Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Пробуюся у письменництві.

Остання зустріч
(засновано на реальних подіях)

Субота. Теплий сонячний день жовтня. Навіть не день. А ранок…
Любити важко. А ще важче любити на відстані. Любити і знати, що ніколи ти не будеш з ним. Але серцю не накажеш. Воно любить і вірить. Тільки у що вірить? Не відомо.
У цю суботу вранці вирішувалося одне важливе питання: поїде вона до нього чи залишиться вдома? Вона я дуже хотіла туди поїхати, дуже.
Мобільний сповістив мелодією «соні еріксон» про те, що прийшла смска. Дівчина натиснула «Переглянути» і прочитала повідомлення. «Доброго ранку, мала. Просто надсилаю поцілунок.» І посміхнулася. Приємно, коли кохана людина надсилає тобі смски з такими словами. Одразу на душі тепліше стає. Звісно, вона відповіла йому: «Доброго ранку. Мені приїздити?» І так вони переписувалися. Вже зневірившись, дівчина сіла за комп’ютерний стіл. По радіо на кухні сповістили, що «В Києві десята година». І рівно о десятій їй прийшла смска. Знову «Переглянути» і читає: «Я йду у звільнення». Її радості не було межі. Але показувати цю радість при мамі дівчина не хотіла.
Вона вимкнула комп’ютер і пішла до своєї кімнати. Щойно за нею зачинилися двері, їй захотілося підстрибнути до стелі від радості. Це почуття розпирало її зсередини.
Вона почала збиратися, швидко в голові перебираючи варіанти одягу. В результаті довелося одягнути спортивний костюм і кросівки. Швидко написала смску подрузі і відправила. У відповідь отримала коротке і тверде «Ок». Мама теж збиралася йти з дому. Майже одночасно з нею вийшли з будинку. Мама в одну сторону, а вона в іншу. Їй так хотілося кричати від щастя. (Адже цілий місяць не бачити його… Це так важко.)
Майже бігцем пішла на зупинку. І все одно не встигла – «одиничка» поїхала без неї. Тож дівчині довелося чекати «шість а». Чекала якихось нещасних кілька хвилин, а здалося, що цілу годину.
Незабаром вона вже їхала на автовокзал. Здавалося, що маршрутка навмисно їхала повільно. Подумки вона вже мчала у Дніпро, до нього. Хоча насправді була ще в Нікополі. Так завжди буває, коли довго чекаєш чогось, а дочекавшись – не можеш наздогнати у часі. Здається, що час завмер. Але час не може зупинитися. Він йде своїм ходом, і його неможна ні обігнати, ні зупинити, ні сповільнити його хід.
За вікном проносилися люди, зупинки, повороти, дерева. Вона все ближче під’їжджала до потрібної їй зупинки. «Ще трохи і я буду виходити», - думала вона. Що було правдою. А душа веселилася, хоча було трохи тривожно. Вона боялася, щоб її телефон не задзвонив. Тільки не це.
«Восьмий квартал», «Некрасова», «Автовокзал». Нарешті. Дівчина вийшла і попрямувала до пішохідного переходу. Ще трішки, ще крапельку. Швидко перейшла дорогу і ось вже будівля автовокзалу. Увійшла і – о, жах! – черга в обидві каси одночасно. Ну нічого. Вони швидко зникнуть. Вже майже перед віконцем у неї задзвонив телефон. «Тато викликає».
- Ало? – відповіла вона
- Привіт! – сказав голос брата.
- Мама вже поїхала туди, - випалила дівчина.
- А ти де?
- Гуляю, - відповіла і поклала трубку.
Він, правда, ще раз дзвонив, але вона не стала відповідати. Вже її черга підійшла і потрібно було купувати квиток.
- На Дніпро, найближчий, один, - сказала вона і поклала у комірку двадцять гривень.
З-за скла касирка назвала суму. Дівчина не очікувала її почути…
- Двадцять чотири п’ятдесят.
Довелося додати ще п’ять гривень. А що поробиш, усе дорожчає в країні. (Гади!) Проте ціна не перешкода для її радості. Касирка штовхнула комірку з квитком і рештою. Вона глянула на час – одинадцять годин рівно. Подумки прикинула, о котрій буде там і скільки часу у них із ним буде на те, щоб побути вдвох. Вийшло, що о тринадцятій приїде, і п’ять годин погуляє з ним. Не погано. Щоправда, хотілося побути з ним трохи більше, але і за це вона була вдячна. (Проти часу не попреш. Це сильний вартовий.)
Дівчина вийшла на платформу і відшукала свою маршрутку. Увійшла і сіла на своє місце. От і все, тепер діло за водієм і часом. І стала чекати.

Далі буде...
9

Останні статті

Коментарі

15.01.24, 11:42

Оль, в тебе виходить ,чекаю далі. Я весь час читаючи переживала що щось там станеться. Щось стане на перепоні до щастя. От чого не знаю...

    25.01.24, 11:43

    Єдине що зауважила, це сайт через день мені дає можливість відправляти коментарі. Позавчора могла,вчора ні. Сьогодні вдалось. Ура.

      35.01.24, 12:19

        анонім

        416.01.24, 22:44

        Дуже гарно написано

          анонім

          516.01.24, 23:00

          А чому він не їде до неї?
          Якесь одностороннє тяжіння виявляється.

            617.01.24, 09:02Відповідь на 4 від анонім

            Дуже гарно написаноДякую

              717.01.24, 09:04Відповідь на 5 від анонім

              А чому він не їде до неї?
              Якесь одностороннє тяжіння виявляється.
              Він не їде до неї тому, що він в армії, він не знає її міста, і вони познайомилися по телефону. Він з іншої області, з іншого міста. Їхнє знайомство було випадковим.

                817.01.24, 10:42

                Краще (для мене))) щоб це була не Дівчина, а Я.
                Від першої особи якось цікавіше. Мабуть.

                  917.01.24, 13:37Відповідь на 8 від The Martian

                  Краще (для мене))) щоб це була не Дівчина, а Я.
                  Від першої особи якось цікавіше. Мабуть.
                  Насправді це усе написано від першої особи, але для загалу я переробила. Я теж люблю книги, які написані від першої особи.

                    анонім

                    1017.01.24, 13:57Відповідь на 7 від matveeva_olga

                    А чому він не їде до неї?
                    Якесь одностороннє тяжіння виявляється.
                    Він не їде до неї тому, що він в армії, він не знає її міста, і вони познайомилися по телефону. Він з іншої області, з іншого міста. Їхнє знайомство було випадковим.
                    О... Тепер зрозуміла

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна