що приємного апетиту!

2. Пачки зі зворотнього боку. Як бачимо, немає ілюстрації інструкції приготування.


3. Вермішель швидкого приготування "Chibi" зі смаком курки (написано "Зі смаком курочки").


4. Перелік інгредієнтів простий, але звичний: з підсилювачами смаку і без м'яса.


5. Тішить, що пачка відкривається легко. А після розкриття упаковки пахне часником. Незвичний аромат для вермішельок!


6. Всередині мінімальний набір складових: прямокутний брикет вермішелі та пакет з приправами. Якщо принюхатись, додається приємний запах курки. Гарно, що крихт небагато (попри те, що пачки щільно клали в коробку).


7. "Класичний ракурс" з брикетом вермішелі та висипаними приправами, але без нього не обійтись.


8. Запарив окропом. Це теж стандартний кадр — і страва виглядає звично. Виглядає красиво!


9. Пахне куркою (без жирового присмаку) і часником. Бульйон солоно-гостренький. Бурштинового кольору. Дивує наявністю видимої зелені.


10. Вермішель смачна, збільшена в об'ємі. Солона. Спочатку здалась не пружною, але потім відчув пружність. Сподобалось все: дизайн і упаковка, аромат, бульйон і вермішель. Тому ставлю найвищу оцінку — 5.


11. Ще один традиційний знімок з категорії "дежавю". Однак вермішель дуже апетитна на вигляд і, як показала дегустація, на смак також, тому що як настоялась, стала ще смачнішою!


12. Дивно, що попри напис "негостра", бульйон відчутно гострий (хоча, звичайно, не пекучий). Але незаявлена гострота не впливає на оцінку.


13. Вермішель швидкого приготування "Chibi" з грибами (або як написано на пачці: "Грибочки та овочі"). До речі, з назви зрозуміло, що у складі є справжні гриби. Інакше б написали: "Зі смаком грибочків".


14. Точно! В переліку інгредієнтів є 2% печериць. Однак у вермішелі додали підсилювачі смаку.


15. Чомусь акцентують увагу на вазі.


16. Тільки хотів сказати: "Всередині те саме", але пакетик з приправами інший — без надписів.


17. Знову те саме на вигляд, що вже бачив неодноразово. Дуже пахне грибами.


18. Ну ось — готово! Виглядає, як і попередня вермішель, чудово!


19. В бульйоні є шматочки грибів, трошки моркви і зелені петрушки. На смак бульйон пересолений. Але сильно пахне грибами.


20. Одноманітні фотки — це те, від чого не дінешся при зйомці дегустацій. Ну а вермішель, як вермішель. Хоч до неї додано глутамат натрію, на смак і на вигляд, як попередня. Красиво, ароматно і смачно. Тому загальна оцінка — 5.


21. Вермішель швидкого приготування "Chibi" зі смаком яловичини спробував наступного дня (сьогодні). Добре, що він видався сонячним.


22. На пачці є малюнок дівчинки з упаковки і QR код.


23. Пакетик з приправами аналогічний до вермішелі "Chibi" з грибами.


24. Для того, щоб не було одноманітних знімків треба якось викручуватися. Наприклад, сфоткати з упаковкою.


25. Або показати приправи на брикеті. До речі, брикет вермішелі кривий. А запах приправ незрозумілий, але б'є у ніс.


26. Запарилась!


27. Яловичий бульйон темніший за інші. Солоно-гострий. Я б сказав, що пересолений. Жирний. Та чомусь пахне беконом, а не яловичиною.


28. Вермішелька пружня, солона, смачна. Така, як і у інших смаків "Chibi". І хоча пахне не яловичиною, цей різновид оцінюю на 5.


29. Вермішель швидкого приготування "Chibi" зі смаком креветки — найекзотичніший різновид. З таким смаком куштував лише "Maggi", які випускали для експорту, і "Мівіну", яку давно не виготовляють з таким ароматом.


30. Вміст пачки, як і у інших: лише два компоненти — брикет вермішелі та пакетик з приправами. Пахне креветками. Не всім сподобається такий аромат, але мені подобається. 


31. Після того, як висипав спеції, аромат посилився. Чомусь він мені здається солодкуватим.


32. Оскільки брикет не подрібнив, він так і запарився цільним шматком:)


33. Креветковий бульйон світлий, лимонного кольору. Дуже ароматний. Ще й приправ не пожаліли, поклали достатньо.


34. Смак бульйону цілком очікуваний — солодко-солоний (цукор і сіль наче в рівних пропорціях), з жиром. А ще, здається, відчувається невеличка гостринка. При цьому має насичений аромат креветок.


35. Про вермішель з креветкового різновиду нічого нового не скажу. Вона пружня, солона, смачна. Заслуговує на найвищий бал — 5.


36. Подібний знімок перегукується з 11 фоткою. Однак, як казав сьогодні, дегустації одного типу їжі будуть схожі між собою. А вермішель настільки гарно виглядає, ще й смачна, що хочеться її показувати.


37. При купівлі треба було набрати мінімальну суму замовлення, тому придбав кожного смаку по дві штуки. Не прогадав — вермішелі швидкого приготування "Chibi" виявились смачними. Крім того, дизайн упаковки, зручність упаковки, а також вигляд готових страв теж на гарному рівні. Однозначно краще "Мівіни" (хоч нічого проти неї не маю). Цікаво й те, що це новий, невідомий раніше, виробник — ПП "Віліс" (Рівненська область). Одним словом, рекомендую!

4

Останні статті

Коментарі

118.02.24, 23:51

Дякую за інформацію. Мабуть, у комібанції "тривога + на роботу" рано чи пізно доїм куплені торік "мівіни" в асортименті (в т. ч. Своя Лінія з АТБ).

    219.02.24, 14:07

      319.02.24, 17:13Відповідь на 1 від Nech sa paci

      Ця здалась кращою, ніж "Мівіна". Та й зі смаком креветок більше ніхто не виробляє.

        419.02.24, 21:15Відповідь на 3 від Makcімаліст

        Можете спробувати плавлений сирок КОМО зі смаком крабових паличок. Але він не всюди у продажу.

          520.02.24, 16:23Відповідь на 4 від Nech sa paci

          Можете спробувати плавлений сирок КОМО зі смаком крабових паличок. Але він не всюди у продажу.Цікаво! Давно не дивився асортимент сирів.

            621.02.24, 09:42

            можна і просто купувати який один товар і робити опис по ньому) тож інтересно. наприклад випічка в Сільпо))