Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Мій щоденник

Дивлюся на стрічку у соцмережах і думку гадаю, чому люди так активно виставляють своє життя назагал? Нащо афішувати про день народження дитини, якщо тільки у неї немає своєї сторінки в тому ж фб чи інстаграмі? Нащо усім показувати, що у тебе день народження чи якесь інше свято? Висновок поки один: це потреба в увазі до своєї персони, потреба у вподобайках і підняття своєї самооцінки. Може я помиляюся? Та це мої думки.

А ви теж так робите?
Поділіться своїми спостереженнями і своїми думками.
7

Останні статті

Коментарі

120.04.24, 07:46

Согласен. Люди просто хотят хоть как то попасть в центр чего то.) Хотя эксперты в области интернет безопасности давно советуют не светить свои лица и данные в сети, если вы конечно не Безуглая или Стерненко.

    220.04.24, 08:19

    Кожному своє, це їх вибір, але я не прихильниця цього.Одне діло спілкування в соцмережах, а інше дозволяти іншим лізти в твоє особисте життя, а потім ображатися на хейтерів.

      320.04.24, 17:59

      Помітила, що люди так компенсують відсутність уваги і схвалення себе у реалі. У мене така подруга є) наклеєні вії і куча постів. Дамі давно за сорок, таке щось сумне, нажаль ( компліменти від арабів

      І ще кучу таких натрапляю у соцмережах. Або зайва вага, компенсують, щоб їх хвалили.

        420.04.24, 19:01

        ніколи і нікому.... можеш нарватися на дуже чемних шахраїв і довіритись їм.

          521.04.24, 06:56

          Не виставляй на злі язики

            621.04.24, 17:54

            Привіт Оль. (якщо що у мене пропадає кома). Я би розділила тут. Тих хто виставляє незначні дрібні (я їв таке а собака у мене от така а діти такі і тд) - в цих повно вільного часу і нема що робити. Далі мій список закінчився бо я не зрозуміла як вони виставляють.
            Мій день народження показують налаштування месенджерів - тому мені пишуть і вітають. Думала прибрати в цьому році- аби зменшити кількість.І рада що не зменшила бо написали кілька людей яких рідко і давно не чула. Та була їм рада дуже-аж несподівано для себе що настільки.

              723.04.24, 14:27Відповідь на 6 від Flow*

              Дозволити налаштуванням показувати твій день народження - то зовсім інше, ніж те, про що я кажу. У мене теж в налаштуваннях таке дозволено. Але я ж не виставляю на показ фотку про свій день народження, щоб мене вітали усім світом. Згадають, привітають - дякую, приємно. Не згадають, не привітають - я не ображуся. Головне для мене - привітання з днем народження від моїх рідних.
              А ще роблять ось так - виставляють допис зі словами "Дякую всім за привітання". Це, з моєї точки зору, маніпуляція совістю тих, хто не привітав. Бо людина, яка не привітала, бачить цей допис і думає "яка я негідниця/негідник". І вона змушена написати привітання з пройдешнім днем народження, адже тепер вона буде поганою в очах іменинника, бо ж не привітала з днем народження.
              Якось так. Але це моє спостереження.

                826.04.24, 19:23Відповідь на 7 від matveeva_olga

                Олюнь привіт я знов без коми. Маю лиш крапку тож нехай мене вибачать всі мої коолеги-граматичні нацисти. Я одна з них. Що скажу... в цілому я згодна і твій спосіб мислення мені близький. Але очевидно ми в меншості.Інша категорія мислить трохи інакше. Назву це "простіше" (цитуючи їх же). Ну що ж (кома) всі різні. Не можуть бути всі однаковими. Я це відмітила давно і прийняла як паралельну реальність.