Сцукєрбєргєр - жадібна, паскудна ЗЕтварюка



Нарешті дочекався того, що на пейсбуці заблокували мого акаунта. В принципі, це несуттєво, але:

[cut text="Читати далі"]

1. Український сектор пейсбука контролюють модери зі срашки, з якою ми воюємо. Тобто - вони вирішують, кого покарати. Сцукєрбєргєр це знає, але досі не призначив модерів з України, щоби уникнути подібної несправедливості. Нагадаю, що мені вирубили пейсбука за публікацію "Діти Локі, або Трагедія в Дев'яти світах". Що вони там знайшли крамольного? Здавалося би - розповідь про дітей Локі, суто скандинавськи міфологія, але у сучасному розгляді. Можливо від цього у кацапів підгоріли пердаки? То ким вони себе завважили, чи не асами?!! Так до асів їм далі, аніж до Місяця рачки.

2. Видалення мого акаунта є політикою толерастії, яка спостерігається в багатьох з соцмереж. Наприклад: кацапам можна безкарно гавкати на Україну, бо в них там свої модери, які не звертають уваги на повідомлення читачів про недопустимість, наприклад, розповсюдження національної ворожнечі та пропаганди війни - чим займаються фактично всі кацапські блогери.

3. Сам по собі пейсбук перетворився зі звичайної інтернет-помийки, якою, фактично, є будь-яка соцмережа, на мегапомийку для толерастів (окрім кацапів, які безкарно топлять за свою гнилу смердючу срашку)..

4. Окрім, як розвитку антисемітизму, в діях (а вірніше - в бездіяльності сцукєрбєргєра відносно виділення окремого українського сегменту пейсбуку) сцукєрбєргєра (не можу називати ту моральну потвору інакше) нічого нема. На світлині видно, що два не іудея, навіть не єврея (окрім як за паспортом), швидше за все - один совок - єврейський шовініст з України радісно позує з другим совком зі Сполучених Штатів, який є теж єврейським шовіністом. Крайньою мірою заборона на свободу слова, яка діє суворо спрямовано та принцип "для друзів - все, для інших закон" є керуючими факторами поведінки обох тварюк. ЗЕ та Сцу гнид..

%. Схоже на те, що сцукєрбєргєр таки досяг мети - я в пейсбук не повернусь, але й стану пропагувати своїх знайомих на видалення акаунтів з цієї ганебної шовіністичної помийки, де панують принципи подвійної моралі та толерастична солоденька облудливість.

6. Пейсбук - НАХУЙ! З москалями - модерами. НАХУЙ пейсбук!

Висновок: я нічого не втратив, окрім акаунта та можливості спілкування з людьми, телефонів яких у мене нема. 

[/cut]


88%, 7 голосів

0%, 0 голосів

13%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Знищити гадину!

  • 18.09.22, 16:49



Чи не тому в т.зв. "російській федерації" нема "російської республіки", що "росіян", як таких просто не існує? Ні як національності, ні як етноса, ні як суперетноса? Лише як така собі мовна спільнота, яка - доречі - не знає мови, якою спілкується?

82%, 14 голосів

18%, 3 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Справжня історія Локі

  • 16.09.22, 18:12



Доки мені лікарі заборонили підіймати більше, ніж три кілограми, доки я фактично ув'язнений у чотирьох стінах, я задумав перекласти свої ж статті, де розповідаю про скандинавського бога Локі. Сподіваюся, що читачам подобається значно більше, ніж написана мова окупанта оригіналу.

Це стало можливим, коли я придбав собі «Старшу Едду» в українському перекладі, бо досить часто доводилося звертатися саме до «Едди», яка була в мене лише московською мовою, що й визначило мову написання. Ще тоді я вважав, що переклад "Едди" московською є поганим, який спотворює цей твір, як і все московське, до чого би воно не торкнулося.

Усі вірші, які взяті зі "Старшої Едди" в оповіданнях про Локі, знаходяться в першому виданні цього літературного пам'ятника українською мовою в перекладі Віталія Кривоноса, дніпровського письменника, журналіста та перекладача, який працює з англійськими, ісландськими та шведськими текстами.

"Старша Едда" українською вийшла у видавництві Жупанського в цьому важкому для України році. Переклад сочний, легко читабельний та зрозумілий, який передає не лише стиль викладеного матеріалу першоджерела, але й вносить присмак атмосфери тих далеких років, коли "Старша Едда" була записана.

Вибачаюся перед видавцем, що поки що не взяв дозвіл на публікацію уривків з цієї книги, але не зміг утриматися.

ОМ!!!

Ютьюб вважає коляборантів та рашистів «захищеними групами»

  • 16.09.22, 01:10




0%, 0 голосів

100%, 3 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

491 Про зброю та Старшу Едду українською

  • 14.09.22, 00:45

Знов таки про вільне володіння зброєю для всіх, а не лише обраних мусорами, трохи про зрадників та про перший переклад Старшої Едди українською.

Видавництво Жупанського

Перекладач В. Кривоніс

2022 р



86%, 6 голосів

14%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

489 Трохи про різне І смерть ждунам

  • 10.09.22, 12:03




Велика подяка народу США за гарну та технологічну зброю, якою ми успішно знищуємо окупантів.

Царство Небесне Її Величності, королеві Великобританії...


488 Лисичанськ, ми вже близько! Ждуни - готуйте капці! Білі.

  • 09.09.22, 00:50




94%, 16 голосів

6%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

З Днем військової розвідки України! Ждуни - готуйтеся.

  • 07.09.22, 22:43



Ми повернемось. І ми знаємо всіх і про всіх. Тож чекайте, вже недовго вам топтати землю.


100%, 11 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Я за те, щоби речі називалися своїми іменами




Я проти того, щоби орду хоч якось пов'язувати з русами, до яких коцабє не мають жодного відношення, окрім як руси дрючили їх до Золотої орди. Називайте їх москалями, москалопітеками, свинособаками (хоча я і проти того, щоби ображали тварин!), кацапами, підорасами, північними варварами...

Спектр назв великий. Але навіщо свідомо підтягувати тих мразот до НАШОЇ історії? Чи невже ви вважаєте їх не лише людьми, але й нашими хай недоумкуватими, але родичами?

Тож зав'язуйте з "руснею". З них вистачить і ПІДОРАСІВ (в поганому розумінні того слова).


100%, 10 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

ЗЕгниди намагаються знов всіх обдурити.

  • 30.08.22, 00:33



Це дуже важливий пост! Дуже! Важливий для всіх і кожного! Прошу розголосу! Бо це про наше майбутнє!
Нещодавно слуги намагалися протягнути закон, який давав право розстрілювати солдат без наслідків для виконавця. Це вдалось збити. Але зараз вони хочуть прийняти закон, який розстріляє свободу слова в Україні та перетворить нас на аналог Росії в питанні контролю за ЗМІ. І цей закон стоїть на завтра у порядку денному. Якщо його приймуть, то це даст можливість владі закрити рота будь якому ЗМІ або блогеру.
Почнемо з відвертої брехні смікера Стефанчука. Він у своєму дописі написав "Станом на зараз - документ отримав підтримку інституцій Європейського Союзу". Це брехня та маніпуляція. По-перше, ЕС підтримує ідею нового закона про ЗМІ, а не сам закон. По-друге, нещодавно Голова представництва Євросоюзу в Україні Матті Маасікас сказав: "Ми зараз проводимо оцінку цього закону разом з Радою Європи, і сподіваюся, що ми матимемо готовність дати цю рекомендацію до кінця вересня". Це говорить про те, що закон про ЗМІ потрібен, але європейці не дали свої висновки, бо не знають, що туди напхали наші законотворці. І готові дати свої рекомендації до кінця вересня. В "Слузі народа" розуміють, що цей закон буде розкритикований і тому хочуть його швидко прийняти ще до початку вересня. Ці дрібні аферісти, які привели в парламент знищеного вчора колаборанта Льоху Ковальова, знов маніпулюють та брешуть задля того, щоб отримати бажане - контроль за інформаційним простіром, як у Росії. А контролювати вони хочуть друковані та онлайн ЗМІ через підконтрольну ОП Нацраду.
При цьому до самого законопроекту багато питань. Наприклад, стаття 66, не буде підтримана європейською спільнотою, бо повністю суперечить Європейській конвенції про транскордонне телебачення та обмежує поширення на території України каналів із європейськими ліцензіями. У тому числі DW, France24, ВВС та інших.
Хочу звернути увагу, що західні експерти наголошували, що держави Європейського союзу ВЗАГАЛІ НЕ РЕГУЛЮЮТЬ контент онлайн-медіа, і у жодному регулятивному документі ЄС не згадують онлайн-ЗМІ. Таке є в Росії. І хочуть запровадити в Україні. Консультанти Ради Європи казали про це і наполегливо рекомендували Україні відкласти впровадження регулювання інтернет-ЗМІ й почекати, поки Євросоюз розробить і протестує рішення у цій сфері. Досі ще немає рішень Євросоюзу і практики застосування тих Директив ЄС, які нібито намагаються виконати автори законопроєкту. Наші законотворці хочуть лізти попередь батька в пекло і вважають себе компетентними у цьому.
Навіть Комітету ВР з питань інтеграції України з Європейським Союзом відомо, що Директива ЄС про аудіовізуальні медіапослуги “не врегульовує питання діяльності друкованих та онлайн-медіа”, а також, що “держави-учасниці повинні забезпечити чітке визначення у законодавстві компетенції та повноважень національних регуляторних установ чи органів, а також способи їхньої підзвітності. В той же час, в статті 90 законопроекту наведено перелік повноважень Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, який не є вичерпним.” Розумієте??? Перелік повноважень не є вичерпним і це запустить різні тлумачення, які дають Нацраді можливість маніпулювати. А якщо пригадати, що Нацрада у нас не незалежна, то зрозуміло, як це буде виглядати.
І хочу ще нагадати, що 28 липня 2022 р., у Парижі, Комітет захисту журналістів публічно заявив: - Українські законодавці мають переглянути законопроект про ЗМІ, який загрожує обмежити свободу преси в країні та віддалить її від стандартів Європейського Союзу. Так про чому бреше та маніпулює спікер ВР? Тому що йому поставили завдання прийняти цю ганьбу. І він розуміє, якщо буде чекати на рекомендації європейців то отримає розгромні висновки. Тому і поспішає.
Цей законопроект у такому виді приймати неможна. Це крок до Росії і кожний, хто віддасть за нього свій голос - це зрадник, як Ковальов! Ми воюємо зараз проти того, щоб Україну перетворили на Росію, але саме такі законопроекти це і роблять! За це голосувати неможна! І жити в країні з таким законом я не хочу!

78%, 14 голосів

0%, 0 голосів

22%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.