хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Нові смаки вермішелей і локшин швидкого приготування-3

Ще одна порція вермішелей/локшин швидкого приготування. Вже четверта за ліком і третя за цей рік. Перебір? Так. Але інший контент під час воєнного стану недоступний.

Особливість даного огляду полягає в тому, що цього разу асортимент різнобійний. І єдине, що поєднує ці продукти – формат упаковки. А ось у іншому вони відрізняються: за походженням (зарубіжні, вітчизняні реекспортні, вітчизняні), за типом макаронних виробів (локшини, вермішель), за типом смаків (класичні та незвичні).

 
1. Даний огляд цілком можна назвати дегустацією "біч-пакетів", адже всі 5 найменувань упаковані в пакети. Це – реекспортна локшина швидкого приготування "Maggi Fusian" зі смаком креветок; турецькі локшини "Rodilla" з курячим, овочевим смаками та смаком карі; а також вітчизняна вермішель "Своя лінія" (оновлена) зі смаком яловичини.

І все б нічого, але виявилось, що чотири з п'яти вермішелей/локшин необхідно не лише залити окропом, а й варити.
2. Локшина "Maggi Fusian" з креветкою. Купляв за 15 грн. (по акції). Дорогувато! Але вага 71 г., та й смак екзотичний.

3. Тут все зрозуміло: виготовлено в Україні для Румунії та Молдови.

4. Інструкція приготування розчарувала: цю локшину чомусь потрібно варити. І хоча я знав, що "недоварена" локшина існує, не розрахував, що натраплю на неї.

5. Розпаковка. Всередині брикет локшини і сріблястий пакетик з приправами.

6. Локшину одразу поклав у миску. Бо треба ж у чомусь варити.


7. За інструкцією, приправу треба висипати на початку приготування. До речі, приправа дуже пахуча. Запах креветок потужний.

8. Залив окропом.

9. Поставив варити.

10. Приготована локшина уварилася та увібрала майже весь бульйон. При помішуванні локшина хлюпає.

11. Смак незвичний: солоно-солодкий. Причому дуже солоне. Відчувається аромат креветок. Локшина пружна, смачна. Сподобалось все: вигляд, смак, аромат. Упаковка теж прикольна. Що важливо, у складі немає підсилювачів смаку. Єдиний мінус – необхідність варити. Ну і солі можна було менше покласти. Тому, оцінив на 5 з 5-ти. Найвищий бал.

12. Потім скуштував вермішель "Своя Лінія" зі смаком яловичини. Здається, купляв її за 8 гривень 40 копійок. За ціною це один із найдешевших "біч-пакетів".

13. Вермішелі "Своя Лінія" я вже дегустував раніше, але тепер інший смак і, найголовніше, змінився виробник. Якщо раніше локшину для магазинів "АТБ" випускали на заводі, де роблять "Мівіну", то оновлену вермішель швидкого приготування для мережі виготовляють на заводі, відомому за торговою маркою "Ролтон". Причому смаки старої і нової вермішелей не перетинаються.

14. Упаковка легко рветься, а сама вермішель дуже крихка.

15. В упаковці традиційний набір: брикет локшини і пакетик з приправами.

16. Вермішель простенька. А у приправі не обійшлося без підсилювачів смаку.

17. Яловича "Своя Лінія" після залиття окропом.

18. А ось вона після запарювання і настоювання. Виглядає непогано. Бульйончик зафарбувався у жовто-гірчичний колір. Однак не все так гарно на смак і аромат.

19. Оновлена "Своя лінія" зі смаком яловичини в міру солона (що дивно). Вермішель після настоювання збільшується. На смак непогана. А ось бульйон після приготування чомусь втратив аромат. Тому моя оцінка: 3. Їсти можна, але особливого задоволення немає. Хоча для найдешевшої вермішелі це прийнятно.

20. Ну а далі — три різновиди турецької локшини "Rodilla". Купляв наприкінці цього літа по 11 грн. Для іноземної локшини, ще й вагою 70 г., це дешево. Можливо через дешевизну, жир – пальмовий. Причому як у локшині, так і у приправах.

21. "Rodilla" зі смаком карі. На перший погляд, незвичний смак. Але лише на перший погляд. На перевірку виявилось, що це смак курки карі. А ще чомусь упаковка менша, ніж у локшин з іншими смаками. Хоча вага однакова.

22. Інгредієнти поділені на три групи: локшина, приправи, олія. Через це подумав, що повинно бути два пакетика. Але ні — все, як у всіх.

23. Всередині був лише один пакетик з приправами. Причому, він розділений на спеції та гострий перець.

24. Варив з усердям, до густої пінки:)

25. Після варіння додав приправи. Не всі, лише спеції. Хоча гострий перець все одно з'їв, але з іншою стравою.

26. Приправа карі.

27. В готовому вигляді колір не дуже-то і змінився. Хіба що став насиченішим.

28. Локшина розварилася і стала м'якою. На смак посередня.

29. Лимонно-жовтий бульйон. Пересолений. Злегка пахне вареною куркою зі слабким ароматом карі. А ще відчувається якийсь жировий аромат, якщо можна так висловитись. Тому "Rodilla" зі смаком карі не сподобалась. Оцінив на трійку.

30. Від наступної локшини "Rodilla", зі смаком курки, не було ніяких очікувань, адже смак "класичний", ще й не подобається.

31. Завдяки нормальному розміру упаковки (на відміну від локшини зі смаком курки карі) можна спокійно роздивитись спосіб приготування. А готувати її так: залити аж 350 мл. гарячої води (окропу) та кип'ятити протягом трьох хвилин. Приправи додавати після варіння. А потім перекласти у тарілку. Ну дуже зручно:)

32. Складових так само дві: брикетик локшини і пакет з приправами. Правда, з цим смаком у приправи інша упаковка.

33. Крім жовтизни, на вигляд локшина нічим непримітна. Проте пахуча. І цей запах не дуже приємний.

34. При приготуванні суворо слідував інструкції: спочатку залив окропом. Хоча не розумію, навіщо заливати кип'ятком, якщо потім все одно треба варити?

35. Наприкінці приготування додаю приправи.

36. Також додав гострий перець.

37. Після чого переклав з миски у тарілку. Не розумію, чому стільки зайвих дій з локшиною швидкого приготування?

38. Локшина "Rodilla" зі смаком курки вже приготувалась. Виглядає апетитно. Але запах! Він майже такий самий, як у локшини зі смаком карі: слабкий аромат вареної курки з якимось спеціями. Чи то так пахне пальмова олія?

39. Локшинки виглядають непогано. Однак м'які, непружні. Бульйон і локшина в міру солоні. Юшка гостра (оскільки додав гострий перець). Суб'єктивна оцінка: 3.

40. "Rodilla" з овочевим смаком. Серед закордонних локшин такий смак зустрічається, але для нас він все одно вважається незвичним.

41. Вміст пакету, як у "Rodilla" з курятиною. Пакетик зі спеціями виглядає так само.

42. За виглядом теж нагадує курячу локшину.

43. В приправах є зелень (так і має бути в овочевому смаку).

44. Презентабельна на вигляд локшина. Втім, смак і консистенція ніякі. Аромат слабо виражений: ледве пахне цибулею і хімозним лимонним ароматизатором. Запаху майже немає. Локшина розповзається. Бульйон дуже солоний і занадто гострий. Цей смак можна було сміливо назвати локшиною з перцем чилі. Тому оцінив лише на 2.

45. Гострого перцю забагато.

Турецькі локшини швидкого приготування "Rodilla" мені не сподобались. Вони ледве пахнуть, та й аромати не надто приємні. В приправах мало зелені. Локшина ніяка. Ще й недостатньо запарити окропом – ці локшини треба варити. Тож не рекомендую до покупки. Хіба що, якщо захочете наїстися однією пачкою.

Оновлена "Своя Лінія" не перетинається зі смаками "мівінівської" "Своєї Лінії". Однак на смак того ж рівня. Невиразна і посередня.

"Maggi Fusian" сподобалась і локшиною, і незвичним смаком і ароматом.

3

Коментарі

115.11.22, 09:55

Якщо варити, то вже не дуже й швидкого приготування. Цікаво спробувати порушити технологію й просто залити окропом.

    215.11.22, 09:56

    А взагалі краще таке не їсти.

      318.11.22, 09:43Відповідь на 1 від Nech sa paci

      Якщо варити, то вже не дуже й швидкого приготування. І я теж так вважаю.

      Цікаво спробувати порушити технологію й просто залити окропом.В дитинстві їли сиру. Але тоді зубів було більше і можна було дозволити погризти.

        418.11.22, 09:45Відповідь на 2 від Nech sa paci

        А взагалі краще таке не їсти.Розумію, що така кількість неодмінно вплинула на шлунок. Однак іншого контенту нема.

        На підході ще одна порція. Думаю: перенести на наступний рік, чи зжерти зараз?

          518.11.22, 16:57Відповідь на 4 від Makcімаліст

          Перенести на той період, коли/якщо вона буде необхідна. Але тоді може бути не до блогів.

            620.11.22, 11:25Відповідь на 5 від Nech sa paci

            Перенести на той період, коли/якщо вона буде необхідна. Але тоді може бути не до блогів.Так отож.

              720.11.22, 13:30Відповідь на 6 від Makcімаліст

              Закінчення вийшло, як у анекдоті про кума і злу собаку.