Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Часткове вирішення сварок/Вікіпедія/Русня лютує

Усунув один із факторів роздратування, бо сварки не припиняються. Переніс сумку до себе. Такїї ніхто не чіпатиме і не розіллє воду. (вчора, до речі, був ренкорд з виливання мисок — мабуть 40 або 50 раз виливали!). Думаю, ще й фотокамеру кудись перенести, щоб кицька випадково не розбила.

Правда, нові місця менш безпечні. Але шо порбиш, якщо між двох стін — прохідний двір? А від стресу бзіки лише посилюються. Мама каже, якщо що, все одно все може згоріти.

Ну, так,  нервування треба лікувати. Однак у мене є інша відповідь: прибрати причину стресу. Ось, перестав їздити на роботу — перестав заїкатися. Переставив сумку — менше приводів сварититсь. Хоча джерел для роздратування все одно вистачає. Наприклад, батько: постійно жре (кожні пів години їсть), ходить по квартирі туди-сюди — лише розносить сміття і протирає килими, патологічний брехун (ще й регоче), провокує на сварки, занадто допитливий, по дому нічого не робить (я хоча б прибираю).

Мама, як і батько, поки що відмовляють від переїзду, хоча хоче спровадити на казенне житло. А у мене є свій варіант, як на декілька років "заробити" на державне утримання.

------
Таки зарегався у Вікіпедії. Вдалося це не з першого разу. Можливо, це був знак, що варто зупинитись. Прочитав що пишуть: умови, правила, розітку, тощо. Занадто складно. Ще й спочатку треба стати коректором, щоб виправляти граматичні помилки (не для цього ж реєструються), або шукати обгрунтування чужій писанині (що ще складніше). Тому поки шо в роздумах. Думаю, якщо акаунт буде неактивний, його й так можуть закрити. Тому особливо не варто переживати.

-----
Виявляється, русня лютує не спроста: у лаптів багато бабавни, а наші диверсанти продердлися до Брянської народної республіки і наваляли руснявим військовим. А ще, начебто, у чемодан Путлєра хтось наклав своє г***но. Ось тому й зляться.
1

Коментарі

18.05.23, 08:57

Скільки тобі років, хлопче?

    28.05.23, 21:31

    Мама, як і батько, поки що відмовляють від переїзду, хоча хоче спровадити на казенне житло. А у мене є свій варіант, як на декілька років "заробити" на державне утримання.
    Визиваю пояснювальну бригаду — бажано не в білих халатах і без зброї.

    Таки зарегався у Вікіпедії.
    Я цим трохи перехворів, коли майже сам майже з нуля створив одну дуже велику (важливу для мене) статтю й кілька дрібних, а також уніс сотні маленьких правок до інших статей. Зараз змінилися пріоритети.

      310.05.23, 13:10Відповідь на 2 від Nech sa paci

      Інші бригади дороговартісні. А у білих халатах чи зів зброєю готові прийнеяти забезкоштовно.

        410.05.23, 13:11Відповідь на 2 від Nech sa paci


        Таки зарегався у Вікіпедії.Я цим трохи перехворів, коли майже сам майже з нуля створив одну дуже велику (важливу для мене) статтю й кілька дрібних, а також уніс сотні маленьких правок до інших статей. Зараз змінилися пріоритети.
        Якщо редагувати там, то краще зареєструватись.

          510.05.23, 13:40Відповідь на 3 від Makcімаліст

            63.07.23, 16:14

            Рюкзак вже забруднили.