хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Любі друзі :)

Апостолів Христа, обручів Андруховича та пунктів програми БЮТ рівно 12. Окрім величі цифри, решта у програмі (як ми можемо бачити вже зараз) - чистої води популізм. Махровий у своїй величі. Рятує від критики один лише факт, авторка ідеї не вказала жодного конкретного терміну - окрім "прориву конституційного". Увесь той битий шлях правової казуїстики, що ним країна мандрувала та мандрує вже більше десятка років, Ю.В. обіцяла подолати днів так за 20-30. Саме стільки часу потрібно, аби зібрати три мільони підписів та провести всеукраїнський референдум щодо ухвалення нового Основного закону. А там, дивись, за якийсь ще місяць можна приступати до побудови Нью-Васюків в окремо взятій країні. Але де ж це воно все ????
Нагадаємо собі що ж бо воно таке нас очикувало згідно тих 12 пунктів :)
"Ідеальна країна" виглядатиме так. Живі і ненароджені "демографічним проривом"за допомогою "будівельного прориву" вирішать проблему житла. Воно буде світлим та теплим, бо до цього прикладе руку "енергоефективний прорив" (нові транзитні газопроводи та ін.) та "транзитний прорив" (знову нові транзитні газопроводи + військовий порядок на залізниці).
І всі, хто хотітиме працювати на благо у такій чудовії країні, сгрупуються у відповідні "прориви". Селянам "аграрний", недобитому попереднім урядом ЮВТ малому та середньому - "підприємницький" (ухвалення Податкового кодексу та ліквідація ПДВ), маленькій купці виживших після 15 років реформи учених - "інтелектуальний" (відродження авторитету науки, та поверненя дітей із нічних клубів до бібліотек). Ну а тим талановитим айтишнікам, хто не встиг влаштуватися в Німеччині, США чи Китаї, - власну силіконову долину. Бо "інформаційний прорив передбачав Інтернет в останню українську хату. Навіть ту, де немає каналізації і пропадає світло. Очевидно, у поміч цим "проривам" прийде не лише Всевишній у білому, а й "Інвестеційний прорив", і потечуть у країну гроші тихою річкою (нажаль русло цієї річки не пролягає через нашу територію).
А щоб нікому не закортілося окопатися на її кисільних берегах, Ю.В. обіцяла нам ще два прориви - "антикорупційний" (аж до довічного...) та судово-правовий. Амінь.

Наразі прийшов час подумати PRORVEMOS чи VSEREMOS?

P.S. Чому все в нашій країні відбувається саме так, чому ми не можемо засвоювати набутий досвід... Чому так відбувається?
Усе дуже просто. Україна, а точніше її сучасна політика, нині да і весь час будується за принципом "крок у Європу, два у ж..."
5

Коментарі

111.06.08, 14:44

Просто ничего так не режет душу, как брезгливое отношение власти к своему народу. С их стремлением зароботать себе на десятитысячные костюмчики мы провалимся в пропасть

    211.06.08, 14:45

    "крок у Європу, два у ж..."

    В принципе это однонаправленный вектор

      311.06.08, 14:51

      VSEREMOS - тут и вариантов нет

        411.06.08, 16:41

        кожен сам за себе
        на жаль

          Гість: rа_іn

          511.06.08, 18:15

          додаткова інформація на www.vsravsia.com.ua

            611.06.08, 22:42

            Як би там не було, цей шлях треба пройти, й чим швидше, тим краще!