хочу сюди!
 

Марина

47 років, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

ЗЕгниди намагаються знов всіх обдурити.

  • 30.08.22, 00:33



Це дуже важливий пост! Дуже! Важливий для всіх і кожного! Прошу розголосу! Бо це про наше майбутнє!
Нещодавно слуги намагалися протягнути закон, який давав право розстрілювати солдат без наслідків для виконавця. Це вдалось збити. Але зараз вони хочуть прийняти закон, який розстріляє свободу слова в Україні та перетворить нас на аналог Росії в питанні контролю за ЗМІ. І цей закон стоїть на завтра у порядку денному. Якщо його приймуть, то це даст можливість владі закрити рота будь якому ЗМІ або блогеру.
Почнемо з відвертої брехні смікера Стефанчука. Він у своєму дописі написав "Станом на зараз - документ отримав підтримку інституцій Європейського Союзу". Це брехня та маніпуляція. По-перше, ЕС підтримує ідею нового закона про ЗМІ, а не сам закон. По-друге, нещодавно Голова представництва Євросоюзу в Україні Матті Маасікас сказав: "Ми зараз проводимо оцінку цього закону разом з Радою Європи, і сподіваюся, що ми матимемо готовність дати цю рекомендацію до кінця вересня". Це говорить про те, що закон про ЗМІ потрібен, але європейці не дали свої висновки, бо не знають, що туди напхали наші законотворці. І готові дати свої рекомендації до кінця вересня. В "Слузі народа" розуміють, що цей закон буде розкритикований і тому хочуть його швидко прийняти ще до початку вересня. Ці дрібні аферісти, які привели в парламент знищеного вчора колаборанта Льоху Ковальова, знов маніпулюють та брешуть задля того, щоб отримати бажане - контроль за інформаційним простіром, як у Росії. А контролювати вони хочуть друковані та онлайн ЗМІ через підконтрольну ОП Нацраду.
При цьому до самого законопроекту багато питань. Наприклад, стаття 66, не буде підтримана європейською спільнотою, бо повністю суперечить Європейській конвенції про транскордонне телебачення та обмежує поширення на території України каналів із європейськими ліцензіями. У тому числі DW, France24, ВВС та інших.
Хочу звернути увагу, що західні експерти наголошували, що держави Європейського союзу ВЗАГАЛІ НЕ РЕГУЛЮЮТЬ контент онлайн-медіа, і у жодному регулятивному документі ЄС не згадують онлайн-ЗМІ. Таке є в Росії. І хочуть запровадити в Україні. Консультанти Ради Європи казали про це і наполегливо рекомендували Україні відкласти впровадження регулювання інтернет-ЗМІ й почекати, поки Євросоюз розробить і протестує рішення у цій сфері. Досі ще немає рішень Євросоюзу і практики застосування тих Директив ЄС, які нібито намагаються виконати автори законопроєкту. Наші законотворці хочуть лізти попередь батька в пекло і вважають себе компетентними у цьому.
Навіть Комітету ВР з питань інтеграції України з Європейським Союзом відомо, що Директива ЄС про аудіовізуальні медіапослуги “не врегульовує питання діяльності друкованих та онлайн-медіа”, а також, що “держави-учасниці повинні забезпечити чітке визначення у законодавстві компетенції та повноважень національних регуляторних установ чи органів, а також способи їхньої підзвітності. В той же час, в статті 90 законопроекту наведено перелік повноважень Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, який не є вичерпним.” Розумієте??? Перелік повноважень не є вичерпним і це запустить різні тлумачення, які дають Нацраді можливість маніпулювати. А якщо пригадати, що Нацрада у нас не незалежна, то зрозуміло, як це буде виглядати.
І хочу ще нагадати, що 28 липня 2022 р., у Парижі, Комітет захисту журналістів публічно заявив: - Українські законодавці мають переглянути законопроект про ЗМІ, який загрожує обмежити свободу преси в країні та віддалить її від стандартів Європейського Союзу. Так про чому бреше та маніпулює спікер ВР? Тому що йому поставили завдання прийняти цю ганьбу. І він розуміє, якщо буде чекати на рекомендації європейців то отримає розгромні висновки. Тому і поспішає.
Цей законопроект у такому виді приймати неможна. Це крок до Росії і кожний, хто віддасть за нього свій голос - це зрадник, як Ковальов! Ми воюємо зараз проти того, щоб Україну перетворили на Росію, але саме такі законопроекти це і роблять! За це голосувати неможна! І жити в країні з таким законом я не хочу!

78%, 14 голосів

0%, 0 голосів

22%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
10

Коментарі

130.08.22, 09:17

Зебляді.

    230.08.22, 10:53

    Під час боєвих дій створювати новий закон про ЗМІ неправильно і небезпечно. Є Закон про війсковийй стан і там потрібно внести доповнення відносно ЗМІ щоб вони не розголошували війскових таємниц.
    Ще туди порібно внести доповнення про створення війскових требуналів, які обосновано і швидко б реагували на війскові злочини.

      330.08.22, 11:37Відповідь на 2 від русич91

      Під час боєвих дій створювати новий закон про ЗМІ неправильно і небезпечно. Є Закон про війсковийй стан і там потрібно внести доповнення відносно ЗМІ щоб вони не розголошували війскових таємниц.
      Ще туди порібно внести доповнення про створення війскових требуналів, які обосновано і швидко б реагували на війскові злочини.
      ЗЕгниди просто хочуть, щоби всы ЗМЫ були пыдконтрольними лише ъм. сцукы, тягнуть сюди срашку законодавчо. ЗЕгнид - на палю!

        430.08.22, 11:37

        Пустое... как эмир повелит, так и будет...

          530.08.22, 11:38Відповідь на 1 від Лъйошкин_Кот

          Зебляді.

            630.08.22, 14:04

            ЗЕпадли!

              730.08.22, 14:05

              Сцикла на нари!

                830.08.22, 18:28Відповідь на 6 від Вурдалак

                  930.08.22, 18:28Відповідь на 7 від Вурдалак

                  Сцикла на нари!

                    1030.08.22, 18:29Відповідь на 4 від Logic_man

                    волів би бачити його я на параші, за грою в півника з неголеним убивцей...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна