хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Москва готує новий "казус беллі"

 За начебто потішною боротьбою з корупцією, за яку, зверніть увагу, немає жодного (!) судового вироку, з несанкціонованими розкопками бурштину на Поліссі, за картинними обніманнями П. Порошенка з Обамою та Меркель і мсьє Олландом, який, до речі, в усі голоси останнім часом, начебто, вибачаючись перед Кремлем, трубить про те, що він бачить Росію лише партнером Франції, за підпільним проштовхуванням керівництвом нашої держави в український парламент, на догоду теперішній адміністрації США, яка покидає олімп влади за океаном зрадницького закону про вибори, амністію бойовиків, продажні поправки до Конституції про перенесення агресії Рашен Федерейшен до рангу буцімто внутрідержавного конфлікту, ніхто чомусь не згадує про нову загрозу «руського міра», яка на очах усіх розгортається в самому центрі України. Все це додатково розбавляється коктейлем брехні Заходу про близьке (ось-ось!) впровадження безвізового для українців, котре, як бачимо, переноситься роками далі і далі. Безвіз стає своєрідною морквиною для тупоголових кроликів, яких заманюють на м'ясо…

Росія тим часом планомірне і впевнено готує новий реванш «руського міра». І вже не на окраїнах нашої держави, а в самому її серці – Києві. Час ікс – 27 липня ц.р., у День Хрещення Руси, або й напередодні цієї доби.

Так, мова про відвертий шабаш антиукраїнських сил в расі московітського патріархату, який зібравши «вірян», в особі, зокрема, і бойовиків з територій ДНР та ЛНР, другий тиждень (від 3 липня ц.р.) рухається на Київ від Свято-Успенської Лаври, що під Слов’янськом. У колоні тисячі й тисячі рашенмовних, серед яких, погодьтесь, без проблем можна провести в лігво «укропів» дивізію убивць, мародерів, добре підготовлених російських диверсантів. Гляньте лишень на цих накачаних на тренувннях «прочан» в одностроях, з військовою виправкою, рюкзаками (не гнилими від Авакова) за спиною. Зверніть же увагу, яка вони непомірно важка ноша, як вона тягне лямки "прочан". Скільки бойових, як на підбір молодиків в цьому поході. І жодної побожної бабусі, дідуся, малолітка. Все відбірний контенгент. Ви після цієї картинки "хрестового походу" московитян вірите в те, що це глибоко віруючі рускоговорящіє? Що їм потрібно лише благочестиво помолитися на Аскольдовій могилі, помочити ноги в Дніпрі?

Справжній "троянський кінь" рухається на Київ... Придивіться:

ждлгн

 Ця колона страшніша за армаду рашівських танків...

Більше того, інша подібна колона засліплених ненавистю до української незалежності, європейського курсу держави рухається до столиці з Почаївської лаври (Тернопільська область), де облаштовано ще один розсадник московського патріархату. 

Не можна не подивуватися: як усе гарно продумано. Зовні начебто схід і захід об’єднуються разом. Всі сходяться до Печерської лаври. Але не забуваймо, що це самий, що не є центр Києва, фактично зона урядового кварталу, де розташовані всі центральні органи української влади. Варто бойовикам, котрі, як пише народний депутат України Дмитро Тимчук, керівник аналітичного центру з попередження екстремальних ситуацій "Інформаційний спротив", як сигналізують тисячі українців в соціальних мережах, є, точно є в рядах прочан, витягнути свої ножі, пустити кров з двох-трьох безневинних бабусь, з якими вони крокували сотні кілометрів, як весь світ здригнеться від кремлівського ґвалту: «Бандерівська хунта руських ріже!» Пригадайте недавнє попередження (думаю, що зумисне кинуте в ефір) біснуватого кремлефюрера, що вони підуть на виручку кожному руському в будь-якому куточку планети. Варто йому заблеяти. Ось це вже може бути справжній громадянський конфлікт всередині України, чого так давно прагне Москва. Піди ж відокрем рашемовного киянина від засланого до Києва московітського убивцю, які словесно "какают" однаково. Не можуть зрозуміти, второпати наші маргінали, що чим швидше вони перейдетуть на рятівну українську, тим швидше ми поборемо людиноненависницький путінізм.

На подібних провокаціях «руській мір» добряче набив руку. І своїх їм абсолютно не шкода заради «казусу беллі» - так мовою дипломатів називається спровокований привід для війни. Що буде далі – домалюйте самі.

Окупанти одразу дадуть чітку і конкретну відповідь на дивні і наївні питання наших громадян про те, навіщо московіти зосередили на кордонах з Україною відбірні військові частини, чому, тренуючи м’язи, все агресивніше здійснюють безпрецедентні обстріли українських територій практично з щоденними жертвами наших вояків і цивільного населення. Нарешті, стане зрозуміло, чому таким урожайним виявився нинішній рік для СБУ по ліквідації закладок зброї російських зразків під Києвом і в самій столиці нашої держави. Але хто, скажіть, може гарантувати, що спецслужбою ліквідовані всі підпільні бази, чи бодай половина з них. Усі нині діючі схрони людиновбивчих знарядь, будь те певні, відомі цим скромним начебто молодикам, які під мошкарою вірян московітського патріархату ховаються в хмарі натовпу під хоругвами?

Яке загалом погрозливе, страхітливе богохульство. І все воно освячене головним рашівським попом Гундяєвим, таємним співробітником ФСБ, пролонговане його київським намісником Онуфрієм, який, пам’ятаєте, вчинив антилюдське в українському парламенті, протестно й картинно відмовившись підняти свій срамний зад з крісла, коли вся Верховна Рада підвелася, публічно вшановуючи пам'ять загиблих наших героїв, які обороняють землі держави від російських окупантів. Дивно, чому не виштовхали в шию з українського парламенту цих відвертих ворогів нашої держави за богохульство щодо душ тисяч вояків українських, котрі полягли за свій народ, і за свою рідну землю? І це, їй-право, було б чесно, по-людськи, по-хрестиянськи, бо не можна давати собі сідати на голову, ворогам своїм, хоч вони й досі всі вважать себе нашими "старшими братами". А ще, то, будьте певні, був сигнал, що їм (московським попам) мало української крові. Вони готові до нових смертей українців…

Кому відтак не зрозуміло, що Кремль зробив цього разу ставку в боротьбі за оноворосієння України на спровокування нового конфлікту в нашій державі на релігійній основі? А ще точніше – під маскою релігійності. Позаяк вся ця військова мішура, провокативні процесії зі сходу й заходу в вигляді «троянських коней» насправді не мають нічого спільного ні з вірою в Бога, ні з церквою. Це безпосередній вступ московського богохульницького патріархату РПЦ (може, все-таки московського ЗРАДОАРХАТУ) у відверту війну на боці російського агресора проти української незалежності, проти інтеграції України в Європу.

Що робити? Звичайно ж, нехай думає РНБОУ. Але треба справедливо визнати, загроза надзвичайно велика. Навіть жахлива. Особливо ж тоді, якщо нічого не робити, сидіти й чекати, поки московітські вівці-віряни в одну мить у Києві перекинуться у диких озброєних вовків на столичних вулицях і при штурмі державних об’єктів, це смерті подібно. Найкраще, мабуть, було б спрямувати ці розбурхані потоки на береги... Каховського моря. Ці люди прийшли купатися в Дніпрі з нагоди хрещення Руси, чи не так? Там також Дніпро, і глибокий, і широкий, отож, святкуйте, панове…    

18

Коментарі

111.07.16, 14:53

Напрасно ты, Копрус, очкуешь. Бывают и просто христиане собираются вместе.
Да и не только христиане, если быть точным.

    211.07.16, 15:04

    немає жодного (!) судового вироку, з несанкціонованими розкопками бурштину на ПоліссіА про які судові вироки мова? Тиждень назад тільки порушили кримінальну справу, прокурора рівненщини взяли, більше сотні обшуків, арештовуються чиновники на всіх рівнях, включаючи СБУ та прокуратуру. Це тільки початок.

      311.07.16, 15:52

      православний фашизм

        Гість: KOVALSVIST

        411.07.16, 15:54

        В Украине 60 % православных украинцев московского патриархаиа ! Конечно ПАТРИАРХ МОСКОВСКИЙ КИРИЛЛ должен приехать в УКРАИНУ и отпраздновать крещение РУСИ ! Власти к церкви касаться не имеют права !

          511.07.16, 15:56

          портреты сталина и колорадские ленты - очень православные символы. в очередной раз прикрываясь простыми людьми (на этот раз верующими), филиал фсб готовит очень подлую провокацию

            611.07.16, 16:00Відповідь на 4 від Гість: KOVALSVIST

            В Украине 60 % православных украинцев московского патриархаиа ! Конечно ПАТРИАРХ МОСКОВСКИЙ КИРИЛЛ должен приехать в УКРАИНУ и отпраздновать крещение РУСИ ! Власти к церкви касаться не имеют права !в условиях гибридной войны, когда религия может быть использована как враждебный элемент, ставленник российских спецслужб Гундяев ещё долго будет в Украине персоной нон-грата

              711.07.16, 16:04

              А давайте в ответ поедем в Москву молиться, пускай они там тоже очкуют и пишут идиотские панические заметки про вооруженных до зубов верующих.

                811.07.16, 16:06Відповідь на 4 від Гість: KOVALSVIST

                В Украине 60 % православных украинцев московского патриархаиа ! Конечно ПАТРИАРХ МОСКОВСКИЙ КИРИЛЛ должен приехать в УКРАИНУ и отпраздновать крещение РУСИ ! Власти к церкви касаться не имеют права !А за ними раки
                На хромой собаке.

                Волки на кобыле.
                Львы в автомобиле.

                  911.07.16, 16:08

                  А давайте в ответ поедем в Москву молиться, пускай они там тоже очкуют и пишут идиотские панические заметки про вооруженных до зубов верующих.мало украинцев молится в Москве? А может вы ходой пройдёте, от Киева до Магадана?Можно и до Магадана.

                    1011.07.16, 16:09

                    и собаки бешеные, разрисованные свастикой...у вас в рюсие и не то увидишь, береги себя

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      22
                      попередня
                      наступна