Запашна кава
- 29.09.20, 10:32
Не відношу себе до кавоманів, що п'ють каву по декілька разів на день і не можуть розпочати робочий день без неї. Навіть більше — була непереносимість кави: варто було лише випити — одразу ж нудило. А цього разу вирішив спробувати каву, оскільки розпочався осінньо-зимовий сезон з похолоданнями і сутінковими днями — тож не завадить збадьоритися. І щоб ви думали —організм нормально сприйняв. Ще й нова кава виявилась душе запашною. Зроблена з сублімованої кави з додаванням дрібнозмеленої арабіки. Не пересмажена, ароматна. А з молоком — смакота. Без молока не така смачна.
4
Коментарі
БджЫлка
129.09.20, 10:44
я кавовий наркоша, особливо після того як в мене відібрали цигарки
Помадка*
229.09.20, 10:55Відповідь на 1 від БджЫлка
а я допилась кави що желудок болить коли вип*ю(((
БджЫлка
329.09.20, 11:03Відповідь на 2 від Помадка*
в мене минулого року під новий рік шлунок крутило, але під час карантину попустило.я стараюсь з ним дружить
плюс всіляки супер фуди тіпа льону і йогурту, семян чіа
БджЫлка
429.09.20, 11:07Відповідь на 2 від Помадка*
хліб на заквасці
Lulu
529.09.20, 11:12
Тільки та кава, що свіжозмелена із зерен. Всякі сублімовані нескафе голд то яди.
Теж не належу до кавоманів
Makcімаліст
629.09.20, 11:16Відповідь на 1 від БджЫлка
Одне іншому не заважає.
Makcімаліст
729.09.20, 11:18Відповідь на 5 від Lulu
Так сублімовану роблять зі справжньої кави.А помелена кава десь валяється. Її треба заварювати, потім цідити.Ситечко пропускає крупинки. А якщо через марлю (бинт) — то кава пахне йодом.
yura1978
829.09.20, 11:29
тільки свіжозмелена і ніякої іншої. Є безліч способів отримати каву без гамули.
Lulu
929.09.20, 11:30Відповідь на 7 від Makcімаліст
Дивні технології Як правило, осад кавової гущи лишається на дні заварної ємності, а ті кілька крупинок, що потрапляють до філіжанки, нікому не заважають.
Буде у Вас зайві 7к (+) грн, придбайте кавомашину Я к тоді візьмете гарний сорт зернової кави, от тоді і почитаємо, що напишете
Помадка*
1029.09.20, 11:47Відповідь на 4 від БджЫлка
невторопала