хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Занадто чесна для політики...

Занадто чесна для політики, занадто відверта для людей, занадто грішна для ікони.

Привіт, мої друзі. Останнім часом я все частіше читаю в блогах і коментарях негативні відгуки про Надію Савченко. Одразу хочу попередити, що я не являюся адептом церкви Святої Надії, але не поважати цю "странную женщіну странную" я не можу. На початку своїх умовиводів (прикольне слово егеж?!) я б наважилася намалювати психологічний портрет "підсудної" так, як я її бачу. 
Отже. Дівчина народилася в звичайній інтелігентній київській родині і в звичайному київському районі Трощепівка Троєщина, ходила в звичайну київську школу і мріяла врятувати дітей Африки від голоду. Надія росла, але думки про її героїчне покликання ніяк не вилазили з дівочої голови. Мабуть, ще до народження, татко дуже хотів хлопчика і в утробі матері немовля таки отримало чоловічий характер, але разом з ним дістало і жіночі статеві органи. Як з цим жилося Надії? Надії жилося добре. А от оточуючі не любили вискочку, що терпіти не могла брехні і не сприймала сірого кольору і напівправди. Все в житті для неї мало або білий, або чорний колір. Далі біографію читаємо у Вікіпєдії.
Історію перебування Надії Савченко у російському полоні не бачив тільки мертвий йожик і тому цю сторінку я теж описувати не буду. Дійду до суті.
Всі ми (і навіть мертвий йожик) спостерігали масову істерію та малювання ікон з образом Мучениці Надії. Багато жіночок проливало сльози, дивлячись всі прямі трансляції судів і гадали, чи є Ілля Новіков коханцем Надії, бо щось дуже ніжно він тримав її за руку. А ввечері, прийшовши з роботи, чоловіки мовчки випивали 50 грам за Надію та за Вільну Україну. Телевізор намалював нам месію і в ті хвилини ми не задумуючись поставили би галочку біля прізвища Надії на президентських виборах.
І ось це сталося. Аеропорт! Боса Надя!! Надя - герой України!!! Савченко в парламенті... знов боса!!!! Ми в екстазі!!!!! Йожик в шоці.
А тим часом люди в файних кабінетах, для яких ще недавно Надія Савченко була зайвим приводом натиснути на Кремль і попросити допомоги у Заходу, швидко приходять до тями і розуміють, що малокерована дика жінка зовсім не входить в їхні плани. І тут з усіх дірок нам кажуть, що Савченко зовсім не герой, вона алкоголік і дебошир ... і взагалі вона завербований Москвою шпигун. Там вона казала те, а там се, а ще вона п'яна керувала автівкою. І що до того, що за кермом була не вона і машина просто стояла. Чого тільки вартий Закон Савченко! Це вона і тільки вона винна у тому, що на волю повиходила юрба голодних покидьків. Нам ніколи думати, що за цей закон проголосувало 225 народних депутатів і саме вони несуть за нього відповідальність. Закон мав би примусити суди працювати швидше і таким чином не затримувати в'язнів у СІЗО, але суди не вміють швидко працювати і злочинці бува сидять там цілий строк. Але при чому тут суди? Закон же вигадала Савченко. Нам багато чого вже не важливо, наш мозок вже отримав наказ на нелюбов.
В своєму занадто відвертому інтерв'ю Дмитру Гордону вона не подумавши розповіла, що без зайвих емоцій вбивала людей. О боже! Як вона могла? Герой не може вбивати, навіть на війні. Справжні герої на війнах вішають жовто-блакитні прапори у тилу ворога і віддають свої пайки голодним бабусям. 
І тут ми би задали собі питання: "А чому так сталося, що герої 2014-го вмить перестали для нас бути святими, чому пройшла мода на Правий Сектор і Азов, чому Надія Савченко вже не така жадана в ролі президента?" А можливо все дуже просто? Людям у дорогих тачках з Банкової ці герої були потрібні тільки тоді, коли ті гинули на Сході, а отже так само і нам. Ми так і не навчилися думати головою, за нас в нашу голову вже хтось вклав потрібні факти. Ми любимо тих, кого нам назначають і зневажаємо по команді зверху.
Ми так бажаємо змін, а знову і знову голосуємо за тих самих. Нас навчили вибирати для себе правильних героїв і вже ніхто не зможе нас обдурити. Ми не боїмося влади, нехай вони нас бояться. Ми українці в будь-яку мить скинемо владу, бо саме ми були на двох Майданах. Ми міцно сидимо на своїх диванах і розмірковуємо про війну.
Ось і все, що хотілося сказати. Слава Україні! 


Відео довге, але мені дало відповіді на багато питань.



P.S. Голосування не буде і не чекайте! Свою думку я виклала, а ваші хочу читати в коментарях.
14

Коментарі

Гість: __O-leg-O

112.09.16, 16:13

ЖЕНЩИНА с мужеподобным характером есть самый ядовитый пасквиль на человека. Белинский В. Г.

    212.09.16, 16:24Відповідь на 1 від Гість: __O-leg-O

    ЖЕНЩИНА с мужеподобным характером есть самый ядовитый пасквиль на человека. Белинский В. Г.Ну не всем же печь пирожки и писать про собак . Обстоятельства вынуждают женщин быть мужеподобными и не всегда это слово имеет негативный оттенок. Полемика на эту тему бесконечна и вряд ли приведёт к консенсусу. Что-то мне подсказывает, что эта девушка не врёт.

      312.09.16, 16:26

      Она просто забыла, что не все то, что она могла говорить будучи в плену в мацквабаде позволительно говорить депутату.

        412.09.16, 16:27

        Помолимся за Савченко

          512.09.16, 16:27

          просто герои облажались и правый сектор возомнил себя всегда правым, даже в кафешной драке.


          нее, не так. не герои облажались, а облажалась пропаганда. слишком топорно вырезались героические образы. в советской пропаганде самые геройские герои - мёртвые герои. может поэтому у них лучше получалось создавать мифы

            612.09.16, 16:27

            Вы поняли что коммент был не о человеке, а о Законе?????

              712.09.16, 16:29Відповідь на 3 від DrEgor

              Она просто забыла, что не все то, что она могла говорить будучи в плену в мацквабаде позволительно говорить депутату.Ну не училась она в специальных заведениях для дипломатов. Не умеет фильтровать мысли и эмоции. Говорит, что думает... что думает, то и говорит.

                812.09.16, 16:29

                а затихло вже все. От тому і підозрюю заказну роботу. Замовлення виконали, перестали постити на кожному кроці про неї

                  912.09.16, 16:30Відповідь на 6 від Ник210

                  Вы поняли что коммент был не о человеке, а о Законе?????не поняли. молиться на закон тут еще никто не предлагал

                    1012.09.16, 16:30Відповідь на 4 від Ник210

                    Помолимся за СавченкоЯ думаю, ей это не нужно. Помолимся за себя...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна