хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Програма захисту українців: ОУН - УПА

ОУН-УПА. Визнання та вдячність
Більше трьох століть стогнала Україна під ігом московських царів та комісарів. Більше трьох століть вів наш народ боротьбу за незалежність. І в усі часи Москва кожного, хто стверджував право України на свободу, іменувала "бандітом" або "ізмєнніком". Так триває від часів Мазепи до наших днів.
Вояки ОУН-УПА 65 років тому стали на святу боротьбу за свободу Вітчизни. Вони не воювали ні під Краковом, ні під Саратовом. Вони залишили сім'ї, теплі домівки, щоб захистити свій народ від окупантів всіх мастей. В них було мало шансів на перемогу, але це їх не спиняло. Вони пройшли бої і концтабори, і лише непохитна віра у незалежну Україну надавала їм сили.
Сьогодні те, про що мріяли покоління українців, і чого так боялася Москва - Незалежність України - стало фактом. І це наше право, наш святий обов'язок шанувати тих, хто віддавав життя за цю Незалежність.

Нам кажуть: "Це розколює суспільство!", - мовляв дехто проти визнання ОУН-УПА, питання "не на часі"... Ми відповідаємо, - проти УПА виступають ті самі сили, що й проти визнання Голодомору геноцидом. Ті самі, що виходять на вулиці з портретами Сталіна і ставлять пам'ятники Єкатєрінє Втарой. Ті самі, що відкрито служать Москві. Вони демонструють зневагу і ненависть до українців. Вони відкрито заперечують наш народ. Чи мусимо ми рахуватися з їхньою думкою?
Визнання вояків ОУН-УПА борцями за незалежність стане виявом історичної справедливості. Це буде торжеством правди над наклепами, пам'яті над забуттям. Бо сила - в правді. І правда переможе наперекір усім запіненим українофобам.
Визнати вояків ОУН-УПА учасниками національно-визвольної боротьби за державну Незалежність України.
Надати ветеранам ОУН-УПА належні пільги і компенсувати недодані за 16 років Незалежності.
Поширювати правду про ОУН-УПА на території держави засобами соціальної реклами, відкритих парламентських слухань, документальних та художніх фільмів, книговидання тощо.
Запровадити спеціальний курс вивчення історії ОУН-УПА в усіх навчальних закладах.
Оголосити день створення УПА (14 жовтня, св. Покрови) державним святом.


4

Коментарі

Гість: зпалив москву

126.09.14, 23:45

а як же. чому б не ссикувати - бо назви магазинів перетворються з їх звичайних "ПРОДУКТЬІ" у - продукти. а оскільки москаль дуже вчений то він заходить до супермаркету як до крамниці.

    Гість: зпалив москву

    226.09.14, 23:57

    та ще не варті уваги ті слова що "СКАЗАНЬІЕ" на "прилагаемой" мові - бо то брехня, яку не варто перекладати (окрім Лермонтова - Прощай не мЬІтая россия).

      Гість: Malef(banned)

      327.09.14, 00:56

      зіга

        Гість: InnaFL

        427.09.14, 01:25

          56.10.14, 00:40

            68.10.14, 22:41

            В основних програмних документах ВО "Свобода" немає жодного слова про третю світову війну. Не сприймайте серйозно слова цієї жінки. Не бійтеся, Україна не почне третю світову як агресор, тому що агресія буде (і вже є) по відношенню до неї.

            Почитайте "Програму захисту українців" і заспокойтесь.