хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Статистика українського автопрому

Вирішив зайнятися статистикою виробництва (складання) автомобілів українськими заводами. Як не дивно, вдалося дещо відкопати. Правда, є два віаріанти — загальна статистика випуску моделі (де добре) і статистика по рокам (це ще краще, але вдається знайти дані лише за один рік). Дещо вдається вирахувати математичним аналізом (віднявши від загальної кількості, кількість моделі певного покоління). Ну і, звісно, в статистиці враховуються моделі в усіх кузовах — тобто, неможливо дізнатися, скільки зробили, наприклад седанів і універсалів. Хоча, взагалі, й це непогано.

Дійшов до висновку, що в нормальних об'ємах (сотнями тисяч штук) виготовляли лише деякі російські ВАЗи, Ланос/Сенс і Таврії. Шкод збирають багато. Але якщо розподілити по конкретних моделях, то виходять лише десятки тисяч екземплярів.
2

Коментарі

112.06.20, 17:45

На жаль, продукція нашого автопрому нах нікому не потрібна.

    212.06.20, 18:26Відповідь на 1 від БезЛица

    На жаль, продукція нашого автопрому нах нікому не потрібна.Не зовсім. У світі теж перевиробництво і складнощі зі збутом. Масових моделей навіть світові гіганти не випускають.

      314.06.20, 23:21

      Дещо вдається вирахувати математичним аналізом (віднявши від загальної кількості, кількість моделі певного покоління).
      Словосполучення "математичний аналіз" досить весело сприймається у поєднанні з відніманням. Це скоріше алгебра і теорія чисел, а не аналіз.

        415.06.20, 11:58Відповідь на 3 від Nech sa paci

        Дещо вдається вирахувати математичним аналізом (віднявши від загальної кількості, кількість моделі певного покоління).Словосполучення "математичний аналіз" досить весело сприймається у поєднанні з відніманням. Це скоріше алгебра і теорія чисел, а не аналіз.Так. Але ж треба замислюватися що від чого віднімати.

        До речі, десь загубив дані про випуск Skoda Fabia MkI. Все інше познаходив.

          515.06.20, 12:39Відповідь на 4 від Makcімаліст

          Та я розумію. Але ж не інтеграли...