хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

«Бунт на кораблі»

Після вчорашніх подій, які сталися у ВРУ стає ясно, що в Україні не відбулася революція, а відбулося повстання, яке швидко придушили, і тепер влада готова, до наступних подібних реакцій з нашої сторони.


Наше повстання(уже можна його так називати) не було ефективним, в тому плані, що ми не мали планів діяльності, рухалися в більшості випадків на осліп, і мали як це не дивно пасивних лідерів, які відверто не могли правильно зробити акценти на тій чи іншій діяльності.

В більшості випадків опозиція тільки констатувала факти, але не намагалися їм протистояти, в принципі вчора це теж відбулося.

Прийняті закони вказують на те, що події, 1-го грудня вже законні, а тому люди самі винні що вийшли на майдан(трактуючи закони влади).

Стало ясно, що влада свого не відпустить мирним шляхом, але заклики Луценка про штурм влади вважаю поспішними, і на даному етапі не допустимими. Якщо ми підемо на штурм, то влада з сьогоднішнього дня може приміняти зброю, а це значить, що необдумані вихідки можуть закінчитися криваво.


А від так, ні про який штурм не може йти мова, максимум це чергове віче, на якому має бути обговорений подальший план дій, і створення плану дій на найближчі півроку-рік, оскільки раніше змін не відбудеться. Вибори це тільки шанс, яким опозиція може і не скористатися, як це було з відставкою уряду, і іншими голосуваннями в ВРУ.

Але і це ще не все, сьогодні стало відомо що вбито регіонального керівника Уманської ПР. Як на мене, то скоро такі випадки не будуть поодинокі, якщо зробили це раз, зможуть і повторити, а тому регіонали мали б вести себе обачніше, оскільки, якщо проти людей приміняти зброю, то люди і самі можуть її примінити, а це вже громадянська війна, найгірше з усіх сценаріїв що могли бути.

Думаю, зараз необхідно шукати собі прибічників… у ПР, якщо Богословська вийшла то і інші члени ПР це зможуть. Такі міграції середині ПР, це буде локальна перемога, яка вплине на результат усієї компанії, яка вже триває дуже давно, але поки, стався тільки обмін Доній на Богословську.


Опозиція має за наступні дні зробити, щось екстраординарне, тільки для того, щоб змусити регіоналів засумніватися у своїх діях. Я не знаю, що саме, але потрібно щось робити, якщо страйк, то це має бути одночасно, і бажано щоб розпочалося з Києва і встали всі бюджетні підприємства. Тоді держава перестане виконувати свої функції, а це вже щось.

Але дивлячись на нашу трійцю, мене турбують великі сумніви, що щось станеться, скільки шансів втратити за останні 2 місяці вони за останні декілька років не мали, а тому перспективи так і залишаються у тумані.

7

Коментарі

117.01.14, 23:22

Пох,хай примiняэ-й у самих револьвери знайдуться.Владу слiд саме штурмувати й знищити.

    Гість: Стази

    217.01.14, 23:45Відповідь на 1 від Лъйошкин_Кот

    кто-то должен повести

      317.01.14, 23:47

      Довольно трезвый анализ.
      Действительно, шанс упущен и из этого необходимо сделать выводы.
      В дальнейшем идти буром, в лоб и на эмоциях крайне нецелесообразно. Нужно идти креативом и компромиссом, но для этого нужны мозги. Не кандидаты, лизоблюды и луженые глотки, а умные люди нужны.
      Вот с этим как раз и не сложилось. Умные люди стараются держаться подальше от такого формата решения вопросов.

        Гість: Phoenix 28

        418.01.14, 00:02

        Даже если бы сегодняшняя оппозиция победила (или каким-то образом все-таки победит), все равно ничего путного из этого не получится. У них нет сильной команды, нет единого кандидата и еще много чего нет... и это видно уже сейчас, на старте событий. В оппозиции был только один сильный политик и стратег - ЮВТ - её устранили. То, что мы видим сейчас, это болото еще хуже, чем в 2004-м.

          Гість: E-vita

          518.01.14, 00:05Відповідь на 1 від Лъйошкин_Кот

          Пох,хай примiняэ-й у самих револьвери знайдуться.Владу слiд саме штурмувати й знищити.

            Гість: Urray

            618.01.14, 00:07

            Майдан пытается устранить власть в рамках законов принятых этой же властью. А она ведь не дура. Годами оттачивала законы, чтобы они делали невозможным любое устранение власти. Замкнутый круг. Юля организовала акции " Украина без Кучмы" которые вылились в оранжевую революцию, но в рамках законов можно было выбрать из двух сынков Кучмы или Ющенко или Януковича. С тех пор еще ужесточили законы. А к 2015 году изменят Конституцию до того, что президента будет выбирать Рада. Невозможно делать революцию против власти по законам этой власти. Это аксиома. А тройка оппозиционеров склоняла именно к этому. Поражение было изначально заложено в этом.

              Гість: NeManul

              718.01.14, 00:09

              Бачу тут команда опозиціонерів зібралась

                818.01.14, 00:10Відповідь на 6 від Гість: Urray

                Вот и ты трезвый в пятницу вечером.
                Рад видеть.


                А как ты убрал, а потом переставил комм?
                Редактировал?

                  Гість: Malef(banned)

                  918.01.14, 00:46

                  Становится очевидным:
                  Толпа никуя не компетента - она действует эмоционально, как баба
                  Толпа сама по себе (как любят об этом травить басни) ни во что рациональное не организуется - для того власть и придумана (да да, милый хомячек, это одна из причин формирования компетентного центрального органа.. но увы это теория)

                  Про Богословскую рассмешило.. ей-богу рассмешило

                    Гість: ТвойДругЯ

                    1018.01.14, 01:24Відповідь на 7 від Гість: NeManul

                    Бачу тут команда опозиціонерів зібраласьскорей оппортунистов.....

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна