хочу сюди!
 

Юля

39 років, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Запашна кава

Не відношу себе до кавоманів, що п'ють каву по декілька разів на день і не можуть розпочати робочий день без неї. Навіть більше — була непереносимість кави: варто було лише випити — одразу ж нудило. А цього разу вирішив спробувати каву, оскільки розпочався осінньо-зимовий сезон з похолоданнями і сутінковими днями — тож не завадить збадьоритися. І щоб ви думали —організм нормально сприйняв. Ще й нова кава виявилась душе запашною. Зроблена з сублімованої кави з додаванням дрібнозмеленої арабіки. Не пересмажена, ароматна. А з молоком — смакота. Без молока не така смачна.
4

Останні статті

Коментарі

129.09.20, 10:44

я кавовий наркоша, особливо після того як в мене відібрали цигарки

    229.09.20, 10:55Відповідь на 1 від БджЫлка

    я кавовий наркоша, особливо після того як в мене відібрали цигаркиа я допилась кави що желудок болить коли вип*ю(((

      329.09.20, 11:03Відповідь на 2 від Помадка*

      я кавовий наркоша, особливо після того як в мене відібрали цигаркиа я допилась кави що желудок болить коли вип*ю(((в мене минулого року під новий рік шлунок крутило, але під час карантину попустило.
      я стараюсь з ним дружить
      плюс всіляки супер фуди тіпа льону і йогурту, семян чіа

        429.09.20, 11:07Відповідь на 2 від Помадка*

        я кавовий наркоша, особливо після того як в мене відібрали цигаркиа я допилась кави що желудок болить коли вип*ю((( хліб на заквасці

          529.09.20, 11:12

          Тільки та кава, що свіжозмелена із зерен. Всякі сублімовані нескафе голд то яди.
          Теж не належу до кавоманів

            629.09.20, 11:16Відповідь на 1 від БджЫлка

            я кавовий наркоша, особливо після того як в мене відібрали цигаркиОдне іншому не заважає.

              729.09.20, 11:18Відповідь на 5 від Lulu

              Тільки та кава, що свіжозмелена із зерен. Всякі сублімовані нескафе голд то яди.
              Теж не належу до кавоманів
              Так сублімовану роблять зі справжньої кави.
              А помелена кава десь валяється. Її треба заварювати, потім цідити.Ситечко пропускає крупинки. А якщо через марлю (бинт) — то кава пахне йодом.

                829.09.20, 11:29

                тільки свіжозмелена і ніякої іншої. Є безліч способів отримати каву без гамули.

                  929.09.20, 11:30Відповідь на 7 від Makcімаліст

                  Дивні технології Як правило, осад кавової гущи лишається на дні заварної ємності, а ті кілька крупинок, що потрапляють до філіжанки, нікому не заважають.
                  Буде у Вас зайві 7к (+) грн, придбайте кавомашину Я к тоді візьмете гарний сорт зернової кави, от тоді і почитаємо, що напишете

                    1029.09.20, 11:47Відповідь на 4 від БджЫлка

                    я кавовий наркоша, особливо після того як в мене відібрали цигаркиа я допилась кави що желудок болить коли вип*ю((( хліб на заквасці невторопала

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна