Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

П'ятниця, ще й 13те

А сьогодні п'ятниця. Ще й 13те. Надодачу — повнолуння (чи це вже я сам вигадав). На підробітку вже четвертий день тиша. Скільки ж це співробітниці дають роботи. що не встигає впоратись? Нехай наймають додаткових працівників.

Подзвонив по цікавій вакансії — с***ко, дуже далеко. До речі, не вперше натрапляю на підходящі вакансії в тому районі — хоч переїжджай.
А так, не менше 2х годин туди + стільки ж назад. І більше тисячі на проїзд. Сказали при запропонованій зарплаті навряд чи вас це влаштує. Особливо, враховуючи завтрашнє подорожчання "Все по 8" — метро, трамвай, тролейбус, автобус, фунікулер.

Подорожчання транспорту можна винести в окрему новину. Транспортники чомусь забули, що основні користувачі комунального транспорту якраз небагаті люди: пільговики, пенсіонери, кур'єри, робітники, студенти. Сумніваюся, що їхній бюджет зростає.

Нова Вінда запарила оновленнями і перезавантаженнями. Ще й настійливо просить зареєструватись. Треба подружку розкручувати на дистрибутив Linux Mint.
2

Останні статті

Коментарі

113.07.18, 13:00

а что стоит? вин 10?

    213.07.18, 13:50

    может и вправду нужно переехать.

      313.07.18, 16:03

      Треба подружку розкручувати - о! бачу Ви в альфонси дорожу пробиваєте? ну що ж, закономірний шлях

        415.07.18, 11:44Відповідь на 3 від Анна-Марія

        Треба подружку розкручувати - о! бачу Ви в альфонси дорожу пробиваєте? ну що ж, закономірний шляхТак навіщо скачувати невідомо що, якщо може дати програму?