хочу сюди!
 

MELANA

39 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 49-51 років

Нові смаки вермішелі і локшини швидкого приготування

Скуштував новий смак пікатного теріякі вермішелі швидкого приготування "Мівіна" з серії вуличної їжі і в'єтнамську рисову локшину "Big Bon" з соусом Фо Бо.
Інших смаків вермішелей і локшин з нових серій у продажу не було.


Екзотичні бомж-пакети доруваті. Стакан "Street Food" обійшовся у 21 грн. з копійками, рисова локшина — у 18 грн. з копійками.
Перед дегустацією подивився огляди в інтернеті, але цікаво було скласти власне враження.
Вермішель з соусом пікантного теріякі (ліворуч): гострий і солодкий (дивне поєднання смаків) соус, відчувається імбир, дуже пахучий, але аромат неприємний — пересмажений соєвий соус з імбирем. Мама каже, наче щось підгоріло на кухні. Смак і аромат не сподобались.
Рисова локшина з соусом Фо Бо (праворуч): негостра, солона, зі шматочками, що імітують м'ясо, пахне коріандром, селерою і цибулею-пореєм. Смак приємний, однак бульон пахучий.
2

Коментарі

12.09.21, 17:45

Ніколи в житті не їла мівіну і бажання немає

    22.09.21, 18:23

    Не ел бы ты у дрянь.

      32.09.21, 18:28Відповідь на 2 від БезЛица

      Не ел бы ты у дрянь.Пиво краще?

        42.09.21, 21:38Відповідь на 3 від Makcімаліст

        Не ел бы ты у дрянь.Пиво краще?Звичайно краще. Це натуральний продукт.
        А то повне гівно.

          53.09.21, 21:18Відповідь на 1 від Акварель

          Ніколи в житті не їла мівіну і бажання немає
          О, я їв! На дачі частенько їв і пару разів по приколу вдома. Воно коли туди вкинути сметани, ковбаси, сиру цибульки — так іще й нічОго.

            63.09.21, 21:26Відповідь на 5 від Nech sa paci

            Ніколи в житті не їла мівіну і бажання немаєО, я їв! На дачі частенько їв і пару разів по приколу вдома. Воно коли туди вкинути сметани, ковбаси, сиру цибульки — так іще й нічОго.Власне сама яєчна локшина, чи рисова - то ще норм, але оті спеції одна хімія. Якщо викинути, і додати смаженого м'яса теж мені казали смачно

              74.09.21, 01:19Відповідь на 6 від Акварель

              Я спеції старався не додавати.

                84.09.21, 02:10Відповідь на 7 від Nech sa paci

                В нас яєчне чи рисове тісто все ж екзотика, не притаманні вони нашій пшенично-хліборобській культурі, але схід на них живе, звичайна їжа. Її "робить" те, що в неї додають, можна вдома натушкувати овочів, чи м'яса, зробити власну суміш приправ - і буде смакота з ноткою екзотики. А можна взяти оцю готову заводську гидоту...

                  94.09.21, 12:44Відповідь на 8 від Акварель

                  Якщо щодня сидіти на ній, то може бути якийсь негативний кумулятивний ефект. А якщо десь у поході разів 3 з'їсти, то не страшно.

                    104.09.21, 13:18Відповідь на 9 від Nech sa paci

                    Якщо щодня сидіти на ній, то може бути якийсь негативний кумулятивний ефект. А якщо десь у поході разів 3 з'їсти, то не страшно.Теж так вважаю.