Борщ без засмажки в мультиварці
- 14.12.23, 14:06
Один з варіантів смачного борщу без жиру і смаження.
Збалансовано солодкий і завжди яскравого кольору.
0,5 кг курка (будь-яка частина)
2 - 3 л вода
350-400 г буряк
1 морква середня
1 цибулина середня
0.5 шт. перець болгарський (опціонально)
3 ст. л. томатна заправка
2-3 шт. картопля
150-200 г капуста свіжа
150 г кріп, петрушка
квасоля варена
за смаком сіль, перець, паприка
часник
Покрокове приготування борщу
Візьміть картоплю, очистіть і наріжте невеликими кубиками. Очистіть цибулю і теж наріжте дрібно. Візьміть одну моркву і одну буряк, натріть на терці.
Перець наріжте соломкою, краще використовувати червоний солодкий перець, щоб колір вийшов насичено-червоний.
Поріжте м'ясо як вам більше подобається. Відправте всі інгрідієнти в чашу мультиварки.
Додайте томатної пасти. Посоліть за смаком і додайте улюблені прянощі.
Візьміть 250 г білокачанної капусти, наріжте і відправте в чашу мультиварки.
Влийте 2 л води і поставте в режим "Суп" на 40 хвилин. В кінці приготування, за бажанням, дрібно порубайте 3 зубчики часнику і додайте в борщ.
Подавати можна зі сметаною і салом.