хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Ода самотності

Напередодні дня святого Валентина пропоную поговорити про самотність.

Всі мабуть чули, що в минулому році один відеоблогер і турист з України (Одеса), тезка (теж звали Максом), через самотність вирішив зробити самогубство. Це викликало резонанс в соцмережах. Ну і дало ще один привід замислитися над темою самотності. Тим паче, що у мене були періоди, коли не цінував життя, через самотність і нерозділене кохання. До 2013-2014 року ще шукав способи познайомитися хоча б з кимось (навіть було неважливо з ким — з дівчиною, чи хлопцем(!)). Але потім «забив». Та й, як показує практика (і кримінальні сводки), краще самотність, ніж сімейні сварки.

Що б там не казали, а одному бути непогано. Он, брат одружився — так тепер дружина зробила його вегетаріанцем і домогосподаркою). Тепер сам готує їжу — хоча до цього не вмів готувати. Є приклади серед знайомих, коли жінки «виїжджають» на чоловіках: «припахують» до хатніх справ. Одинаку в цьому плані простіше — йому потрібно прати тільки свої речі і прибирати тільки для себе. А можна і не прибирати, і ходити в брудному, як бомж. Коротше, як не крути, а відносини змінюють людей. В кращу чи гіршу сторону — коли як. Однак одному простіше. Чому?

1) Можливо карма бути самому. Так нафіг тоді рипатись?
2) Не треба ні за кого піклуватись і відповідати. Нерви ціліше будуть.
3) Не треба ні з ким радитись. Живи — як хочеш. З одного боку, це погано. А з іншого — свобода вибору.
4) Нікому компостувати мізки і ни з ким сваритися. Хіба шо воювати самим з собою. Але в такій війні нема ні переможців, ні переможених.
5) Ні з ким зайнятися сексом. Тю! Ну і шо? Є ж сублімація. А ще — порнушка. Ну, на крайняк, проститутки.
6) Відсутність турбот з виховання дітей, тещі, думати як прокормити ще когось крім себе. Відповідно, більше часу для себе.

Звичайно, в самотності є і багато недоліків. Самотні люди живуть менше, ніж сімейні. Зате цікавіше.
Та й дивлячись по батькам і знайомим розумієш, шо там, де двоє — сварки неодмінно будуть.
5

Коментарі

112.02.17, 08:49

Добавлю банальщины: одиночество, оно внутри

    212.02.17, 09:27

    на третій день карпової рибалки якшо поїхв сам, починаю розмовляти з , жабами , комарами, дятлами......

      312.02.17, 09:41

      мені 44, в найближчому минулому розрив з 3 чоловіком. Маю доньку, так що не самотня геть зовсім. Я зараз в такому легкому стані анабеозу, типу й так добре, зате ноги голити не треба. Але ніколи не полишаю думки ще зустріти нове кохання, нові стосунки. Самому бути - це гірше за все. Ви молодий хлопець, почніть зі спілкування в інеті, це ні до чого не зобов*язує. Тільки не ведіться на сіські-піські, пошукайте по тематичних форумах. Ви ж чимось цікавитесь? от шукайте колегу по зацікавленням. А там і до реальних стосунків недалеко. І викиньте ту дурню з голови. Живіть, життя одне і дуже швидко проходить.

        412.02.17, 09:45Відповідь на 2 від НеЖриМоэСало5

        на третій день карпової рибалки якшо поїхв сам, починаю розмовляти з , жабами , комарами, дятлами......

          512.02.17, 09:48

          якщо самотність це чудово,то чого тягне з кимось про це поговорити?

            612.02.17, 10:01Відповідь на 3 від Анна-Марія

            мені 44, в найближчому минулому розрив з 3 чоловіком. Маю доньку, так що не самотня геть зовсім. Я зараз в такому легкому стані анабеозу, типу й так добре, зате ноги голити не треба. Але ніколи не полишаю думки ще зустріти нове кохання, нові стосунки. Самому бути - це гірше за все. Ви молодий хлопець, почніть зі спілкування в інеті, це ні до чого не зобов*язує. Тільки не ведіться на сіські-піські, пошукайте по тематичних форумах. Ви ж чимось цікавитесь? от шукайте колегу по зацікавленням. А там і до реальних стосунків недалеко. І викиньте ту дурню з голови. Живіть, життя одне і дуже швидко проходить.ноги волосаті - це крутяк.

              712.02.17, 10:25Відповідь на 5 від Южный Соус

              якщо самотність це чудово,то чого тягне з кимось про це поговорити?...і на дупло дивишся і думу гадаєш, що нетаке воно вже потворне і непривабливе

                812.02.17, 10:53

                Думайте сами, решайте сами-иметь или не иметь.А ода твоя не одиночеству, а лени и эгоизму, на мой взляд

                  912.02.17, 11:14

                  Не ода, а аналітична праця
                  Головне, пам'ятати, що закономірним наслідком пункту 3) є можливість будь-коли повернути від цього способу життя до протилежного. Але не варто з цим відтягувати, бо "відсутність турбот з виховання дітей" може змінитися на наявність турбот, як тих дітей "надбати"

                    1012.02.17, 12:01

                    Есть плюсы, есть минусы, в любом случае, одиночество - это плохо. По настоящему одинокие люди ему не радуются.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна